KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

ooooohhh maaşallah maaşallahhh

yazın da beraber gezerük inşaallah
inşallah canım negüzel olur
ne guzel ya sena nasildi cnm?

onumuzdeki iki hafta beni cok zorlicak anlasilan ev temizligi yerlesme derken bitcem resmen

isin guzel yani 4 haziranda gitcem annem biraz cocukla ilgilenirde bende rahatlarim biraz

sena iyi canım çok şükür gezdik kızıda vardı
Allah yardımcın olsun hazalcım çocukla zor olucak ama napçan tatile gelince bol bol dinlenirsin canım annen yusufa bakar bol bolda gezersin inşallah

yusuf paşa uyutmadı anlaşılan yine

ayy sorma cnm yaa cok yordu bugun beni evin ortasinda bos kutula dolmayi bekliyo benim hic halim yok yaa cidden bugun acip bi yorgunluk var uzerimde
hazalcım tam olarak ne kadar kaldı canım taşınmana :26:

cnm cuma gunu anahtari alicaz. bugun boya almaya gitcez salon rengi lila olcak ama yatak odami hangi renk yapiiim diye dusuuyorum..

cum acumartesi badana biterse pazar esyalari tasiriz.

ooooohhh maaşallah maaşallahhh

yazın da beraber gezerük inşaallah
inşallah canım negüzel olur
ne guzel ya sena nasildi cnm?

onumuzdeki iki hafta beni cok zorlicak anlasilan ev temizligi yerlesme derken bitcem resmen

isin guzel yani 4 haziranda gitcem annem biraz cocukla ilgilenirde bende rahatlarim biraz

sena iyi canım çok şükür gezdik kızıda vardı
Allah yardımcın olsun hazalcım çocukla zor olucak ama napçan tatile gelince bol bol dinlenirsin canım annen yusufa bakar bol bolda gezersin inşallah

iyi olmasina sevindim cnm..

hemde ne zor cnm benden size tavsiye valla kiziniz oldumu yurtdisina vermeyin cok zor cok

valla tatili dusunerek biraz ferahliyorum. mecbur basa gelen cekilecek tum isler bana bakioo

ayy sorma cnm yaa cok yordu bugun beni evin ortasinda bos kutula dolmayi bekliyo benim hic halim yok yaa cidden bugun acip bi yorgunluk var uzerimde

kendini iyi hissedince başla canım bi girişirsin hızlıca biter gider
şimdi gönülsüz yorgun yorgun başlarsan işin uzarda uzarrr

ay valla çok az kalmış canım benim Allh kolaylık versin

bana hersey yakisirda bi sari sacli kadin yarisiyo aman yarabbim bi cenesi var puff...

tum alisveris boyunca kafami sisirdi yahuu bunu alacak adam yandi valla

kendini iyi hissedince başla canım bi girişirsin hızlıca biter gider
şimdi gönülsüz yorgun yorgun başlarsan işin uzarda uzarrr

yok cnm baslimiyom zaten esim gelsin baslarim kafam agriyo zaten

ay valla çok az kalmış canım benim Allh kolaylık versin

evet cnm cok az kaldi nasil gecti zaman ya bu arada tasinma telasi ile burayada ugruyamicam

bana hersey yakisirda bi sari sacli kadin yarisiyo aman yarabbim bi cenesi var puff...

tum alisveris boyunca kafami sisirdi yahuu bunu alacak adam yandi valla

ay evet ya çok salak bişeyy bi de yarışmacı kadınlar makyajını ve saçını hiç beğenmediler ama cengiz abazoğlu saçı ve makyajı kusursuz dedi

ay evet ya çok salak bişeyy bi de yarışmacı kadınlar makyajını ve saçını hiç beğenmediler ama cengiz abazoğlu saçı ve makyajı kusursuz dedi

he cnm ya o konusunca ben yoruldum burda.

cengizinde kafasi karismis anlasilan, ne dedigini bilmiyor herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…