KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

yok deryacım önemli değil
Allah iyilik versin hepinize
sizin orda havalar nasıl derya

ah böcüküm uludağda yağan karın tadını zenginler çıkartıyo valla
bize göre diil ne yazık ki

çok soğuk. hele bugün ayrı bi soğuk var. montumu giydim bugün.
ceket, hırka kar etmiyo artık

ah böcüküm uludağda yağan karın tadını zenginler çıkartıyo valla
bize göre diil ne yazık ki
öyle deme ece ya biz geçen sene sevgililer gününde gittik zenginde değiliz kayak yapamadık gerçi ikimizde bilmiyoruz ilerde eşinde sende çalışırsın giderseniz 2 gün kalsan o bile yeter
çok soğuk. hele bugün ayrı bi soğuk var. montumu giydim bugün.
ceket, hırka kar etmiyo artık

evet üstümde takımın ceketi var bide uzun ceket robot gibiyim

bursada yaşadığım dönemlerde daha kötüydü.
orhanelinin bi köyünde oturuyoduk o zamanlar. doğru düzgün ısınamadık yaz mevsiminde.
her gün sis, hergün soğuk. ağustosda ceket giydiğimi bilirim.
kış gelmeden kurtulduk ordan çok şükür..
yoksa çok zor geçecekti..

ne bileyim canım ya
bana öyle geliyo
gittin mi kıyafetin herşeyin ona göre olcak

zaten bana göre diil
benim odun sevmez öyle şeyleri

Bir gun , biri hanımı ile aksam yemegine oturmus. Bakmiş her gun rutin ...yemekler,
-Avrat ,yahu yarın ben bir tavuk alayım da ,sen de pisir ,adam gibi bir tavuk yiyelim, biktim bu yemeklerden.demiş.
Karisi:
-Adam ne bicim konusuyorsun, insan nasipse yiyelim der. demis.
Adam:
-Yahu avrat nasibi mi var bunun, ben parayi verecem ,sen de pisirecen o kadar. Kadin sesini cikarmamis, ertesi gun kararlastirdiklari gibi adam tavuk satin almis, karisi da pisirmis. Aksam kadin sofraya tavugu koymus. Kadin mutfakta salatayi hazirlarken, adam yemek icin paldir kuldur tavugu parcalamis. Ilk lokmayi tam eliyle ağzına götürdüğü anda kapi calınmış.
Kapiya akşam akşam erkeğin bakması lazım, ağzında yemekle de kapıyı açmak olmaz, mecburen lokmayi geri birakmiş kapiya gitmiş.
Bakmış kapida polisler:
-Hakkında ihbar var, kanunsuz işler yapıyormuşsun, yürü karakola. demişler.
Adam caresiz ac bir sekilde karakola gitmis. Bunu iceri bir almışlar, üç gün üç gece konuşturmak için bazı sorgulamalardan geçirmişler,iyice bir dövmüşler.
Sonunda ihbarın yalan olduğu anlaşılmış , adamı salivermişler. Adam bitkin bir şekilde evin yolunu tutmuş.
Eve gelmiş kapıyı calmış. Içeriden karısı korku ile sormuş
-kim O ?
Adam cevap vermiş :
-Nasipse kocan :))

Son düzenleme:
konumuzla hiç alakası yok ama facede bi arkadaşım göndermiş hoşuma gitti sizlede paylaşıyım dedim çok doğru dimi herşey nasiple

şimdi çok değişmiş oralar ama
bundan 5-6 sene önce bir kar yağdı mı ulaşım duruyordu ya
tek arabalık yollardan hem gdiş hem gelş oluyordu
birde malum yollar çok kötü
şimdi geniş geniş yollar yapılmış çok güzel olmuş :asigim:

nihan yazmayı unutmuşum rejime girmişsin Allah yardımcın olsun inşllah verirsin canım ama çokta katı rejim yapma kansız falan kalırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…