- 3 Haziran 2010
- 12.166
- 6
- 408
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #28.741
ana zor beya bizim askeriye olunca nizamiye ya kargo bile giremiyo buraya. içeri girşler hep sorun yok başını açcan yok neden böyle giydin yok kimnlikleri alıyolar tekrar çıkarken veriyosun yine alıyosun öyle yani
YouTube - Arap Kızı Komik Klip
kızlar şunu izleyince buluşup bi evde oynayasım geldi kı sizlerle kalıp gece yastık savaşı yapmak falan
yazmıyodun da ondan şeyettiim gel öpem:83::83::83:ne far nan
kız yaza gelcekler nihan la ceyda belki bilgeyle yaprak ta gelir pijama partisi yaparık birlikte
gelcez kızım yaaagelcekler mi len gerçekten
nerde kalcaklar nen..
benim adam nöbetçi olursa bizde kalırık
gerçi bizim burası da askeriye
herşey sorun giriş çıkış herşey sorun oluyo
bilmem gelceniz dimi nan
bizim yeni ev müsait canım sizde gelirsiniz yerlere falan yatak atarız herifleri sıralarız yerlere falan bizde salona doluşuruk horon teperük ne kaa güzel olar
napıyon kıı orda kaç karış diyemi ölçüyon
napıyon kıı orda kaç karış diyemi ölçüyon
hazal olurmu öyle şey canım nezaman istersen gel buyur sen yurtdışındasın diye demediydim nezaman gelmek istersen gel buyur tatlım
valla heee ne gözel olurdu
yazmıyodun da ondan şeyettiim gel öpem
kı diloşş valla kandırıcam kocamı hee inş. kabul eder. zati ev aldık diye tatile gidemicez barim çanakkaleye gelek de tatil olsun bize
gelcez kızım yaaa
la hep de beni yakalıyonuz hee
hadi ya başörtüynen sokmazlar kı bizi
kocalar kabul ederse gelcez tabi kıolmazsa kaçarık di mi la nihoo
nan dilekk geberdimhee evet evlendikten sonra büyüme küçülme var mı ona bakıyom
kızıl saçlı olan var ya ohankısı loo kaçıncı saniyedekii
yarın ben burdaym kızlar yarın çalışçam[/Q
niye çalışıyon canım
ceyda sizn evdeki halinizmi kız o
nan ceyda küstünmü
ama ben yazin turkiyeye geliom
neyse siz toplasirsiniz artik
he bacım evet
yok la ne küscemmpek bi yüzsüzümdür
bazen evde kocam benimle dalga geçiyo ben tabi trip atıyom. kocam diyo ki' aşkım noldu utandın mı' ben de ' yok la ne utancam' diyom o da bana ' wııyyyyy utanmazz' diyo
sen ne zaman gelceksen öyle de ayarlayabiliriz cnm
biz bile kendi evimize zor giriyoz. kimliği bi unutsak yandık yani. bi ton laf anlat artık...
nihan sen ankaradaydıun di mi başka kim var ankarada. bilge sen yozgatta mıydın yanlış mı hatırlıyorum. ceyda sen de sanırım bursadasın di mi bi diyin ya unuttum üfff. zaten ben geldiğimde de bu konu pek konuşulmadı
nihan sen ankaradaydıun di mi başka kim var ankarada. bilge sen yozgatta mıydın yanlış mı hatırlıyorum. ceyda sen de sanırım bursadasın di mi bi diyin ya unuttum üfff. zaten ben geldiğimde de bu konu pek konuşulmadı
he kaçarız nasıl olsa dilolarda 2 ev varvalla heee ne gözel olurdu
yazmıyodun da ondan şeyettiim gel öpem
kı diloşş valla kandırıcam kocamı hee inş. kabul eder. zati ev aldık diye tatile gidemicez barim çanakkaleye gelek de tatil olsun bize
gelcez kızım yaaa
la hep de beni yakalıyonuz hee
hadi ya başörtüynen sokmazlar kı bizi
kocalar kabul ederse gelcez tabi kıolmazsa kaçarık di mi la nihoo
nan dilekk geberdimhee evet evlendikten sonra büyüme küçülme var mı ona bakıyom
he bacım evet
yok la ne küscemmpek bi yüzsüzümdür
bazen evde kocam benimle dalga geçiyo ben tabi trip atıyom. kocam diyo ki' aşkım noldu utandın mı' ben de ' yok la ne utancam' diyom o da bana ' wııyyyyy utanmazz' diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?