- 3 Haziran 2010
- 12.166
- 6
- 408
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #4.061
boşver canım takma hiç umursama sen onu önemseyince onun hoşuna gider hiç tınlama onu
çok şükür iyiler canım yeğenimle oynadık köpek yapıyo beni eşek yere yat diyo köpek olaymışım eline bişey alıp atıyo gidip getir diyo bide
dilekk hazalda doğurdu kesin he yok ortalarda
gelen kankam yok diyo ee gel diyoz bidaha gidiyo hey allahım ya ozaman kal konuş dimi
bende bu hafta yapçam yatak odasınıbende pazar günü yaptım yatak odasını kaldırdım bu pazarda oturma odasını falan kaldırırım
geldim hadi kanka olalım
valla çok güzel hava ya bende eşime 2 sabahtır kahvaltıya gidelim diyorum gitmedi bitürlü ugün annemle çarşıya çıktık biraz terledim valla nası sıcak çarşıda nekadar kalabalık herkes bayram alışverişinde
ben muhtemelen bayramlık alamıcam borçlardan ya
bende bu hafta yapçam yatak odasını
hoşgeldin olalım bakem nasılsın
araba aldık almaz olaydık onun borçlarıolsun canım zaten büyüdük artık bayramlık bizim neyimize mobilya borçlarımı var olsun canım sağlık olsun ödenir herşey
yorgunum ama iyiyim. sen nasılsın?
araba aldık almaz olaydık onun borçları
insan özeniyo kız öle deme
iyi olmaya çalışıyoruz
bi kaç kişi geldi yazamadım hemen
rainbo isim ne yaş kaç
olsun kankalar arasında böyle şeylerin lafı olmaz
isim yağmur, 24 yaşındayım. senin isim ne?
nihan bende 24ümdeyim
araba aldık almaz olaydık onun borçları
insan özeniyo kız öle deme
hayırlı olsun arabanız özeniliyo ama olsun alırsın sende bişeyler bi üst alsan yeter altınada bi pantolon tamam işte bende elbise alıyım diyorum benim hiç elbisem yok kışın giyebilceğim erkek fatma gibi hep pantolon giydiği için düğün varya bizim bayramda eşim sağdıç düğünde giyerim tabi istediğim gibi bişey bulabilirsem hiç elbise giymedğimden nası elbise alcam hiç bilmiyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?