KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

iyiyim bende dükkandayım dışarda müthiş güzel bi hava var ben dükkanda donuyorum
hazalda doğurdu galiba gelmedi baksana kaç gündür

senin iş yerinde ne oldu anlatmak istersen dinlerim canım rahatlarsın anlat istersen canınıda sıkma hiç düzelir herşey

senin iş yerinde ne oldu anlatmak istersen dinlerim canım rahatlarsın anlat istersen canınıda sıkma hiç düzelir herşey

işyerinde benden önce işe başlamış benim birimin şefi var bizden kıdemli olduğu için şef gibi bişey.
evli bayanların çalışmasına karşı bana senin yerinde olsam çalışmam evinde otur diyor ya
ve işten çıkmam için herşeyi yapıyor
ihtiyacım var evim kira birsürü borcum var biz herşeyimizi kendimiz yaptık eşimle
kendisi gibi babadan kalan evde oturmuyoruz beni en zor imkansız işlere verip sındırıp kendim çıkmam için herşeyi yapıyor bıktım artık böcüğüm ya hayat banada gülsün

canım arkadaşım sen nasılsın bugün gelde konuşalım biraz polyanan ve hazal yok diye kimse gelmiyor valla hazalda doğum yaptı sanırım yoksa gelirdi

geldim canım eşim dükkandaydı bende annemdeydim şimdi geldim
o adam salakmı ya gerizekalı ona neymiş sakın pes etme canım senin yerine kendi yakınını getircektir ondan uğraşıyodur sen onu hiç takma canım bi yere kadar uğraşır sonuçta onun kendi özel işi deil onu hiç ilgilendirmezgerekirse çık karşısına konuş benimle niye uğraşıyosunuz diye

hoş geldin canım annendemiydin iyi olmuş senin için
sorma ya konuştum konuşmammı neden yaptığını bilmiyorum takmamaya çalışıyorum ama ben takmadıkça uğraşmaya devam ediyor
gittiği yere kadar böcüğüm
sen iyisin dimi özledim ya

Son düzenleme:

gelen kankam yok diyo ee gel diyoz bidaha gidiyo hey allahım ya ozaman kal konuş dimi

Son düzenleme:
iyiyim canım sağol ya başım ağrıdı kaç gündür ama artık takmıyorum
sen nasılsın annenler nasılmış

boşver canım takma hiç umursama sen onu önemseyince onun hoşuna gider hiç tınlama onu
çok şükür iyiler canım yeğenimle oynadık köpek yapıyo beni eşek yere yat diyo köpek olaymışım eline bişey alıp atıyo gidip getir diyo bide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…