KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

aaa geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin bacım
tekmisin şimdi evde annene falan gitseydin yada annen gelseydi yine kötülersen
Sağol canım Anneciğim çalışıyor tatlım.. hem ona söylemedim daha çok paniktir kendisi aklı bende kalır.
cok gecmis olsun ceydoss ALLAHTAN ESIN FARKETMIS HEMEN simdi iyi olmana sevindim cnm

gunaydin kizlar
sağol hazalcım..
günaydınn
hayırlı cumalar kızlar
ben napayım 26 oldum

hayırlı cumalar diloş..

ceyda şimdi nasılsın tatlım nerde üşüttün bu kadar yaa kız sabahları spora neyim gittin terledin orlarda bak hasta oldun hemen dikkat et kendine canım ya valla o ateş olunca insan çok kötü oluyoya ya dayanamıyosun nası bişeyse

hazal yaprak nasılsınız

iyi diyim iyi olayım canım ya son kullanma tarihim doluyomu ne benim her tarafım ağrıyo boynum tutulmuş 1 haftadır geçiremedim ilk önce sol taraftı şimdi sağ tarafa geçti.. vücudumuzdaki benekler hala var geçmedi ilaçta kullanıyoruz..artı giribim burnum akıyo başım ağrıyo halsizim..daha sayımmı
hastalık hastası oldum

sen napıyon canımmm

Son düzenleme:
günaydınn
hayırlı cumalar kızlar
ben napayım 26 oldum

ben de 25 oldum diloş ama geçen akşam kocamlan konuştuk da biz çocuk yapmaya hiç hazır hissetmiyoruz kendimizi yaa :44: 2 sene daha yapmama kararı aldık

Valla bebişim serum çok iyi geldi, şuan boğazım, belim, başım hala ağrıyo ama ateşim yok çok şükür daha iyiceyim. bademciklerim şişmiş iltihaplanmış. kocam beni öyle görünce korkmuş zavallım yaa sesleniyorum cvp vermiyosun havale geçiriyon sandım dedi doktor da dedi ki sen kendini bu kadar kötü edecek ne yaptın dondurma mı yedin buzda mı yattın diyo. anam evin içinde nerde hasta oldum bu kadar anlamıyorum ki

günaydın brownimm tubişim napıyon
dün bebeklerle ilgili konuşmuşsunuz yaşımız erken beklemeye müsaitiz demişsinizde ben yaşlanıyom la napacam 25 oldu yaş:26:

günaydınn
hayırlı cumalar kızlar
ben napayım 26 oldum

erken anne olmak tabııkı güzel olur canım nebilim işte bir yandanda hayat şartları...

30 yasına kadar yolu var bence...millet 40'ında yapıyor

bende üzerine düşmiycem bu aralar iyice sıkıstık çünkü gözüm korktu

hoş gerçi hayat sartlarına bakacak olursam benım 10 yıl beklemem lazım 33'ümde yapmam lazım

Ceydoşum bitanem çoook geçmiş olsun

üzüldüm ya

çok iyi anlıyorum senı bende hasta oldugumda aynı senın gibi olmustum.

İnsallah biran önce iyileşirsin hayatım ilaçlarını düzenli kullan bitki çayları iç

daha ne saycan zaten saydın hepsini bahar yorgunluğudur canım bahar havası çarpar inşallah atlatırsın biran önce bende iyiyim tükkanı temizledim şimdi oturdum işte

bende heç hazır hisetmim kendimi yaa nolcak böyle bilmim herifte başladı kıpırdanma bak evide aldık artık diyo şimdide borcu mana ediyom ama borçta bitince netçem bilmiyom
kızım spora neyim gittinya terledin orlarda işta anlamadın ama üşütmüşündür canım atlatırsın inşallah bir anönce portakal meyve ye bol bol bal limonu karıştır ye içinede muz kivi neyim koy atom olsun iyi gelir enerji verirde eşin yokken yede yeniden terleyip hasta olma tekrardan

Allah yardımcınız olsun canım herşey olur merak etme Allah yardım eder hele bi olsunda öyle yada böyle baktırır o kendine hiç anlamazsın bakarsın eşinin maaşına falan zam gelir rahatlarsınız hayırlısı olsun yeterki Allahım hayırlı sağlıklı bib bebek nasip etsin sana nihanıma isteyen herkeslere inşallah

sağol canım benim valla eli ayağı kesiliyor insanın sağlık gibisi yok

daha nereye kadan kaçabilicen bakalım diloş biz bekarken eşimle konuşurduk 3-4 tane çocuk yapalım diye ama şimdi daha 1.ye bile yanaşmıyoruz iş ciddiye binince tırstık herhal

amiinnnn canıııımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…