- 24 Ekim 2009
- 6.130
- 1.447
- 373
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #31.561
nasıl yoruldugunu tahmın edıyorum canım
daha bunun bırde yerleştırmesı var ıste zor ıs ama neyapıcaksın mecburen işte.
ne güzel kar yagması,bize burda günese karsı içiyoruz sigaramızı
neyse kızlar ben kaçıyım ....
eşim gelir birazdan yemek yapıyım bari
memnun oldum sizlerle tanıştığıma...görüşmek üzere....
sorma böcüğüm ya çok kötü oldum
taş atmayı bırak arkama bıle bakmadan dünya yolu koşarak geldim
kalbım agızımdan cıkacaktı o derecede yanı
amannn brownim neresi guzel bacim kar yagmasisnin 6 aydir karin icindeyiz yeter yaz gelsin artik yaaaa
ee tabıı süreklı kar içinde olunca ınsan bıkıyor sende haklısın
kaçta geliyo işin bende akşam olsada gitsek diye bekliyom ama oluyo bi türlü yaa:97::97:iyiyim canım bos bos ende oturuyorum saat gecsınde bıran önce eşim gelsın ıstıyorum.
sen nasılsın,keyfın nasıl?eskısı gıbı girmıyorsun üzülüyoruz biz:26:
kaçta geliyo işin bende akşam olsada gitsek diye bekliyom ama oluyo bi türlü yaa:97::97:
giremiyorum canım ya ev işleriyle ilgileniyorum internetten onları araştırıyorum akşamda 7 de kursa gidiyorum akşamüstü onun ödevlerini falan yapıyorum ondan giremiyorum pek
amannn brownim neresi guzel bacim kar yagmasisnin 6 aydir karin icindeyiz yeter yaz gelsin artik yaaaa
anaaa ne guluyon kiz biz agliiz burda sende guluyon
cok pis trip atarim
kızlar bende çıkıyorum öpüyorum hepinizi
yarın gıremezsem merak etmeyın evde yıne ısım var salonu temızlıycem
tabıı kı son dakka mısafır gelmezse
valla cnm yagiyor iste buranin havasina pek guvenilmezhazal yinemi kar yağıyo canım ya geçen gün çok sıcak yazıyodun ne çabuk kış geri geldi hadi hayırlısıyla anahtarı alında taşının inşallah canım Allah yardımcın olsun canım valla tek başına hem çocuk hem taşınma işi çok zor işin Rabbim kolaylık versin dayanma gücü versin sana
gülmüyorum tamam
gayet ciddiyim suanda:82:
kızlar bende çıkıyorum öpüyorum hepinizi
yarın gıremezsem merak etmeyın evde yıne ısım var salonu temızlıycem
tabıı kı son dakka mısafır gelmezse
Günaydın kızlar, 1 saat önce hastaneden geldimsabah 5' te eşim uyanmış ki ben cayır cayır yanıyomuşum, sayıklıyormuşum hiç hatırlamıyorum ya hastaneye götürdü beni sabah 6'dan 8'e kadar müşahade altında tuttular. ateşim 39 dereceymiş hastaneye gittiğimizde.. şuan daha iyiyim, serum iyi geldi gerçekten ateşim düştü enazından ama kendimi enkaz yığını gibi hissediyorum heryerim ağrıyor
Günaydın kızlar, 1 saat önce hastaneden geldimsabah 5' te eşim uyanmış ki ben cayır cayır yanıyomuşum, sayıklıyormuşum hiç hatırlamıyorum ya hastaneye götürdü beni sabah 6'dan 8'e kadar müşahade altında tuttular. ateşim 39 dereceymiş hastaneye gittiğimizde.. şuan daha iyiyim, serum iyi geldi gerçekten ateşim düştü enazından ama kendimi enkaz yığını gibi hissediyorum heryerim ağrıyor
günaydın brownimm tubişim napıyon
dün bebeklerle ilgili konuşmuşsunuz yaşımız erken beklemeye müsaitiz demişsinizde ben yaşlanıyom la napacam 25 oldu yaş:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?