KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

selam kizlarr
ya ben su ankete oy verdim nihana 7 7 idi ben nihana verdim birden nihan one gecti ama simdi okudumda oyelkene ver die yazmiss ben yanlislikla nihana verdim ayy one gecmek her zaman iyi deil galiba iyi okuyup anlamadigim ve oy verdigim icin aleyhine kusura bakama nihancim yaaa mafoldumben

nihanami oy verdin ay cok güldüm ya dogru herzaman önde olmak iyi deilkaydirigubbakcemile3
nasilsin ne vvar ne yok

nihanami oy verdin ay cok güldüm ya dogru herzaman önde olmak iyi deilkaydirigubbakcemile3
nasilsin ne vvar ne yok

ay sorma cnm yaa nihan on gecsin die atladim hemen oy kulandim aslinda normalde dikkat ederim ama heycana geldim galibaa yaa :kedi: :kedi: :kedi:

iyilik benden cnm sen nasilsin+olumunekankayizsmile

ay sorma cnm yaa nihan on gecsin die atladim hemen oy kulandim aslinda normalde dikkat ederim ama heycana geldim galibaa yaa :kedi: :kedi: :kedi:

iyilik benden cnm sen nasilsin+olumunekankayizsmile

iyim canim bende gecmisi okudunmu bebisim dönmemis yaa dua et bana olurmu insallah 2 hafta icinde dönerzemuszemus

iyim canim bende gecmisi okudunmu bebisim dönmemis yaa dua et bana olurmu insallah 2 hafta icinde dönerzemuszemus

yok cnm okumadim yaa dua edrim tabiki cnm 36. haftayaa kadar donme ihtimali varmis

insaallah doner cnm yaa donmezsede saglik olsun sikma caninin saglikla gelsinde sezeryan olsanda uzulme cnm ama insaallah donerde normal dogurursun

doktorumda 2 hafta daha bekleyelim dönmezse senin istegine göre yapariz dedi cok sikildim valla ay hani biseyi cok istersin olmaz ya benimkide öyle iste. hayirlisi bakalim artik.
profile kizimin resmini koydum bi baksana cok cirkiiinkaydirigubbakcemile3

ayyy yirim ben onun tombis yanaklarini ne seker ole yaaa kime benziyoki simdi yani sen kime benzetiosun gerci cok belli olmaz ama yinede insan benzetio birilerine

herseyde vardir bi hayir canim uzulme saglikli dogsunda yeter

Son düzenleme:
ayyy yirim ben onun tombis yanaklarini ne seker ole yaaa kime benziyoki simdi yani sen kime benzetiosun gerci cok belli olmaz ama yinede insan benzetio birilerine

herseyde vardir bi hayir canim uzulme saglikli dogsunda yeter

göz yapisi babasina agzi cenesi burnuda bana benziyor
sekilden sekle girecek zaten büyüyene kadarboshayallersmile
ben hep bana benzesin istiyorum babasinada benzesin oda güzel ama annelik ic güdüsümü ne bana benzesin istiyorum.sendede varmi bu düsünce
kilo almamisim cok sukur türkiyede 4 kilo aldim burda 500 gr almisim oda bebek almis.yanliz oldumu insanin yiyeside gelmiyor heralde

vardir bir hayir evet saglikli dogsunda insallah

evet cnm ne sekle gircekler daha buyudukce belli olcak kime benzedigi
kizim olasaydi bana bezesin isterdim ama erkek olunca babasina benzesin istiorum yani benide andirsin ama en cok babasina benzesin oglum ilerde kizim olursada ayni bana benzesin :Saruboceq:
sen cok kilo almadin dimi hamilelik boyunca ben 80 kilo olurum galiba dogurana kadar simdi 74 kiloyum bakalim ayin 14dunde ebe kontrolum var ne kadar daha almisim ckcak ortaya insallah oglumda aliodur kilo :Saruboceq:

Son düzenleme:
ya bu saatte kizlar hic ugramio yaa asil bu saatlerde insan muhabbet etmek istio gunduz ev islerinden rahat sohbet edemioruz

o aliyordur annesi yanaklari dolmustur coktaan yok ben cok kilo almadim toplam 7,5 kilo almisim canim doguma kadar 2 kilo daha alsam 9,5la tamamlarim insallah.
her insan bir olmuyor iste kimimiz az kimimiz cok aliyoz dogumdan sonra hemen gidiyor zaten.
aslinda tek amacimiz bebekler iyi beslensinkaydirigubbakcemile5

evet cnm oglum saglikli olsunda benim aldigim kilo sorun deil dogum sonrasi gidecek bu kilolar

ben kaciyom disari cikicaz kocis gelmden hazirlaniyim.bayanssulusmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…