- 24 Ekim 2009
- 6.130
- 1.447
- 373
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #27.621
hazaaaaaaaaaaaalllll
[/B][/COLOR]
arabaynan daha güzel olar nen sizde parise gitmeyin peri bacalarına gidin
parise bilet yok didim ya bitirdim ben:78::78:
çok bencilim size bilet filan bırakmadım
insin o patlamayla yergök aşk olur
ayhhh ne güzel. kimle olduğunu anlamasam da yürüyecek olman çok hoşşşşşşşşşşşşş.
güle güle
yapoooo biletler hazir canim hemde vip bolumunden.
nihaninki ekonomik bolumundeydi ucuz diye ordan uctuseninki saat 21.00 de benimki 22.00 de
saatlaeri sasirmiyalim lutfen herkes kendi saatinde ucsun.
ayhhh ne güzel. kimle olduğunu anlamasam da yürüyecek olman çok hoşşşşşşşşşşşşş.
güle güle
yapoooo biletler hazir canim hemde vip bolumunden.
nihaninki ekonomik bolumundeydi ucuz diye ordan uctuseninki saat 21.00 de benimki 22.00 de
saatlaeri sasirmiyalim lutfen herkes kendi saatinde ucsun.
o kadan fırlatmayın sonra bebişler 3er 3er gelür demek istedim bacım
cahallığıma ver bacım. google amcadan aratıyım nasıl bişeymişla bilge geberttin beni
kı leslie sansone diye bi kadın var bacım yabancı.. onun yürüyüş egzersizi var. o kadar güzel ve eğlenceli ki dışarı çıkmadan da sanki dışarıda yürümüşsün gibi enerji harcatıyo.. ben 2 mil yürüyorum şimdilik. bi de bugün dışarıda da yürüyüşe başladım canım. Kk istanbul buluşmasında tanıştığım bi arkadaşla sabahları bizim burdaki belediyenin sosyal tesisi var, sabahları 8de oraya gitcükk yüürmeyebugün başladık
bende bilmiyodum öğrenmiş oldum:97::97:la bilge geberttin beni
kı leslie sansone diye bi kadın var bacım yabancı.. onun yürüyüş egzersizi var. o kadar güzel ve eğlenceli ki dışarı çıkmadan da sanki dışarıda yürümüşsün gibi enerji harcatıyo.. ben 2 mil yürüyorum şimdilik. bi de bugün dışarıda da yürüyüşe başladım canım. Kk istanbul buluşmasında tanıştığım bi arkadaşla sabahları bizim burdaki belediyenin sosyal tesisi var, sabahları 8de oraya gitcükk yüürmeyebugün başladık
delüüüüü
nan bugün hiç gidesim yoktu parise ama heveslendirdiniz hee akşama bi gidemde gelem
delüüüüü
nan bugün hiç gidesim yoktu parise ama heveslendirdiniz hee akşama bi gidemde gelem
cahallığıma ver bacım. google amcadan aratıyım nasıl bişeymiş
bneimdeçok ihtiyacım var
vay beee. ben herüflerin yerinde olsam buraya girmeniz değil kızmak teşvik ederim.
bende bilmiyodum öğrenmiş oldum:97::97:
anamadımmm:44::44:
hiç te değil benimkilerde business classtandı bikerem
canımcım eğer beğenirsen yani aklına yatarsa ben sana videosunu göderirim kuşum indirmek için uğraşma nettenama emin ol dışarıda spor yapmak için vakti olmayanlar için harika bence
yani yaprakcım; sen burda paris için heveslendin ya bilge de diyo ki bak kk'da olman kocanın işine yarıcak.. ben olsam kocalarınızın yerinde kk'ya girmenize kızmam daha çok teşvik edeim diyo.
la bilge tercümanlık ücretimi isterim heee ona göre
yani yaprakcım; sen burda paris için heveslendin ya bilge de diyo ki bak kk'da olman kocanın işine yarıcak.. ben olsam kocalarınızın yerinde kk'ya girmenize kızmam daha çok teşvik edeim diyo.
seyyy kem kum kem kum aslinda bende business class yazcaktim elim surctu
delüüüüü
canımcım eğer beğenirsen yani aklına yatarsa ben sana videosunu göderirim kuşum indirmek için uğraşma nettenama emin ol dışarıda spor yapmak için vakti olmayanlar için harika bence
heeeeceyda brafo nan iyi anladın hee
he dimi bencede aslında bilseler burdan nakadan faydalı bilgiler edindiğimizi falan fıstık daha çok teşfik ederler
nen hakkaten bi tercümanlık ücretini hakettin ha..
arkadaşların bugün sistem yavaş çalışıyi. virüsmü kaptılar ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?