- 24 Ekim 2009
- 6.130
- 1.447
- 373
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #31.841
selam kizlar nasilsiniz ben yorgunum ama ole cok deil uykusuzluk cok :97::97::97:
bugun oglumu dr a goturcem, 10.30 da ondan sonrada oglumu kaynanama birakcam ordanda yeni eve gececem dun kolileri tasimistik bugun yerlestircem.. hepinizi opuyorum bugun ve yarin giremem nete canlarim benim
Allah yardımcın olsun canım benim kolay gelsinselam kizlar nasilsiniz ben yorgunum ama ole cok deil uykusuzluk cok :97::97::97:
bugun oglumu dr a goturcem, 10.30 da ondan sonrada oglumu kaynanama birakcam ordanda yeni eve gececem dun kolileri tasimistik bugun yerlestircem.. hepinizi opuyorum bugun ve yarin giremem nete canlarim benim
kolay gelsin canım.
ceydaaa eklenti ekle kısmını kaldırmıslar ben resim ekleyemıyorum sen nerden nasıl yapıyorsun bana öğretırmısın lütfeen
Canım arkadaşım, nihanımmselam kızlar
beni soran kankilerim hepinizi öptüm ayrı ayrı
bu yeni yerimde 1 bayan bi ben varım
şefimizde eski çalısma arkadasım iyi biri
ama bizimle durmuyor
çalışma saatlerimiz fazla tek kötü yanı bu yazın 7 buçuğa kadar cumartesileride aynı sekil
bi pazar tatil nasıl geçer bilmiyorum ama sabahları 9 da gidicem
bilgisayar yok o yuzden annemlere geldikçe geceleri yazarım size ama artık eskisi gibi olmaz tabi
ama bugun hep aklımdaydınız acaba napıyorlar diye dusundum
aksam eve gelince hüngür hüngür ağladım gözlerim şişmiş valla ağlamaktan demek birikmiş içimde herşey sinirlerim bosaldı ay ne çok yazdım dimi bi sizle dertleşiyordum şimdi kimle dertleşirim bilmem
hadi ben kaçtım kanıtı izliyim
size iyi muhabbetler :80:
selammm kızlar bebeğimle benim resimlerim hazır albüme bakın.....
selam kizlar nasilsiniz ben yorgunum ama ole cok deil uykusuzluk cok :97::97::97:
selam kızlar
polyanan hoşgeldin canım.. sağ salim döndn evine Allah' a şükür.. çok özledik seni
hosbulduk ceydosum evet cok sükür.
bende sizi özledim ama kimsecikler yok yaa
ne oldu size ne oldu böyle
bilo nen aksam aksam güldürdün beni
neyse ben caazzeeeeeyiii izliyip yatçam
kızlarr hepinize günaydın şimdiden
:83::83: tamam hemşo ya döfme beniözelden msn ini at valla dövcem seni bıraktın zaten bizi
günaydın niho agammm.bilo nen aksam aksam güldürdün beni
neyse ben caazzeeeeeyiii izliyip yatçam
kızlarr hepinize günaydın şimdiden
günaydın tuğpikkkkkBakın sabah sabah ziyaretçi aldık yine iyi mi
Topiği beklıyorum hadi gelin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?