KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

ya evet çok uyanıyo. ne güzel uyuy0odu 2 aydır falan. yine başladık geceleri uyanmaya.vede hiçbişey yapmıyo uyanınca zırlayıp duruyo..
dilek hazalın koyduğu resi,m süper

rüya falan görmesin canım niye ağlıyoki
ewet canım güzel bende öyle yapmayı düşünüyorum sıralama o şekilde olsun diye düşünmüştüm

bütün hepsinimi deiştireyim ben bitek o aradakilerin yerine çakıl taş görüntüsünde var kahverengili öyle bişey döşeteyim demiştim ama diğerleri kötümü ki yaa:44::44:

ya valla bi,zim mutfağı yeni yaptılar o araya yani alt ve üst dolabın arasına yine tezgaha kestikleri tek parça fayanstan koydular. hem çok şık oldu çok güzel oldu hem de çok kolay kullanımı. yemek falan sıçrayınca fayans arası silmek zorunda kalmıyosun ..

bütün hepsinimi deiştireyim ben bitek o aradakilerin yerine çakıl taş görüntüsünde var kahverengili öyle bişey döşeteyim demiştim ama diğerleri kötümü ki yaa:44::44:

ankastre tarzı yaparsan o kahveringiler güzel durmazki hepsini eğiştirmicenmi fayansların:44:

ewet canım dolapları deiştiricem komple sökülüp başka yaptırıcaz

Merhaba güzeller

shadowcumm sağol bitanem hemen topiğine bakıyorumm ellerine sağlıkk

senacım arkadasımın mutfagınada öyle yaptılar harıka duruyor biliyorum bende cok begendim.

öyle güzel duruyo canımda granit yada çimstone düşünüyorum onlarda pahalı baya hem tezgah hem duvar olursa bizi aşar biraz ya

dikelçim bak dolap arasını böylede yapıyorlar bunlarda cok sık duruyor dolapla aynı duruyor süper bence böylede düşünebilirsin

ankastre tarzı yaparsan o kahveringiler güzel durmazki hepsini eğiştirmicenmi fayansların:44:
bilmiyomki bana kalsa deiştirimde ortadakileri deiştircem tamam ama bütün mutfak o kahverengi taşlarla kaplı duvarları onlarıda deiştirelim dersem adam beni napar acaba bi denerim yinede
aaaaaa ozaman süper olur heyecan yaptım ayol dekorasyon işini çok sevıyorum
bende seviyomda çok para olsa ozaman çok daha güzel olcak
Eki Görüntüle 155740

dikelçim bak dolap arasını böylede yapıyorlar bunlarda cok sık duruyor dolapla aynı duruyor süper bence böylede düşünebilirsin
biliyorum canım bunlarda güzel duruyo böyle

Para olsa keske evet yoksa insanın gönlünden neler geçiyor ne fikirler

ama yok işte ucu ucuna yettiriyoruz,elde avuctakini iyi kullanmaya calısıyoruz

ya bu dekorasyon olayı yedi bitirdi bizi bacım yaaa.. dediğiniz gibi kızlar para çok olsa sorun değil. maksat orta bütçeyle şık ve güzel şeyler yapmak :97: buna da şükür ne yapalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…