KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

pis sapık aslında orada biri olacaktı polis falan şikayet edecektiniz

aynısı arkadaşımla benim başımada geldi o zaman lise 2 yemi ne gidiyoduk okula gidiyoruz yürüyerek evimize yakındı okulumuz arasokaklardan gidiyoruz ama tenha değil sokaklar ev park falan var bi araba geldi yanımızda yavaşladı biz yürürken tabi hiç bakmıyoruz park edecek falan sandık baktık araba bizimle beraber gidiyo yavaş yavaş kafamızı bi çevirdik kaynar sular döküldü başımızdan şoka girdik ikimizde o pislikte hemen gaza bastı gitti bizde baya etkilenmiştik

eşin ne dedi canım sinirlenmiştir haliyle

eşimde şok oldu,etraf ahlaksız dolu birdaha ben olmadan sahile yürüyüs,kahvaltı,çay kahve bilmem ne için gitmek yok dedi sinirlendi anlayacağın...

sonrada benı sakınleştirdi

ayy canım benım ya lisedeyken hiç görmek istemezdım heralde.

Kadın oldugum ve bazı seylerı artık bıldıgım halde şoka girdim.

O yaşta bunu yaşasam ne yapardım bılemıyourum çok kötü bir duygu ya

ay sorma bacım ya daha o zamanlarda çocuk gibiyiz biz laylaylom geziyoz hiç bişi bilmiyodukki
görünce oha falan olduk

o ahlaksızın yüzünden olan sana oldu

evet ya hiç değilse hafta içi arkadaslarımla bir kahve içimlik ya da kahvaltı amaçlı gidip gelıyordum

şimdide yasak oldu iyimi,gercı adamda haklı neyapsın elınden bu geldı.

anlatmayacaktım ama ağlamayı kesebilseydım off

tüh kötü olmuş ama belki yumuşar ilerleyen zamanlardaizin verir
bide sabahın erken saatlerinde gitmezseniz izin verir belkim

ay sorma bacım ya daha o zamanlarda çocuk gibiyiz biz laylaylom geziyoz hiç bişi bilmiyodukki
görünce oha falan olduk

bunları atlattık gectı bitti sanıyoruz ama aslında hep bilinc altına yerleşiyormus

mesela ben yasadıgım bır kac olay yüzünden yalnız basıma yürümekten cok korkuyorum.

en kısa mesafeye bıle arabayla ya da dolmusla gitmeyı tercıh edıyorum.

tubiş şeyi sorcam bacım biraz önce seni bastımda porselen gibi bi cilt için tarif vardıya sende sormuşsun yaptığım kıvam nasıl olcak bide fazla yaparsak 2 gün bekleyebilirmi diye cevap geldimi ona
bende yapmak istiyorum azcık bi siyah noktam var rahatsız ediyo beni ya iyi gelirmiki:26:

canım ya berbat bir durumdur eminim insanın sinirleri bozuluyor

evet unutulmuyo malesef en ufak bişeyde hatırlıyosun korkar oluyosun yine aynısı olacakmı diye

slmmm kankalar beni özlediniz miii hele bi özlemeyin bu bi tehtittir

yok canım cevap gelmedi

ama mutlaka yap ben bu kadının baska bır tarıfını yapmıstım gercekten süper bıseydı

güvenıyorum yanı hemde doğal oldugu için korkmuyorum.

cevabımı ben kendım verıyoruuuumm:

krem kıvamında olucak,kalsada bısı olmaz

kzılar ya meleğim hsata hep öksürüyor boğazına gıcık gelince öksürürken istifra ediyor
dra götürdüm ilaç verdi ama işe yaramıyor
küçücük daha çok ilaç içmesinide istemiyorum ama yine başka bir dra götürmeden olmayacak galiba

slmmm kankalar beni özlediniz miii hele bi özlemeyin bu bi tehtittir
selamss culi naber çok özledik evet:18:
askerin gittimi hadi Allah kavuştursunn

tamam canım bak güveniyom sana 2 gün bekletirim sona yüzümde sivilceler çıkarsa karışmam şakaa

yapacam canım malzemelerimi alıyımda sonucuda yazarım sende yaparsan sende yaz sonucu

ne kadarlıktı canım bebeğin

Suna Dumankaya bepanthene kremle doğal bir peeling hazırlıyor. Hazırlanan peelingle cildinizi tazeleyebilirsiniz. Biraz mısır unu, aynı miktarda beyaz kil, az miktar bepanthene krem ve az miktarda da su. Bütün malzemeleri karıştırın ve peeling yaparak cildinize uygulayın

bunu buldum nette...ama forumda kız el yüz kremı farketmez yazmıs

kafam karıstı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…