KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

polyanam beğenmene sevindim cnım sağol

uff diş ağrısını bilirim yaa daha doğrusu çektirince olan ağrıyı bliyorum
rezene çayı falan içsen rahatlatır biraz belki

biraz önce karanfil yagi sürdüm ama fayda etmedi galiba yada ben az sürdüm
rezene rahatlatiyormu yani duydum bi deniyim ben hadi yine gelirim görüsürüz

polyanan son zamnlarda ilaç veriyor doktorlar ağrı kesici filan zararı olmuyormuş ilerlerse ihmal etme canım hem karanfil ağrı kesici etkisine sahip biliyormusun varsa at ağzına bir iki tane yutma ama

tam ben yazmışım sen de yazmışın

evet az kaldı ece bi doktora gideyim ne dicek

birde şey arkadaşın medicalden memnunmu bi ara sorarmısın canım

polyanan ben sevmem ağrı kesici içeyi
hep rezene içerim rahatlatıyo beni

nihanım sorarım tabi ya
akşama yada hastaneden çıkınca sorarım

hadi inşallah hazalcım ya normal ve çok kolay bi doğum yaparsın inşallah ya:Saruboceq:
dinlen ya daha yeni yapmadınmıyerimsenibenŞeniz

insallah cnm dualarinizi eksik etmeyin insallah normal ve kolay dogum olur :Saruboceq:

mutfagimi bitirdim cnm ya daha salon ve odam var ama bugun yapmicam kocam geldi yatio simdi ses cikartmiyim ama zaten halimde hic yok haftaya yapicam cumarteside k.validem gil gelcek kalabaliklar bide simdi temizlersem yine batacak onlarda gelsin gitsinler sonra yaparim gerci ben yapmicam esime yaptircam ama insan ayak islerinde bile yoruluyo yaa kocamin ellerinden oper isler :lepi:
zaten kizip duruyo bana yerinde durmuyosun die dogurcan simdiden diyo bende gozunun onunde pek is yapmiyom aklinialirimsmile

saol ecem insallah normal ve kolay bi dogum olur

ya of birden hamile olup yarın doğum yapmayı istedim:kedi:

e cnm daha dusunmuyormusunuz dusunun artik ya yusufuma arkadas olsun yerimseniben saka bi yana RABBIM hayirlisini versin cnm insallah kendini iyi hissettiginde dusunursunuz insallah hayirli ve saglikli bi sekilde kucagina alip buyutursun

cnm cok gecmis olsun ya son ayimizdayiz simdide dis agrisimi cikti insaallah kisa surede gecer

ay ilk baslarda ne hevesliydim gobusum ciksinda salina salina geziim diodum simdide hayirlisi ile dogsun diyo valla hamilelik evreleri cok tuhaf yaa yakinda dogdumuda buyusende elinden tutuo gezdiriyim derim
bu arada kizlar ebeye dun dedimki suda dogurmak istiyorum dedim oda hastanedki ebe uygun gorurse dogurursun dedi insallah suda dogururum kolay ve az sanci oluomus :lepi:

Son düzenleme:
hazal ya suda doğumu bende merak ediyordum ama burda konuşmamışmıydık
görüntü kötü oluyo diye ona dayanabilecek misin peki bilmiyorumkismile

dualarımız seninle ve polyananla canım
bu haftasonu doktora gidicem bakalım ne dicek bazı sorunlarım var hem onu anlatçam hemde bu sıralar istiyorum dicem bakalım ne dicek.
suda doğum hep araştırmıştım ama yurtdışında yapıldığını duymuştum. şanslısın inş olur canım

hazal ya suda doğumu bende merak ediyordum ama burda konuşmamışmıydık
görüntü kötü oluyo diye ona dayanabilecek misin peki bilmiyorumkismile

cnm valla ne yalan soyliyim goruntu istedigi kadar irenc olsun yeterki o sancilar azalsin sancilari hafifletiyo su o yuzdende istiyorum goruntu umrumda deil aslinda esim yanimda olcak dogumda ben simdiden konusuyorum onunla icin bulanir tiksinirsin benden die ama yok dio illa gircek doguma senin yaninda olcam nie icim bulansin bebgimiz saglikli gelsin gerisi bos dedi ee bende tamam dedim insallah sonra bi sorun cikmaz kafamçokkarıştı

