KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

künaydın....
kız dilo denizden denizaltı çıktı bakcaksan bak bacım bizim evin önünde. göreb,ili,rsen bak bi ara. çok hoşuma gitti benim

kızlar bakın gerçek nusret mayın gemisi galiba bu bizim buraya getirmişler dün sabah kahvaltı yaparken çektim sizin için sizde görün diye camın arkasından çektim cam biraz kirli yalnız

künaydın....
kız dilo denizden denizaltı çıktı bakcaksan bak bacım bizim evin önünde. göreb,ili,rsen bak bi ara. çok hoşuma gitti benim

günaydın sena. bizim burda da arada helikopter uçar, bazen uçakların çıkardığı ize bakarız. öyle yaniiii

künaydın....
denizden denizaltı çıktı
ee nezaman çıktı kıı sabahmı akşam kordonda yürüdük ama görmedim 18 mart ya ondan gelmiştir

kızlar bakın gerçek nusret mayın gemisi galiba bu bizim buraya getirmişler dün sabah kahvaltı yaparken çektim sizin için sizde görün diye camın arkasından çektim cam biraz kirli yalnız
çok şükür el atmışlar bu gemiye. çok sevindim. ayy ne güzel dir şimdi çanakkale. ay ben orda olsam hergün toprağı öperim varya

bilgem bak bunuda dün çektim kahvaltı yaparkene çok güzel çanakkalem valla keşke gelebilseniz yarın 18 mart çok kalabalık oluyo heryerden insanlar şimddiden gelmeye başladılar bile başbakan geliyomuş yarın bide

öyle valla. çok şanslısınız. bizim okulda gidecekti.
ne güzel ya artık biliçlendi baştakiler. bu özel günlerde gezi düzenliyolar. çok seviniyommm

gördüm canım 18 mart diye gelmiştir oo yarın çok gemi gelir içlerini falan gezdiriyodular geçen sene
bilgem yarın burdada uçaklar gösteri yapıyo çok güzel oluyo valla neler yapıyolar

gördüm canım 18 mart diye gelmiştir oo yarın çok gemi gelir içlerini falan gezdiriyodular geçen sene
bilgem yarın burdada uçaklar gösteri yapıyo çok güzel oluyo valla neler yapıyolar

evt hava da kapalı yağacak gibi. valla uyanır uyanmaz evin önünde denizaltı görünce çok mutlu oldum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…