KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

hımm anladım. araştır iyice. malzemesinden yapan yerden kaynaklanıyo olabilir canım.

bi süre böyle dans etsinler başka şeylerde yaptırırım

neee
cadum,ceydam,nihanim nere gittiniz ya :18::18::18:

burdayım canım korkkma

ya kizlar ne zamandir sorcam unutuyom hedie cekilisi yapmistiniz ya bi ara kim kime cikmisti? ve neler aldiniz birbirinize benim pc bozuktu kacirdim ben bunlari

ya kizlar ne zamandir sorcam unutuyom hedie cekilisi yapmistiniz ya bi ara kim kime cikmisti? ve neler aldiniz birbirinize benim pc bozuktu kacirdim ben bunlari

evet canım. bana nihoş çıkmıştı ben ona kolye takımı almıştım
ceydoşada ben çıkmışım bi kamyon hediye yollmaış ceyda sağolsun bana . lila , pembe donlarmı den. çanta , kolye mi den. parfüm kozmetikmi den. iğne oyalı eşarpmı den. kuranı kerim meailimi den.
atldığım varsa kusura bakma ceydoşşşş

bana dilek çıktıydı
2 tane süs mumlardan , fotoğraf albümü bide yüz bakım maskesi almıştım

ulen ouyom mesaji bu denler ne dedim sonradan caktim haa

masallah masallah ne guzel nihosada bocugummu cikti.:44::44:

Ayy evet canım ya çok güzeldi gerçekten
Valla ben Bilge' ye hediye gönderdim, Bana da Dilek gönderdi ama diğerleri nasıldı unuttum :26:

Diloşum bana mor renk kol çantası, şal, saç tokası bi de pullu boncuklu don almış

Ben Bilgeciğime el yapımı iğne oyası siyah şal, parfüm seti, kızçesine bi bandana , Kuran-ı Kerim Meali (cep boy), inci kolye, ufak el çantası bi de ipli don gönderdiydim.. :78:

sen de ne kadan ödlek çıktın kızzz

tabi tabi. aklı fikri pariste olan benim yaaa

nen gittiniz topici misafirler basti ala ala teker teker gelseler sorun deil

bana dilek çıktıydı
2 tane süs mumlardan , fotoğraf albümü bide yüz bakım maskesi almıştım

himm senin hedielerde guzelmis cnm bocugum ceydosa ne aldi

hemen için kötü hemenn

ben onlara daha temizlik yaptırcam iş yaptırcam anlamında didim

sie yeme bizi nihannn

ayy kuzum benim az bile benim kankime.. kullanıyon mu kı hediyelerini

ayy ne kadan guzel hatira oldu size
ceydos bi dahaki cekiliste ben sana cikabilirim

slm girls ben gelmişem
bu herifta iyicene sinir etti eni bugün anca gittide rahatladım hee zati canım sıkkın bide o burda iyicenek delleniyom hee:95::95::95:

sie yeme bizi nihannn

ayy kuzum benim az bile benim kankime.. kullanıyon mu kı hediyelerini
tabi kullnaıyom bebkim. donu hiç çıkartmıyom dermişim

slm girls ben gelmişem
bu herifta iyicene sinir etti eni bugün anca gittide rahatladım hee zati canım sıkkın bide o burda iyicenek delleniyom hee:95::95::95:
ne yaptı ki kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…