- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #31.241
hoşgeldin dilekcimm napıyonn
iyiyim canım sen napıyon geçmiş olsun buarada
ne bilem anam benim herif kızarda onun için şettim hani onu yanlız bırakıpta netin başında vakit geçirmeme diyee şittim
hoşgeldin dilekcimm napıyonn
iyiyim canım sen napıyon geçmiş olsun buarada
sağol canım bende uğraşıyom öyle genzim yanıyo ya tylol içsem iyi gelir sanırım:44:
sabahta tiroidden kontorle gittim inşallah bişi çıkmaz ya tedirgin oluyorum her kontrolde
yaprakcım ben eşim uyuduktan sonra giriyorum yalnız, o işten eve gelince tabii ki girmeme izin vermez. birlikte yemek yiyoruz, tv izliyoruz ya da kitap okuyoruz vs. o uyuduktan sonra işlerimi halledip giriyorum kk'ya..
sağol canım bende uğraşıyom öyle genzim yanıyo ya tylol içsem iyi gelir sanırım:44:
sabahta tiroidden kontorle gittim inşallah bişi çıkmaz ya tedirgin oluyorum her kontrolde
ıhlamur iç canım varsa tylhot da iç ama uykunu getirebilir onlar parasetemol içerdiğinden uyku getiriyo çok ben bikere dükkanda öyle bi hata yaptım valla parmaklarımla gözkapaklarımı kaldırıyodum böyle o derece uykumu getirdi yani eşimde yoktu
tiroidmi var sende inşallah çıkmaz canım bişey Allah şifalık versin
dileeekk.....
ıhlamur iç canım varsa tylhot da iç ama uykunu getirebilir onlar parasetemol içerdiğinden uyku getiriyo çok ben bikere dükkanda öyle bi hata yaptım valla parmaklarımla gözkapaklarımı kaldırıyodum böyle o derece uykumu getirdi yani eşimde yoktu
tiroidmi var sende inşallah çıkmaz canım bişey Allah şifalık versin
ıhlamur var onu içiyim o zaman canım
evet ya 2 yıldır var canım nodül varmış işte ilaç kullanmıyorum şuan ama kontrole gidip geliyorum
Amin canım Allah herkese şifa versin diloo
tuğbaa
nasılsın canım
misafirleri atlatmışsın dün bugün dinlen bari
:44::44::44::44::44::44::44::44::26::26::26::26::26::26:
evet ya bugün sabah kocişi gönderdim evimi topladım düzenledim banyomu yaptım oturdum ohhh
bugün tembellık yapıyorum
yarına allah kerım.
sen naptın ıyımısın
ıhlamur var onu içiyim o zaman canım
evet ya 2 yıldır var canım nodül varmış işte ilaç kullanmıyorum şuan ama kontrole gidip geliyorum
Amin canım Allah herkese şifa versin diloo
inşallah ilerlemez yaprak ya inşallah kötü bişey olmaz canım dikkat et kendine yapoo
ceyda ev ne durumda bacım varmı gelişme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?