KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

kızlar biz bu sabah fayansçıya gittik ben mutfak için bunu çok beğendim yaa sizce nasıl mutfak duvarları için

çanakkale :97::97::97: bi gün gelicem valla
çok istiyorum:97::97:

kız ben kaç senedir burdayım bi şehitliğe gidemedim. benim herif gi,tti ben bebe olunca kaldım. bu sene gitcem ama bırakcam kızı babasına..
gel bacım valla gezmeye süper çanakkale..
biz de bursaya yerleşmeyi düşünüyoz bakalım hayırlısı ama ilerde baya yani. emekli olunca

kızlar biz bu sabah fayansçıya gittik ben mutfak için bunu çok beğendim yaa sizce nasıl mutfak duvarları için

bence güzel de ne biçim döşemişler kimi yuvarlak oluşturmuş kimi değil. sürekli yuvarlak da ii durmaz cnm .. başka alternatifler de sunun nen bize. deli ceyadayı vazgeçirdim kahverengiden

hadi ya git kız tabi çanakkalede olupta

ay daha çok varmış ama keşke şimdi yerleşseniz:97::97::97:
nihan nezaman isterseniz gelin canım misafirim olun çok sevinirim gezeriz birlikte senada var buluşuruz ne güzel olur havalar ısındı artık bi haftasonu ayarlayın gelin
inş. canım gelirsek eşimle geliriz zati:97::97:
sizide biliyo nasılsa tanışırız:97::97::97:

bence güzel de ne biçim döşemişler kimi yuvarlak oluşturmuş kimi değil. sürekli yuvarlak da ii durmaz cnm .. başka alternatifler de sunun nen bize. deli ceyadayı vazgeçirdim kahverengiden

taşın kaç şekilde döşendiğini göstermek için öle döşemiştirler yaa ama benim çok hoşuma gitti çok modern geldi gözüme kızda bunu salonlara dekor amaçlı döşüyoz dedi durdu:44::44:

taşın kaç şekilde döşendiğini göstermek için öle döşemiştirler yaa ama benim çok hoşuma gitti çok modern geldi gözüme kızda bunu salonlara dekor amaçlı döşüyoz dedi durdu:44::44:

onların dediğine bakma sen. mutfakta oluyo sürekli zaten kadınlar. bi de dolap rengine göre seç. gerçi kahverengi olacak galiba dolap.
bence başka alternatiflere de bak. sonuçta 1 kere döşencek

Eki Görüntüle 160498

kahverengi olmucak canım benim
Eki Görüntüle 160498 böyle renk düşünüyorum üstü krem

güzelmiş beğendim bunu..
oh çok şükür gayferengiden bıktım nen içimi boğdunuz...
bu arada o senin beğendiğin fayansın sarı gibi yerleri parlak sanırım...
eğer onu döşetceksen sakın yuvarlak şekil oluşturcak şekilde döşetme canım
bu dolaplara uyar o fayanslar ama yuvarlak yaptırma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…