KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

hoşgeldin şehnaz asıl siz nasılsınız bebişinle

kızlar akşam cananda bi çok sır ortaya çıktı tecavüzcü ortaya çıktı ama canan bilmiyo tabi

şehnaz tam öğle arasına denk geldin canım herkes yemeğe gitti bi ceydamız burda ama oda yakın gelecekteki dostlarının yanına gitti canım

hoşgeldin şehnaz asıl siz nasılsınız bebişinle

kızlar akşam cananda bi çok sır ortaya çıktı tecavüzcü ortaya çıktı ama canan bilmiyo tabi

hadi ya bende bakıyorum ona denk gelince akşamda vardı ama ben tv 8 de gülhan diye bi kız var dünyayı geziyo ona baktım kimmiş tecavüzcü

hadi ya bende bakıyorum ona denk gelince akşamda vardı ama ben tv 8 de gülhan diye bi kız var dünyayı geziyo ona baktım kimmiş tecavüzcü

arkadşının babası varya abdullah yaşlı saçları arkadan toplu olan o

ayrıca dilekçim ceyda konusunda katılıyorum

şehnaz tam öğle arasına denk geldin canım herkes yemeğe gitti bi ceydamız burda ama oda yakın gelecekteki dostlarının yanına gitti canım

arkadşının babası varya abdullah yaşlı saçları arkadan toplu olan o

ayrıca dilekçim ceyda konusunda katılıyorum

kızlar burada herkeş yemeğe gitti diye oraya şeyettiydim.

bi de ben 4-5 sayfa birden açıyorum yaww yani aynı anda tüm topikleri takip ediyorum. belkim aşağıda ismim yazmıyor olabilir ama napim kk hızıma yetişemiyosa benim ne suçum var

İş yerinde sıkıcı bi günden merhaba diyorum, forumda gezerken dikkatimi çekti..
Umarım iyisinizdir

bende öyleyim canım aynı anda heryerde olabiliyorum
üstelik bir sürü sayfa açmaya gerek kalmıyo benim

bide hava atiy bize delüüüü:76::76:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…