- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #27.941
inkilizce öğrencem derken selam vermeyi unutmuşşun
yokk kıı heç unuturmuyum yanlışlık olmuşş aha bak gene selam verim sizebeynim sulandı yaa laa eğil kalk eğil kalk yater bu kadar selam:89::89::89:
künaydın....
kız dilo denizden denizaltı çıktı bakcaksan bak bacım bizim evin önünde. göreb,ili,rsen bak bi ara. çok hoşuma gitti benim
künaydın....
kız dilo denizden denizaltı çıktı bakcaksan bak bacım bizim evin önünde. göreb,ili,rsen bak bi ara. çok hoşuma gitti benim
kızlar bakın gerçek nusret mayın gemisi galiba bu bizim buraya getirmişler dün sabah kahvaltı yaparken çektim sizin için sizde görün diye camın arkasından çektim cam biraz kirli yalnız
denizden denizaltı çıktıkünaydın....
günaydın sena. bizim burda da arada helikopter uçar, bazen uçakların çıkardığı ize bakarız. öyle yaniiii
çok şükür el atmışlar bu gemiye. çok sevindim. ayy ne güzel dir şimdi çanakkale. ay ben orda olsam hergün toprağı öperim varyakızlar bakın gerçek nusret mayın gemisi galiba bu bizim buraya getirmişler dün sabah kahvaltı yaparken çektim sizin için sizde görün diye camın arkasından çektim cam biraz kirli yalnız
günaydın sena. bizim burda da arada helikopter uçar, bazen uçakların çıkardığı ize bakarız. öyle yaniiii
bilgem bak bunuda dün çektim kahvaltı yaparkene çok güzel çanakkalem valla keşke gelebilseniz yarın 18 mart çok kalabalık oluyo heryerden insanlar şimddiden gelmeye başladılar bile başbakan geliyomuş yarın bide
delüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
bu gemi, yeni arkadaşlar...
dur nen ekliyopm denizaltını.
ben de bu sabah gördüm dilo denizaltınıEki Görüntüle 160487 Eki Görüntüle 160488
delüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
bu gemi, yeni arkadaşlar...
dur nen ekliyopm denizaltını.
ben de bu sabah gördüm dilo denizaltınıEki Görüntüle 160487 Eki Görüntüle 160488
gördüm canım 18 mart diye gelmiştir oo yarın çok gemi gelir içlerini falan gezdiriyodular geçen sene
bilgem yarın burdada uçaklar gösteri yapıyo çok güzel oluyo valla neler yapıyolar
öyle valla. çok şanslısınız. bizim okulda gidecekti.
ne güzel ya artık biliçlendi baştakiler. bu özel günlerde gezi düzenliyolar. çok seviniyommm
evt hava da kapalı yağacak gibi. valla uyanır uyanmaz evin önünde denizaltı görünce çok mutlu oldum ya
gördüm canım 18 mart diye gelmiştir oo yarın çok gemi gelir içlerini falan gezdiriyodular geçen sene
bilgem yarın burdada uçaklar gösteri yapıyo çok güzel oluyo valla neler yapıyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?