- 7 Haziran 2010
- 4.569
- 189
- 363
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #3.221
polyanam beğenmene sevindim cnım sağol
uff diş ağrısını bilirim yaa daha doğrusu çektirince olan ağrıyı bliyorum
rezene çayı falan içsen rahatlatır biraz belki
biraz önce karanfil yagi sürdüm ama fayda etmedi galiba yada ben az sürdüm
rezene rahatlatiyormu yani duydum bi deniyim ben hadi yine gelirim görüsürüz
hadi inşallah hazalcım ya normal ve çok kolay bi doğum yaparsın inşallah ya:Saruboceq:
dinlen ya daha yeni yapmadınmıyerimsenibenŞeniz
ayhh hiç aklıma gelmedi ya ne koca kafayım ben hee
ne güzel fikir
peki ism yazsam saçma mı olur ki
üzüldüm canım yaa başınız sağolsun allah sabır versin
hazalım çok sevindim canım yaa
hadi hayırlısı
ya of birden hamile olup yarın doğum yapmayı istedim:kedi:
biraz önce karanfil yagi sürdüm ama fayda etmedi galiba yada ben az sürdüm
rezene rahatlatiyormu yani duydum bi deniyim ben hadi yine gelirim görüsürüz
sağol canım hazal geldin mi kız
insallah cnm dualarinizi eksik etmeyin insallah normal ve kolay dogum olur :Saruboceq:
mutfagimi bitirdim cnm ya daha salon ve odam var ama bugun yapmicam kocam geldi yatio simdi ses cikartmiyim ama zaten halimde hic yok haftaya yapicam cumarteside k.validem gil gelcek kalabaliklar bide simdi temizlersem yine batacak onlarda gelsin gitsinler sonra yaparim gerci ben yapmicam esime yaptircam ama insan ayak islerinde bile yoruluyo yaa kocamin ellerinden oper isler :lepi:
zaten kizip duruyo bana yerinde durmuyosun die dogurcan simdiden diyo bende gozunun onunde pek is yapmiyom aklinialirimsmile
saol ecem insallah normal ve kolay bi dogum olur
e cnm daha dusunmuyormusunuz dusunun artik ya yusufuma arkadas olsun yerimseniben saka bi yana RABBIM hayirlisini versin cnm insallah kendini iyi hissettiginde dusunursunuz insallah hayirli ve saglikli bi sekilde kucagina alip buyutursun
cnm cok gecmis olsun ya son ayimizdayiz simdide dis agrisimi cikti insaallah kisa surede gecer
ay ilk baslarda ne hevesliydim gobusum ciksinda salina salina geziim diodum simdide hayirlisi ile dogsun diyo valla hamilelik evreleri cok tuhaf yaa yakinda dogdumuda buyusende elinden tutuo gezdiriyim derim
bu arada kizlar ebeye dun dedimki suda dogurmak istiyorum dedim oda hastanedki ebe uygun gorurse dogurursun dedi insallah suda dogururum kolay ve az sanci oluomus :lepi:
hazal ya suda doğumu bende merak ediyordum ama burda konuşmamışmıydık
görüntü kötü oluyo diye ona dayanabilecek misin peki bilmiyorumkismile
dualarımız seninle ve polyananla canım
bu haftasonu doktora gidicem bakalım ne dicek bazı sorunlarım var hem onu anlatçam hemde bu sıralar istiyorum dicem bakalım ne dicek.
suda doğum hep araştırmıştım ama yurtdışında yapıldığını duymuştum. şanslısın inş olur canım
hadi yaa ay nihan ole deme o olmazsa ben yapamam dogum bi o var zaten bana en yakin olan dogum haneden cikarsa bende arkasindan giderim kaydirigubbakcemile3
cnm zaten beni dusuk yaparken gordu esim ben hap yerlestirdim rahime ve sancilana sancilana dusurdum tabi nasil dusurdumu gormedi ama cok sancim oldunu gordu hep bu ne bicim agri yetr diye vuruyormusum hem uzuluyordum bebgim gitti die esim bi daha yapariz diyince istemiooommm die adama vuruyormusum tabi ben hic birini hatirlamiyom. simdi tebesuumle hatirlioruz o gunleri ALLAHIM bidaha yasatmasin
simdi dioki sen o dusuk sancisini atlattin bu normal dogum senin icin hic dio guclu birisin yaparsin die gaza getirio beni cnm askim benim ya ay iyiki almisim ben bu herifi yaa sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?