KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

bende iyiyim canim cok saol
oglusla ugrasiyoruz iste pc min 2 tane dugmesini koparmis kasla göz arasinda :SS
hadi ya:roflol:
yerim ben o pcnın düğmesini koparan minik parmakları

seninkide baya inatçı demekki polyanan

ay canim ya neyse atlatmissin sen darisi basima
kayinvalidemler gelecekler insallah

hadi ya:roflol:
yerim ben o pcnın düğmesini koparan minik parmakları

seninkide baya inatçı demekki polyanan

inatci valla bugunde hic yüzünü göstermedi ya arkasini döndü yada 5 parmagiyla kapatti yüzünü doktor bugun keyfi yok bu kizin dedi vazgecti artik

sırnaşık şeysırnaşık şey ye ablasi yee ama o minik parmaklar cok yaramazlik yapiyo delikafadulden
tamyaramazlık çağı valla her çocuk gibi

ay canim ya neyse atlatmissin sen darisi basima
kayinvalidemler gelecekler insallah

inşallah gelirler canım sezeryanda olsan 10 günde hadi engeç 2 haftada kendi işini kendin görürsün yani ağrın azalır tamamen

tamyaramazlık çağı valla her çocuk gibi

inşallah gelirler canım sezeryanda olsan 10 günde hadi engeç 2 haftada kendi işini kendin görürsün yani ağrın azalır tamamen

insallah canim görürüm kiz kendi isimi canim saglamdir benim

okadar zorlaniyormu insan ya
bugun tartildiiim
tami tamina 8 kilo almisim

canim zorlanmazmi zorlaniyo tabi el kadar bebek sen lohusasin
gerci benimd ekimsem yoktu ynaimda annem 12 13 günlükken gelebilmisti
ama kafayi siyiracaktiom dikislerim agriyodu ve cok uykusuzdum hortlak gibi geziyodum
en azindan 1 ay yaninda birinin olmasi cok iyi sende hemncek kendini toparlarsin

oyy yerim onun kücük poposunu ben ya
oda havalardan etkilendi galiba
uyku moduna gecmis
galiba etkilenmis oda
soz zamanlarda haraket alanı azalıyo göstermiyorlar yaramazlar kendilerini

evet azaliyor kiz normalde cok oynuyor ama bugun göstermedi doktora gicik oldu galiba diyorum kocama doktorumuz saolsun cok konusurda azicikkaydirigubbakcemile3

ozaman cok iyi yapmisim kayinvalidemlere gelin demekleboshayallersmile
ay yine senin annen gelmis yaa benim oda yok ablamlarin hepsinin okula gidn kücükleri var.

galiba etkilenmis oda

evet azaliyor kiz normalde cok oynuyor ama bugun göstermedi doktora gicik oldu galiba diyorum kocama doktorumuz saolsun cok konusurda azicikkaydirigubbakcemile3

ay yine senin annen gelmis yaa benim oda yok ablamlarin hepsinin okula gidn kücükleri var.

tabiki iyi yapmışsın insanın yardıma çok ihtiyacı oluyor

evet canim ama olsun kayinvalidende annen sayilir en azindna yardim edecek birisi var
ya olmasaydi ne yapardin cok zorlanirdin ynai

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…