KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

hazal naptın canım yaptınmı işlerini

yok cnm ya camasiri saat ikide yikicam. halimida silcem bugun ortadlikda duran ivir zivirlarida topladimmi biter iste
sen izledinmi habamam sinifini? ben her izledigimde gulerim milyon kere izlemisimdir belki ama hala ayni heyecanla izlerim

yok cnm ya camasiri saat ikide yikicam. halimida silcem bugun ortadlikda duran ivir zivirlarida topladimmi biter iste
sen izledinmi habamam sinifini? ben her izledigimde gulerim milyon kere izlemisimdir belki ama hala ayni heyecanla izlerim

gülen gözleri izledim canım vecihi varya ayy gül gül öldüm

yapoo nolcak bu topicin hali ALLAHTAN yarin son haftaya gelir millet ben olmam o zaman ama olsun siz muhabbet edersiniz bende sonra okurum. insallah nihanim isten cikmak zorunda kalmaz..

he bacım haftaya canlanır diye düşünüyorum:97:
inşallah nihoda çıkmaz işten ya yoksa hiç giremiyo baksana annesine gidipte giremez hergün

sende önümüzdeki hafta yoksun demi bacım

he bacım haftaya canlanır diye düşünüyorum:97:
inşallah nihoda çıkmaz işten ya yoksa hiç giremiyo baksana annesine gidipte giremez hergün

sende önümüzdeki hafta yoksun demi bacım

aslinda sabahlari girebilirim cnm esim isten gelene kadar sonrada esyalari tasiriz.
yani biraz sizinle durabilirim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…