KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

nasıl yoruldugunu tahmın edıyorum canım

daha bunun bırde yerleştırmesı var ıste zor ıs ama neyapıcaksın mecburen işte.

ne güzel kar yagması,bize burda günese karsı içiyoruz sigaramızı

amannn brownim neresi guzel bacim kar yagmasisnin 6 aydir karin icindeyiz yeter yaz gelsin artik yaaaa

sorma böcüğüm ya çok kötü oldum

taş atmayı bırak arkama bıle bakmadan dünya yolu koşarak geldim

kalbım agızımdan cıkacaktı o derecede yanı

insan napçanı şaşırır canım haklısın valla
pislik Allahından bulsun canım boşver
nasılsın nevar ne yok

kızlar bende çıkıyorum öpüyorum hepinizi

yarın gıremezsem merak etmeyın evde yıne ısım var salonu temızlıycem

tabıı kı son dakka mısafır gelmezse

iyiyim canım bos bos ende oturuyorum saat gecsınde bıran önce eşim gelsın ıstıyorum.

sen nasılsın,keyfın nasıl?eskısı gıbı girmıyorsun üzülüyoruz biz:26:
kaçta geliyo işin bende akşam olsada gitsek diye bekliyom ama oluyo bi türlü yaa:97::97:
giremiyorum canım ya ev işleriyle ilgileniyorum internetten onları araştırıyorum akşamda 7 de kursa gidiyorum akşamüstü onun ödevlerini falan yapıyorum ondan giremiyorum pek

haklısın canım...zamanın olmuyor.

eşime aslında bellı olmuyor ama genel olarak 19:30 - 20:00 gibi gelır.

bazende 21:00

amannn brownim neresi guzel bacim kar yagmasisnin 6 aydir karin icindeyiz yeter yaz gelsin artik yaaaa

hazal yinemi kar yağıyo canım ya geçen gün çok sıcak yazıyodun ne çabuk kış geri geldi hadi hayırlısıyla anahtarı alında taşının inşallah canım Allah yardımcın olsun canım valla tek başına hem çocuk hem taşınma işi çok zor işin Rabbim kolaylık versin dayanma gücü versin sana

valla cnm yagiyor iste buranin havasina pek guvenilmez

sagol cnm benim cok yorulcam ancak annaemin yanina gidersem dinlenirim biraz
gülmüyorum tamam

gayet ciddiyim suanda:82:

eferin

kızlar bende çıkıyorum öpüyorum hepinizi

yarın gıremezsem merak etmeyın evde yıne ısım var salonu temızlıycem

tabıı kı son dakka mısafır gelmezse

gule gule cnm
bende cikiom bøcugum esim eve geliyomus o geldimi giremem optum canim seni

slm kızlar

askbocugum, nıhan nerelerde goremıyorum hıc ış yerınde kı sorun nedenıyle mı gıremıyor ?

günaydın brownimm tubişim napıyon
dün bebeklerle ilgili konuşmuşsunuz yaşımız erken beklemeye müsaitiz demişsinizde ben yaşlanıyom la napacam 25 oldu yaş:26:

Günaydın kızlar, 1 saat önce hastaneden geldim sabah 5' te eşim uyanmış ki ben cayır cayır yanıyomuşum, sayıklıyormuşum hiç hatırlamıyorum ya hastaneye götürdü beni sabah 6'dan 8'e kadar müşahade altında tuttular. ateşim 39 dereceymiş hastaneye gittiğimizde.. şuan daha iyiyim, serum iyi geldi gerçekten ateşim düştü enazından ama kendimi enkaz yığını gibi hissediyorum heryerim ağrıyor

aaa geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin bacım
tekmisin şimdi evde annene falan gitseydin yada annen gelseydi yine kötülersen

cok gecmis olsun ceydoss ALLAHTAN ESIN FARKETMIS HEMEN simdi iyi olmana sevindim cnm

gunaydin kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…