- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #31.801
senin nickteki bacı nereye yetişmeye çalışıyo yapoo.
cumartesi akşam eşim arabayı bırakıp sorguna döndü. bende fırsat bu fırsat dedim. çoluğu çocuğu topladım. bim açlımış bi yere oraya gittik. çok uygun şeyler vardı açılışa özel. ay çoluk çocuk bitli böcükle doldu araba. senin nicke bakınca onu hatıtrladım. arkada vır vır konuşuyolar. canım sıkıldı hepsini haşladım.sueda hiç susumuyo ağlıyo. anne mamama diye. ben biyadan araba sürüyom bi yandan diğer şöförlere küfrediyom. çok komikti yaaaa. bi ara arabanın yokuşta tak diye vurdum altını iyice kriz geçirdim.. alahttan sağ salim döndük eve.
:95::95::95::95::95::95::95::95: :95::84::84::84::84::84::84::95::95:
slm kızlar
polyanan kuşum
datlucadu sana abla diyebilirmiyim
annna 10 yaş var aramızda.
diyebilirsin güzelim. hatta teyze, dayı amca vs. ide diyebilrsin. yadırgamam merak etme
canimm
ay valla kizim durmuyorki iki kelime yazayim:95:
günaydın hanımlar. canım benim yaaa. sensiz öksüz kaldı buralar. çok özleyecez seni. ama kader işte ne yaparsın. tek sevindiğim nokta işinden olmadın.selam kızlar
beni soran kankilerim hepinizi öptüm ayrı ayrı
bu yeni yerimde 1 bayan bi ben varım
şefimizde eski çalısma arkadasım iyi biri
ama bizimle durmuyor
çalışma saatlerimiz fazla tek kötü yanı bu yazın 7 buçuğa kadar cumartesileride aynı sekil
bi pazar tatil nasıl geçer bilmiyorum ama sabahları 9 da gidicem
bilgisayar yok o yuzden annemlere geldikçe geceleri yazarım size ama artık eskisi gibi olmaz tabi
ama bugun hep aklımdaydınız acaba napıyorlar diye dusundum
aksam eve gelince hüngür hüngür ağladım gözlerim şişmiş valla ağlamaktan demek birikmiş içimde herşey sinirlerim bosaldı ay ne çok yazdım dimi bi sizle dertleşiyordum şimdi kimle dertleşirim bilmem
hadi ben kaçtım kanıtı izliyim
size iyi muhabbetler :80:
günaydın kızlarrrr
nihanım bebeğim üzülme bitanem..sık sık olmasada görüşürüz yinede canını sıkma yeterki telefonlarımız falan var nasıl olsa birbirimizde bağlarımız kopmaz
elacım maşallah bebeğinede sanada ikinizde çok güzel gözüküyorsunuz
selammm kızlar bebeğimle benim resimlerim hazır albüme bakın.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?