KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

slmben geldmbuyrunnnnnnnnn yine buluşmamı var kızlar hayırlı olsun inşallah gitmezsiniz ece de buluşursunuzkaydirigubbakcemile5

hoş geldin böcüğüm ya az önce nereye kayboldun
evet bi aksilik çıkmazsa buluşucaz:1rolleyes:

kusura bakma canım yaeşim geldi bankaya gönderdim onun yanındada bişey yazmıyorum buraya bakmaya falan kalkar diye bankadan gelincede msn de arkadaşım denk geldi bayadır konuşmamıştık onunla konuştum

nihan sizin orasıda soğukmu ya donuyorum ben çok soğudu şimdi böyleyse kışın nolcak halimiz bankaya gittim ya bi girdim içeri sıcacık iliğim kemiğim ısındı valla herzaman kalabalık olur bugünde az kişi vardı şansa sıcacık çok iyi gelmişti oysaki uykum bile geldi 2 dakikada

keşke canım ya

evet burasıda buz gibi dışardayken kendimi sıcak biyere atmak için can atıyorum

bende donuyorum yaw
birde giriyolar ama çıkarken kapıyı kapatmıyolar ya sinir oluyorum

nihancım annemle görüşemedim yaw açmıyo teli
akşama kadar haber edicem sana
olmadı mesaj atarım

canım bir tek maviyi biliyorum o da üyeliğini iptal etti
ama diğerleri buralardaydı

bende donuyorum yaw
birde giriyolar ama çıkarken kapıyı kapatmıyolar ya sinir oluyorum

nihancım annemle görüşemedim yaw açmıyo teli
akşama kadar haber edicem sana
olmadı mesaj atarım
tamam canım olur

kaç kat giyindim genede donuyorum ya delikafadulden

bende klima çalışmıyor ısıtıcı getirttim onun içine gircem nerdeysedelikafadulden

yağsın yağsın kayak yapmaya gideriz meteorolojiye baktım çok bulutlu bundan sonraki günler daha ne kadar ısınabilirki kışlıkları çıkarınnn

Son düzenleme:
ben de iyiyim kızlar, bebişim de iyi nihancım.
netim çok yavaş kızlar o yüzden geç yazıyorum kusura bakmayın

yağsın yağsın kayak yapmaya gideriz meteorolojiye baktım çok bulutlu bundan sonraki günler daha ne kadar ısınabilirki kışlıkları çıkarınnn

bende baktım çanakkale 14 dereceden 16 dereceye çıkıcakmış sıcaklım bende baya ısıncak zannettim:dilcikarhh negüzel gidin tabi kayarsınızyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…