KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

gider canim ya dogum kilolari kalici deil.
aman ben 1 taneyi tasimakta zorlaniyom oturup kalkamiyom allah yardimcisi olsun arkadasinin.

amin canım hepinizin öyle valla köşe yastığı gibi oluyo oturunca ama çokta oturamuyo
ayrılıyo bebekler tıkanıyor bu sefer

kaçıncı takımdasın kız sen
ben 4 teyim ama şuanda izinliyim

iste o makas ve dikis kismi cok zor yaaa.
suda dogum annenin psikolojisi acisindan kötü oluyormus hani icindekiler suyun icine cikiyor ya sen düsün gerisini:sinifsinif:
amin canım hepinizin öyle valla köşe yastığı gibi oluyo oturunca ama çokta oturamuyo
ayrılıyo bebekler tıkanıyor bu sefer

köse yastigikaydirigubbakcemile3 o tirmalamalar cok kötü yapiyor insani.

kizlar genlerinizde veya esinizin geninde varmi ikiz belki sizlerinde olur ikizleriniz haaaklinialirimsmile

suda doğum çok güzelmiş ama kolay oluyomuş sözde ama içindekiler çıkınca gerçekten çok kötü havuz kan gölüne döner valla bide çok rahatsız edici geliyo bana sen bi havuzun içindesin tamemen çıplak herkes senin başında sana bakıyo

Son düzenleme:
sezeryanda da dikiş normaldede dikiş eskiden ne güzel evlerde doğuruyorlardı

demi ya ne güzel evde hallediyorlarmis ama o zaman napiyorlarmis dikislik bisi olmuyormuymus acaba.
burda evdede dogurabiliyorsun istersen ama doktorlar esliginde bir odani hastane odasi gibi hazirliyorlarmis

ay evet ya bak ben hiç o açıdan düşünmemiştim
midem alt üst oldu resmen ya kafamçokkarıştı

nasıl bir duygu bilmiyorum ama bebekler ayrılınca rengi kaçıyo resmne

ay sorma ya benim baba tarafımda var ama teyzelerde olması gerekiyomuş öyle yok
nişanlımında anne tarafında var ikiz
bakalım bizi etkilicek mi

demi ya ne güzel evde hallediyorlarmis ama o zaman napiyorlarmis dikislik bisi olmuyormuymus acaba.
burda evdede dogurabiliyorsun istersen ama doktorlar esliginde bir odani hastane odasi gibi hazirliyorlarmis

burda evde doğurmaya kalk hayatta acile kabul etmezler bişey olsaalsanaalsanasmile

verdim nihacım

böcüğüm tek başına zayıflamak zor oluyor diye zayıflama yarışmaları var sitede

cok saglam bi psikoloji lazim bunun icin.
üstünü örtüyorlar kiz yada gecelik gibi biseyle giriyorsun beline kadar cekiyorsun
zaten o can acisiyla kim ciplakligi düsünürki.

tabi caım normal doğumda ne gözüküyosa bunda da aynısı gözükür

bebeklerin derisi anne karninda ince macunsu beyaz bi siviyla kapliymis 9 ay suyun icinde kaliyor cörüs cörüs olurdu oyle olmasaydikaydirigubbakcemile3
bundan bahsediyon galiba regi kaciyo derken

yok canim etkilemez ozaman buyuk ihtimal
benim ve esiminde anne tarafinda var etkilemedi
ama belli olmaz ya allah yazmissa zaten gende olsada olmasada olur.

Eee Yüce rabbim herşeyi düşünmüş işte

benim gördüklerimde hep çıplaktı doğum yapan kişi türkiyede bi özel hastane yapıyo bi iş adamının karısı suda doğurmuş haberlere çıkmıştı
nihan verdim oyumu merak etme o yelken 6 sana 3 oy vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…