- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #28.921
kapalı sende
mikser ceyda
hehehe yine tokatı sen yidin
bitti nan sonuncu yüklenmedibakın görün sırf sizin için çekrim bunları kankalarım da görsün diye hee
bide yeğenime davul aldım çok güzel hee büyük davullar varya davulcu davulu onların küçüğünü yapmışlar
ya bu altta çıkan renkli çubuk bi kaç gündür yoktu dimi kızlar
şimdi yeniden çıktı o çıkana kadar normal giriyordum explorerden şimdi yine hata verince chrome geçtim ilginç
bitti nan sonuncu yüklenmedibakın görün sırf sizin için çekrim bunları kankalarım da görsün diye hee
bide yeğenime davul aldım çok güzel hee büyük davullar varya davulcu davulu onların küçüğünü yapmışlar
yokk kıı o demin bi çıkar gibi oldu sonra tekrar vazgeçti heralde çıkmaktan yok şimdi
iyide niye furdun şimdi:83::83::83: onu anlamadık:44::44::44::44::44:
içimden geldi heç yorum yapmadınız çok güzel eline sağlık zahmetler ettin bizim için diye
hele o bilge vire işletme bilmem ne işletçem ben seni şimdi hee
sağol bacım oyy kıyamam o parmaklarına
nan çocuğa başka şey bulamadın mı alcak akşam anasının babasının kafasını şişrcek güm güm diye sonra abinle eşi sana içinden sövcek haberin yok
nen ben dedim ya resimler çok güzel diye
dedik ya nan kaç kere..
heehee ohh canıma değsin hahaa
çok tatlı ama dayanamadım aldım 2 tokat fazladan atar artık
öğlen gittim ya tel.vermiyom diye
5 kardeşi görüyonmu diyo bana 2 tane sallladı teli verdim oyun almış 12 tl cik girdi saolsun
bide kapıda bağırıyo daha oyuncak aldınmı diye Allahtan pazardan ben10 le bakuganlı çorap aldımdıda ordan yırttık
abbowwww :83:
kız yeğenini ne çok seviyosun hee maaşallahh.. ben de hala olcam mı acep
kız sen kardeşinin resimlerini yüklemeyeckmiydin:44:
yaprak nan erdin mi bacımm şuan yüklüorum hee dicektim size şimci
nen ben dedim ya resimler çok güzel diye
okadar çok seviyomki anlatamam size ya içime sokasım geliyo Allah o günleri sanada göstersin bak sende çok sevcen bana herkes söylüyodu inanmıyodum nası sevcem diyodum ama bambaşka bişeymişşabbowwww :83:
kız yeğenini ne çok seviyosun hee maaşallahh.. ben de hala olcam mı acep
kız sen kardeşinin resimlerini yüklemeyeckmiydin:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?