KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

yapoooo biletler hazir canim hemde vip bolumunden.
nihaninki ekonomik bolumundeydi ucuz diye ordan uctu seninki saat 21.00 de benimki 22.00 de
saatlaeri sasirmiyalim lutfen herkes kendi saatinde ucsun.

Son düzenleme:
nihaninki ekonomik bolumundeydi ucuz diye ordan uctu seninki saat 21.00 de benimki 22.00 de
hiç te değil benimkilerde business classtandı bikerem

ayhhh ne güzel. kimle olduğunu anlamasam da yürüyecek olman çok hoşşşşşşşşşşşşş.
güle güle

la bilge geberttin beni

kı leslie sansone diye bi kadın var bacım yabancı.. onun yürüyüş egzersizi var. o kadar güzel ve eğlenceli ki dışarı çıkmadan da sanki dışarıda yürümüşsün gibi enerji harcatıyo.. ben 2 mil yürüyorum şimdilik. bi de bugün dışarıda da yürüyüşe başladım canım. Kk istanbul buluşmasında tanıştığım bi arkadaşla sabahları bizim burdaki belediyenin sosyal tesisi var, sabahları 8de oraya gitcükk yüürmeye bugün başladık

delüüüüü
nan bugün hiç gidesim yoktu parise ama heveslendirdiniz hee akşama bi gidemde gelem

o kadan fırlatmayın sonra bebişler 3er 3er gelür demek istedim bacım

cahallığıma ver bacım. google amcadan aratıyım nasıl bişeymiş
bneimdeçok ihtiyacım var

bende bilmiyodum öğrenmiş oldum:97::97:
delüüüüü
nan bugün hiç gidesim yoktu parise ama heveslendirdiniz hee akşama bi gidemde gelem

cahallığıma ver bacım. google amcadan aratıyım nasıl bişeymiş
bneimdeçok ihtiyacım var

canımcım eğer beğenirsen yani aklına yatarsa ben sana videosunu göderirim kuşum indirmek için uğraşma netten ama emin ol dışarıda spor yapmak için vakti olmayanlar için harika bence

Son düzenleme:
anamadımmm:44::44:

yani yaprakcım; sen burda paris için heveslendin ya bilge de diyo ki bak kk'da olman kocanın işine yarıcak.. ben olsam kocalarınızın yerinde kk'ya girmenize kızmam daha çok teşvik edeim diyo.

la bilge tercümanlık ücretimi isterim heee ona göre

Son düzenleme:

heeee ceyda brafo nan iyi anladın hee
he dimi bencede aslında bilseler burdan nakadan faydalı bilgiler edindiğimizi falan fıstık daha çok teşfik ederler

nen hakkaten bi tercümanlık ücretini hakettin ha..
arkadaşların bugün sistem yavaş çalışıyi. virüsmü kaptılar ne

delüüüüü

he bacim saate tikkat et ayni anda ucmiyalim havada panik olmasin

canımcım eğer beğenirsen yani aklına yatarsa ben sana videosunu göderirim kuşum indirmek için uğraşma netten ama emin ol dışarıda spor yapmak için vakti olmayanlar için harika bence

bende isterem benimde gobeemin gitmesi gerek

heeee ceyda brafo nan iyi anladın hee
he dimi bencede aslında bilseler burdan nakadan faydalı bilgiler edindiğimizi falan fıstık daha çok teşfik ederler

aman benimki duymasin :18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…