KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

dilo yükleresimden yükledin heralde o yüzden açılmıyo sanırım bende
çünkü yükleresime giremiyodum ben artık

ya bu altta çıkan renkli çubuk bi kaç gündür yoktu dimi kızlar
şimdi yeniden çıktı o çıkana kadar normal giriyordum explorerden şimdi yine hata verince chrome geçtim ilginç

bitti nan sonuncu yüklenmedibakın görün sırf sizin için çekrim bunları kankalarım da görsün diye hee
bide yeğenime davul aldım çok güzel hee büyük davullar varya davulcu davulu onların küçüğünü yapmışlar

iyide niye furdun şimdi:83::83::83: onu anlamadık:44::44::44::44::44:

ya bu altta çıkan renkli çubuk bi kaç gündür yoktu dimi kızlar
şimdi yeniden çıktı o çıkana kadar normal giriyordum explorerden şimdi yine hata verince chrome geçtim ilginç

yokk kıı o demin bi çıkar gibi oldu sonra tekrar vazgeçti heralde çıkmaktan yok şimdi

sağol bacım oyy kıyamam o parmaklarına

nan çocuğa başka şey bulamadın mı alcak akşam anasının babasının kafasını şişrcek güm güm diye sonra abinle eşi sana içinden sövcek haberin yok

heehee ohh canıma değsin hahaa
çok tatlı ama dayanamadım aldım 2 tokat fazladan atar artık
öğlen gittim ya tel.vermiyom diye
5 kardeşi görüyonmu diyo bana 2 tane sallladı teli verdim oyun almış 12 tl cik girdi saolsun
bide kapıda bağırıyo daha oyuncak aldınmı diye Allahtan pazardan ben10 le bakuganlı çorap aldımdıda ordan yırttık

abbowwww :83:

kız yeğenini ne çok seviyosun hee maaşallahh.. ben de hala olcam mı acep

nen ben dedim ya resimler çok güzel diye

abbowwww :83:

kız yeğenini ne çok seviyosun hee maaşallahh.. ben de hala olcam mı acep
okadar çok seviyomki anlatamam size ya içime sokasım geliyo Allah o günleri sanada göstersin bak sende çok sevcen bana herkes söylüyodu inanmıyodum nası sevcem diyodum ama bambaşka bişeymişş
kız sen kardeşinin resimlerini yüklemeyeckmiydin:44:

hee evet yüklicekti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…