- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #5.381
hım biz yakınmışız. ankarada nerdesin. biz sık sık geliriz ankaraya.
kim sevmezki çeneyle birlikte bişeyler yiyip içmek hele hele abur cubursa
yaaaaa ben yenimahalledeyim batıkent tarafı. sen neredesin canım
ben yozgattayım ama orda kaynım var. bahçelievlerde.
yeni mahallede bir arkadaşım vara çok samimi. yakın zamnada ona gitmeyi düşünüyom kısmet olursa
valla çocuk yokken varsa fırsatınız gezin tozun, buluşun arkadaşlarınızla . çocuk olunca zehir oluyo.
oğlum yapma, kzım yapma, demekten insan yoruluyo valla.
valla çocuk yokken varsa fırsatınız gezin tozun, buluşun arkadaşlarınızla . çocuk olunca zehir oluyo.
oğlum yapma, kzım yapma, demekten insan yoruluyo valla.
inşallah. bende çok isterim tanışmayı.ayy banada uğra vallaa beklerimm tanışırızz
evet haklısın ya
ya ben tam bi keçiören hayranıyım
çalışnca insanın pek çevresi olmuyo. bende hiç görüşemiyom kimseyle. çalışıyosun diye kimse gelmiyo , onlar gelmeyince bende gidemiyom haliyle.
aynen yukardaki komşularım kaç kere çağırdı bi gidemedim vakit yok
sen yine annenlere gidiyon kız, benim onlarda uzak. ha deyince gidemiyom.
onlar yozgat merkezde ben ilçedeyimayrı şehirlerdemisinz annenle
aynı şehirde bile olsan ha deyince gidemiyon işte ben gibi
evet çok şükür..sen yine annenlere gidiyon kız, benim onlarda uzak. ha deyince gidemiyom.
boşver gelmek isteyen geliryolcu arkadaş yolculuk nereye okuyup okuyup kaçıyon , yazda tanışalım
kaçıncı kampanya elindeki canımavonun kataloğuna bakıyorumda güzel şeyler var bu ay. evin borcu bitsin bol bol takı ve makyaj malzemesi alcam ekonomiye can verecem. eh hemde yaşlanıyoz daha çok ihityacamız olcak öyle şeylere
sizinki güya aynı şehir canım .ben burdan 20 dakikada varıyorum yozgata. arabayaıda öğrendimki artık eşim tutamaz beni:86: ailen nerde oturuyo senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?