- 5 Temmuz 2009
- 6.342
- 77
- 163
- 36
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #29.701
tubişş:18: bacımm iyimisinn:18:yanlız hissetme kendini ben burdayım bak:18:
nan kızlar yetişin çabukk:18:
yalnız kalınca ilgisizliğe dayanamıyorum sapıtıyorum ama gectı gectı korkma
kizlar ben geldim yapo brownim naparsiniz bakiimm..
brownim SIKILMA bak simdi dolar topic.
nen bu cadumla niho doymadilarmi daha
bøcugum nirde hec gelmedi dimi?
dun msn i acikti bende ``dilooo norun kiz`` dedim. ``dilek su anda kursta`` diye cevap geldi. :78:
ben unuttuydum dilonun kursa gittigini.
gel mıncırdıyım ben bi senihee kimm ne neolmuş bana mı didin kim didi ne didi niye didi derken gören oldumu duyan oldumu peki
browni nasıl yazıyon la kopyala yapıştır yaparakmı
kimse mıncırmadımı beni çocukluğuma inip:84::84::84::84:
lann ben doymadım:84::84::84::84:
çünkü bu sabah kayfaltı yapmadım öğlende yemedim eve gittiğim halde :84::84::84:
karnım aç ama canım istemiyo ya la:96:
gel mıncırdıyım ben bi seni
niye kız açsın ama canın istemiyi insanın hoşuna giden bişi olmayıncada aç olsada yiyesi gelmiyi ben şahsen öyleyim:97:
evet aynen öyle evdeki yemek 2 gündür yi yi bitmiyo bozulmadı ama benim canım istemedi bıktım çünkü:95:
ee burdada lahmacun yiye yiyr midem bulandı artık:95: pidemi söylesemki:44: eğer yemezsem elim ayağım titremeye başlar fenalaşırım biliyom kendimi ben gelemem hiç açlığa aslında
hoşgelmişen kurban sizin yöreye ait bamyalı çorbanız varmı nan
msn ni yaptınmı kız nasıl yaptın
evet aynen öyle evdeki yemek 2 gündür yi yi bitmiyo bozulmadı ama benim canım istemedi bıktım çünkü:95:
ee burdada lahmacun yiye yiyr midem bulandı artık:95: pidemi söylesemki:44: eğer yemezsem elim ayağım titremeye başlar fenalaşırım biliyom kendimi ben gelemem hiç açlığa aslında
hoşgelmişen agamen taresi ala benzer
şeftalisi bala bnezer
şarkıya bakın loooo
ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bugün içtimde çok hoşuma gitti konya yöresine aitmiş onun için şettimdi minik minik bamyalar vardıgosbulduk kurban bamya corbasi nerde cikti gizz?
bizim dugun yemeklerinde bamya olmazsa olmaz cok guzeldir tadi
valla dun kurcaladim biraz yeni msni yukledim oldu nasil oldu tam olarak bilmiyom ama sonucta yapti:87::87::87:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?