saolun canlarim hayirlisi ile dogururuz insallah

git cnm doktora sorunlar hallolur insallah hayirlisi olur insaallah cnm

evet burda yaygin baya suda dogum o yuzden istiorum bende hayirlisi bakalim

hazal eşinin girdiğiyle çıktığı bir oluyormuş bayılıyormuş çoğu babalar
ama girsin tabi senin ne acılar çektiğini görsünsempatiksalakcinni

hadi yaa ay nihan ole deme o olmazsa ben yapamam dogum bi o var zaten bana en yakin olan dogum haneden cikarsa bende arkasindan giderim kaydirigubbakcemile3

cnm zaten beni dusuk yaparken gordu esim ben hap yerlestirdim rahime ve sancilana sancilana dusurdum tabi nasil dusurdumu gormedi ama cok sancim oldunu gordu hep bu ne bicim agri yetr diye vuruyormusum hem uzuluyordum bebgim gitti die esim bi daha yapariz diyince istemiooommm die adama vuruyormusum tabi ben hic birini hatirlamiyom. simdi tebesuumle hatirlioruz o gunleri ALLAHIM bidaha yasatmasin

simdi dioki sen o dusuk sancisini atlattin bu normal dogum senin icin hic dio guclu birisin yaparsin die gaza getirio beni cnm askim benim ya ay iyiki almisim ben bu herifi yaa sempatiksalakcinni

Son düzenleme:

aman nazar değmesin
hadi bakalım bi nefeste kurtul inşallah
iyi ozaman eşin iradeliymiş. yine dayak yiceni bile bile gelmek istiyor he şaka bi yanada Allah bidaha yaşatmasın tabi canım.

amin cnm ALLAH nazarlardan saklasin bizi

ay ben dokuz ay cektim oda 1 2 saat dayagimi ceksin yani dimi?

insallah sagsalim kucagima alir buyuturum

kizlar benim karnim tas gibi oluo oglum hep sag taraf toplanio biraz uzancam ben gelririm yine yerimseniben

gunaydin kizlar opuyorumnanaktan

bugun yogun bi gun beni beklio ev isi yapcam sonrada k. validem gile gitcem arkadaslar orada toplancaz bende onden gidip yardim filan etcem.

günaydın hazalcım
Allah kolaylık versin sen ve bebiş iyisiniz dimi
hem ev işi hem kayınvalidene yardım yorulmıcanmı canım ya

selam kizlar opuyorumnanaktan
anam kimse gelmemis bugünakannehir
bende sabah erkenden kalktim doktoruma gittim,evimin isini yaptim camasirlarimi yikadim astim sonrada yemegimi yaptim veee cayimi tatlimi aldim kk basina gectiiiim.

doktorum hersey yolunda dedi bebegim dönmemis ne yazikki:sinifsinif:doktorumsezeryan olmami öneriyor normali istersen yine deneriz ama olmazsa son anda yine sezeryan olursan sana yazik olur diyor bizde kocisle düsünme asamasindayiz.doktorum dogum yapacagim hastanedeki doktorlara yönlendirdi bizi gidin bi onlarda baksin hala donmemisse siz isterseniz sezeryana gün verirler dedi.
haftaya bakicaz artik hayirlisi.

sizler nasilsiniz canlarimyerimseniben

hoşgeldin canım evet kimse yok bugün canım sıkıldı:gitme:
canım normal doğumdan yanayım ama illa normal doğum derken sana ve bebeğe bişey olursa onun için içinden hep hayırlısnı iste belki sezeryan olman hayırlısıdır. siz sağsalim bebişinle kavuşunda:1hug:

sikilma kiz kiyamam sanaolumunekankayizsmile
kendimi sezeryana cok alistirdim bu aralar doktorum sayesinde galiba.bebek allh korusun kafasi icerde kalirsa,oksijen gitmezse sezeryana alinirsan hem alttan dikis hem üstten olursa falan birsürü sey anlatti alttan dikisten falan cok korkuyorum ben ya.
bide ilk dogumu sezeryanla yapip sonra bebegin durumu uygunsa normal dogumda yapilabiliyormus burda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…