- 3 Haziran 2010
- 12.166
- 6
- 408
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #26.501
cadum,ceydam,nihanim nere gittiniz ya :18::18::18:
hımm anladım. araştır iyice. malzemesinden yapan yerden kaynaklanıyo olabilir canım.rengi, malzemesi... :97:
ben parlak lake istiyorum aslında ama eşim olmaz diyor. hemen çiziliyormuş lakeler. eşmin birkaç arkadaşı yaptırmış pişman olmuşlar. ben de okudum aslında kk' da lakeden pişman olanlar varmış. ama bikaç kişi de hiç çizilme olmadı diyor şaştım kaldım yani. :26:
bi süre böyle dans etsinler başka şeylerde yaptırırım
cadum,ceydam,nihanim nere gittiniz ya :18::18::18:
burdayım ben nen
korkma bacım
hımm anladım. araştır iyice. malzemesinden yapan yerden kaynaklanıyo olabilir canım.
neee
burdayım canım korkkma
hımm anladım. araştır iyice. malzemesinden yapan yerden kaynaklanıyo olabilir canım.
neee
burdayım canım korkkma
ya kizlar ne zamandir sorcam unutuyom hedie cekilisi yapmistiniz ya bi ara kim kime cikmisti? ve neler aldiniz birbirinize benim pc bozuktu kacirdim ben bunlari
sen de ne kadan ödlek çıktın kızzzbeni yalniz birakin sonrada korkma deyin
hemen için kötü hemenn
ben onlara daha temizlik yaptırcam iş yaptırcam anlamında didim
evet canım. bana nihoş çıkmıştı ben ona kolye takımı almıştım
ceydoşada ben çıkmışım bi kamyon hediye yollmaış ceyda sağolsun bana . lila , pembe donlarmı den. çanta , kolye mi den. parfüm kozmetikmi den. iğne oyalı eşarpmı den. kuranı kerim meailimi den.
atldığım varsa kusura bakma ceydoşşşş
ya kizlar ne zamandir sorcam unutuyom hedie cekilisi yapmistiniz ya bi ara kim kime cikmisti? ve neler aldiniz birbirinize benim pc bozuktu kacirdim ben bunlari
sen de ne kadan ödlek çıktın kızzz
tabi tabi. aklı fikri pariste olan benim yaaa
bana dilek çıktıydı
2 tane süs mumlardan , fotoğraf albümü bide yüz bakım maskesi almıştım
hemen için kötü hemenn
ben onlara daha temizlik yaptırcam iş yaptırcam anlamında didim
evet canım. bana nihoş çıkmıştı ben ona kolye takımı almıştım
ceydoşada ben çıkmışım bi kamyon hediye yollmaış ceyda sağolsun bana . lila , pembe donlarmı den. çanta , kolye mi den. parfüm kozmetikmi den. iğne oyalı eşarpmı den. kuranı kerim meailimi den.
atldığım varsa kusura bakma ceydoşşşş
Ayy evet canım ya çok güzeldi gerçekten
Valla ben Bilge' ye hediye gönderdim, Bana da Dilek gönderdi ama diğerleri nasıldı unuttum :26:
Diloşum bana mor renk kol çantası, şal, saç tokası bi de pullu boncuklu don almış
Ben Bilgeciğime el yapımı iğne oyası siyah şal, parfüm seti, kızçesine bi bandana , Kuran-ı Kerim Meali (cep boy), inci kolye, ufak el çantası bi de ipli don gönderdiydim.. :78:
sieyeme bizi nihannn
ayy kuzum benim az bile benim kankime..kullanıyon mu kı hediyelerini
slm girls ben gelmişem
bu herifta iyicene sinir etti eni bugün anca gittide rahatladım hee zati canım sıkkın bide o burdaiyicenek delleniyom hee :95::95::95:
tabi kullnaıyom bebkim. donu hiç çıkartmıyom dermişimsieyeme bizi nihannn
ayy kuzum benim az bile benim kankime..kullanıyon mu kı hediyelerini
ne yaptı ki kızslm girls ben gelmişem
bu herifta iyicene sinir etti eni bugün anca gittide rahatladım hee zati canım sıkkın bide o burdaiyicenek delleniyom hee :95::95::95:
sakin ol kuzum gel sana masaj yapem gel
hee yap yavaş yavaş yap
zati güneş açtı bide karda yağmadı yaa:95::95::95:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?