- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #26.541
ewet
ama deiştircez bunları nası yapçamı karar veremiyom ya o çeşmenin yerine fırınla mikrodalga konuyoya üst üste öyle yaptırem dedim ocağıda camın dibine koydursam ortayada lavobo
şaduman sende baksana resimlere sende bi fikrini söyle sende bu işlerin içindesin
ceyda oraya olsun diye düşündüm öyle üstüste istiyom fırınla mikrodalgayı
davlumaz alıcam evet canım
şaduman kim la shadow mu yoksamşaduman sende baksana resimlere sende bi fikrini söyle sende bu işlerin içindesin
offf kızlar ince mevzuya parmak bastınız haaa.... Allah kolaylık versin cnm. tadilat felan zor işler valla. Allah sabır da versin bolca.. ama sonunda gzl olur inş. içine siner yaptığın değişiklikler...
valla cnm ben olsam sıfırdan yaptırıcaksam eğer çok küçülmicekse mutfak camın önüne de tezgahı devam ettirip lavaboyu oraya koyardım. ocağı acık daha sola çekip lavabodan uzaklaştırırıdım. dediğin gibi şimdiki lavabonun olduğu yere bi boy dolabı altına kiler rafı onun üstünde mikrotalga ve gerisi de dolap olucak gene... yani aklıma gelenler şimdilikbunlar :))
şaduman sende baksana resimlere sende bi fikrini söyle sende bu işlerin içindesin
şaduman kim la shadow mu yoksam
hiç sorma bebem yaaa bi bitse de ben de rahatlasam yaniii :97:
bocugum bu nasil bole bisimi istion
bøcugum bide bunu buldum bacim..
böcüğüm bak ne dicem ne zmn yapılıcak bu dolaplar... ne kadar zamanın var yani??
zamanın var canım nezaman istersem o zaman taşınıcam kendi evimizde oturuyoruz çünkü kira derdimiz yok yeni ev aldıkta ona yaptırıyoruz boş ev
neden sordun
bana mutfak ölçülerini ver cnm istersen. bi de kapı nerde pencere tam nerde nasıl bi foto çek, pencere ve kapının duvara olan uzaklıklarını ver çiziyim sana istediğin gibi dicektim. bi akşamda çizerim sonra bakarsın nasıl olduuna şura şöyle olsun bura böyle olsun dersin. sonra son kararında resim kaydedersin. mutfakçıya gösterirsin dicektim. istersen tabii... sen benm çizimleri görmüşmüydün bilmiorum... bak bi istersen bakmadoysan. yani işine yararsa yardımcı olabilirim cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?