KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

selam kizlar nasilsiniz ben yorgunum ama ole cok deil uykusuzluk cok :97::97::97:

bugun oglumu dr a goturcem, 10.30 da ondan sonrada oglumu kaynanama birakcam ordanda yeni eve gececem dun kolileri tasimistik bugun yerlestircem.. hepinizi opuyorum bugun ve yarin giremem nete canlarim benim

kolay gelsin canım.

Allah yardımcın olsun canım benim kolay gelsin

kolay gelsin canım.

kız sen gitmedinmi

ceydaaa eklenti ekle kısmını kaldırmıslar ben resim ekleyemıyorum sen nerden nasıl yapıyorsun bana öğretırmısın lütfeen

Canım ben ''YUKLERESİM'' diye bir siteden eklemek istediğim fotoğrafı upload edip linkini mesaj yazacağım yere kopyalıyorum
Canım arkadaşım, nihanımm biz de seni çok özleyeceğiz kuzum ama irtibatı koparmayacağız, hem biz daha yazın birlikte Çanakkale' ye gideceğiz di mi yavru kendine iyi bak öpüldün
selammm kızlar bebeğimle benim resimlerim hazır albüme bakın.....

İkiniz de harika görünüyorsunuz canım maaşallah subhanallah Eylül Ada' mız da çok tatlı.. Allah hayırlı, sağlıklı ömür nasip etsin inş.

hazalcım kolay gelsin canım, aynı yorgunluklar beni de bekliyor yakın zamanda :97:
Kendine dikkat et, Yusuf' u öp yerime

selam canım

buda benden

böyle mi olacaktı
böyle mi olacaktı
tanrım günahımız neydiii

böyle mi olacaktı
böyle mi olacaktı
tanrım suçumuz neydiii

Ya gercekten topikin tadı tuzu kalmadı ya cok üzülüyorum cok

bilo nen aksam aksam güldürdün beni

neyse ben caazzeeeeeyiii izliyip yatçam

kızlarr hepinize günaydın şimdiden

selam kızlar..yorumlarınız için sonsuz tşkler...hepinizi çok öpüyorummmm...anca müsait oluyorum bu saatlerde...şimdi okudum yazdıklarınızı ve çok mutlu oldum..saolun hepiniz..
rabbim evlatlarımızı bize bağaşlasın....
polyanan canım çok minik vallla ama ben tutamıyorum yinede kendimi ısıramasamda yanaklarını şap şap öpüyorum o yüzden isilik oldu galiba yavrum(ama öpmicem artık..herneyse öpüyorum hayatım senide

Bakın sabah sabah ziyaretçi aldık yine iyi mi

Topiği beklıyorum hadi gelin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…