KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

1 haftadır koşuyo o bacım nereye gidiyi bilmiyim
ay çoluk çocukla iyi gitmişsin bilom ya ben hayatta cesaret edipte çıkamam:18:
yanında biri olsaymış keşkem çocukları idare edebilecek

Son düzenleme:
kızlar size birşey söyliycem kimseye söylemeyin ama temam mı.

BİZİM TOPİK ÖLMÜŞ AĞLAYANI YOK

ceydaaa eklenti ekle kısmını kaldırmıslar ben resim ekleyemıyorum sen nerden nasıl yapıyorsun bana öğretırmısın lütfeen

kocişim uyuyor canım sıkıldı gireyim dedim sansıma kımse yok

selam kızlar
beni soran kankilerim hepinizi öptüm ayrı ayrı

bu yeni yerimde 1 bayan bi ben varım
şefimizde eski çalısma arkadasım iyi biri
ama bizimle durmuyor
çalışma saatlerimiz fazla tek kötü yanı bu yazın 7 buçuğa kadar cumartesileride aynı sekil
bi pazar tatil nasıl geçer bilmiyorum ama sabahları 9 da gidicem
bilgisayar yok o yuzden annemlere geldikçe geceleri yazarım size ama artık eskisi gibi olmaz tabi

ama bugun hep aklımdaydınız acaba napıyorlar diye dusundum
aksam eve gelince hüngür hüngür ağladım gözlerim şişmiş valla ağlamaktan demek birikmiş içimde herşey sinirlerim bosaldı ay ne çok yazdım dimi bi sizle dertleşiyordum şimdi kimle dertleşirim bilmem
hadi ben kaçtım kanıtı izliyim

size iyi muhabbetler :80:

Son düzenleme:
günaydın kızlarrrr

nihanım bebeğim üzülme bitanem..sık sık olmasada görüşürüz yinede canını sıkma yeterki telefonlarımız falan var nasıl olsa birbirimizde bağlarımız kopmaz

elacım maşallah bebeğinede sanada ikinizde çok güzel gözüküyorsunuz

günaydın hanımlar. canım benim yaaa. sensiz öksüz kaldı buralar. çok özleyecez seni. ama kader işte ne yaparsın. tek sevindiğim nokta işinden olmadın.
bu arada bende izledim kanıtı çok korkunç değildi bu sefer. şimdi burda olsaydın kritiğini yapardık.
neyse sağlık olsun ne yapalım. seni çok öpüyorum. iyi akşamlar. (akşam gireceğin için öleee yazıyommm) yoksa bur da da sabah

günaydın looo. nasılısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…