- 24 Ekim 2009
- 6.130
- 1.447
- 373
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #2.701
nihanami oy verdin ay cok güldüm ya dogru herzaman önde olmak iyi deilkaydirigubbakcemile3
nasilsin ne vvar ne yok
ay sorma cnm yaa nihan on gecsin die atladim hemen oy kulandim aslinda normalde dikkat ederim ama heycana geldim galibaa yaa :kedi: :kedi: :kedi:
iyilik benden cnm sen nasilsin+olumunekankayizsmile
iyim canim bende gecmisi okudunmu bebisim dönmemis yaa dua et bana olurmu insallah 2 hafta icinde dönerzemuszemus
ayyy yirim ben onun tombis yanaklarini ne seker ole yaaa kime benziyoki simdi yani sen kime benzetiosun gerci cok belli olmaz ama yinede insan benzetio birilerine
herseyde vardir bi hayir canim uzulme saglikli dogsunda yeter
göz yapisi babasina agzi cenesi burnuda bana benziyor
sekilden sekle girecek zaten büyüyene kadarboshayallersmile
ben hep bana benzesin istiyorum babasinada benzesin oda güzel ama annelik ic güdüsümü ne bana benzesin istiyorum.sendede varmi bu düsünce
kilo almamisim cok sukur türkiyede 4 kilo aldim burda 500 gr almisim oda bebek almis.yanliz oldumu insanin yiyeside gelmiyor heralde
vardir bir hayir evet saglikli dogsunda insallah
evet cnm ne sekle gircekler daha buyudukce belli olcak kime benzedigi
kizim olasaydi bana bezesin isterdim ama erkek oldumu babasina benzesin istiorum yani benide andirsin ama en cok babasina benzesin oglum ilerde kizim olursada ayni bana benzesin :Saruboceq:
sen cok kilo almadin dimi hamilelik boyunca ben 80 kilo olurum galiba dogurana kadar simdi 74 kiloyum bakalim ayin 14dunde ebe kontrolum var ne kadar daha almisim ckcak ortaya insallah oglumda aliodur kilo :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?