- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #28.581
çakma cemil ipekçi galiba. seni kandırmışlar yafrummm.nihan çocukluğunuza inerken kavga çıktı işte saç başa girdiniz
ivit son moda cemil ipekçiden
kaçamazsınız nen bütün çıkışlar tutuldu
güvenlik şu bilgeyi getirin bakim
bende diktirem:86:
guzel biter canim merak etme bizim kankiligimiz bambaska herkes seviyeli sakalasiyor....
nihan hocam kendinide say lutfen senin bizden kalir bi yanin yok
olurmu kiii. :44::44::44::44::44: olursa biz de var tost makinası. nihoo tamam kız tost makinasıynan çekebilyomuşuk hacıı.
de get la önce sen kendüne terapi yaptır
nihoo kı bugün bana çok pis heyecan yaşattın ama fos çıktı ne edicük şimci hevesim kursağımda kaldı
guzel biter canim merak etme bizim kankiligimiz bambaska herkes seviyeli sakalasiyor....
nihan hocam kendinide say lutfen senin bizden kalir bi yanin yok
tamam hacı süper ozamanolurmu kiii. :44::44::44::44::44: olursa biz de var tost makinası. nihoo tamam kız tost makinasıynan çekebilyomuşuk hacıı.
de get la önce sen kendüne terapi yaptır
nihoo kı bugün bana çok pis heyecan yaşattın ama fos çıktı ne edicük şimci hevesim kursağımda kaldı
oluyu oluyu..arasına bi de kaşar koyarık ohhh faiziynen çeker hemidene
lan garılar biz 18 maart için gideceğdik stadyuma hava berbat. yağmur yağacak sanki. kız olmasa gidecektim de ama hava kötü. neyse ben de denizaltına bakıyom burda çok seksüüüü..
ayrıca bi de savaş gemisi geldi yanına
çakma cemil ipekçi galiba. seni kandırmışlar yafrummm.
kankiliğimzden şüphem yok canım. günün içindi o dileklerimm
deniz altının içinde eşinle paris yolculuğumu hayal ediyon laoluyu oluyu..arasına bi de kaşar koyarık ohhh faiziynen çeker hemidene
lan garılar biz 18 maart için gideceğdik stadyuma hava berbat. yağmur yağacak sanki. kız olmasa gidecektim de ama hava kötü. neyse ben de denizaltına bakıyom burda çok seksüüüü..
ayrıca bi de savaş gemisi geldi yanına
mesaj gönderdim ya:97:ne oldukiii:44::44::44::44::44:
ipli donmu giymiş kızzz
sağol canım. sende sağol varolllvalla gunun sonunda ne olcak belli olmaz canim yaa sonucta kaynanaya gidiyom
ama insallah bisi olmaz ya burda o kadar guldumi kaynana bisi yapsada gulup gececem..
valla kizlar cok guldum sayenizde ya sagolun varolun evde yalnizim ama siz hic beni yalniz hissettirmiyorsunuz
heeeeeedeniz altının içinde eşinle paris yolculuğumu hayal ediyon la
mesaj gönderdim ya:97:
delü ya ipli don mu giymiş diyo.
kızlar gemiler dişi olurmuş biliyo musunuz ne saçma
valla gunun sonunda ne olcak belli olmaz canim yaa sonucta kaynanaya gidiyom
ama insallah bisi olmaz ya burda o kadar guldumi kaynana bisi yapsada gulup gececem..
valla kizlar cok guldum sayenizde ya sagolun varolun evde yalnizim ama siz hic beni yalniz hissettirmiyorsunuz
ipli donmu giymiş kızzz
deniz altının içinde eşinle paris yolculuğumu hayal ediyon la
mesaj gönderdim ya:97:
nası yaniiii. :44::44::44::44::44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?