KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

demin okuyamadıydım . şimdi okudum ama anlamadım

nen anlamicak ne var adam parise 1,5 dakkada ucmus onunla ovunuyor kardida ALLAH belani versin sacit diyo

yılların tecrübelisi anlamadı he

çamaşırları astım tırnaklarımı törpüledim frenclerimi yaptım

az önce arkadasım aradı bana gelıyormus,üstüne annemler aradı onlarda bana gelıyormus

pişsti oldular iyimi

ne guzel annenler geliyor ben hic annemler bana geliyor diye yazamicam maaleseff

Son düzenleme:
oh ne güzel misafirlerin var bugün:97:
ne yapıcan onlara menü olarak:97:

10 dakkada neyapılırsa onu yapıcam kuru pasta alıcam şimdi tatlı var evde brde hemencecık kısır malzemesı tamamdır.

haberli gelmıyorlar yoksa neler yapardım neler

Son düzenleme:
nen anlamicak ne var adam parise 1,5 dakkada ucmus onunla ovunuyor kardida ALLAH belani versin sacit diyo

ne guzel annenler geliyor ben hic annemler bana geliyor diye yazamicam maaleseff

üzülme bitanem üzülme

ben annemlere gidiyorum yazıyorsun ya ona şükür

anneanneler dayımlar annem falan aynı binada oturuyoruz genelde akşam yemeklerinde bizde oluyorlar.. o sebeple yanii..
niye ev kalabalık kız misafirmi var:44::44:

bende gelim:81:

merhaba mehir dini nikah kıyılırken eşinin sana verdiği bir miktardır.. dini acıdan kadının üç ay boyunca geçinebileceği miktardır.. eğer siz eşinizle belirlemediiyseniz hoca nikahı kıyarken bir miktar altın yada para söylüyor.. eşinizin size borcu oluyor yani...
looo bişi sorcam size geçen buradamı konuşmuştuk ne aklıma geldide dün
mehir ni dimek:44:
nete baktımda tam anlayamadım uzun yazmışlar bide üşendim okumaya:86:

nasılsınız kızlar??? neler yapıyorsunuz??elektriklerim yoktu yeni geldi..

anladım canım sağol
hoşgeldin

selam kızlar enaaammm
kismecikler kalmamış:97::97:
len topik gerilere düşmesin gelin çabık

lagrimacım hoşgeldin nickin çok zor kız isim neydi

üşengeçnihan smile

göbüşüm yine şişti zaten
yapom
koca göbüklü göbüklü dolaşıyom
erimesi lazım acilen

bişi olmas kız bendede var o göbüşten görsenbide dar badi giyince iyice çıkıyo meydana ama sefiyom göbüşümü:97:

mesela akşamları evde spor yap canım bi kaç hareket yap kendi kendine o bile erimesine yardımcı olur

mekik aletim var ama akşamları spor yapmaya totoş yok bende
çok üşengecim:82:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…