KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

kim sevmezki çeneyle birlikte bişeyler yiyip içmek hele hele abur cubursa

valla çocuk yokken varsa fırsatınız gezin tozun, buluşun arkadaşlarınızla . çocuk olunca zehir oluyo.
oğlum yapma, kzım yapma, demekten insan yoruluyo valla.

valla çocuk yokken varsa fırsatınız gezin tozun, buluşun arkadaşlarınızla . çocuk olunca zehir oluyo.
oğlum yapma, kzım yapma, demekten insan yoruluyo valla.

:2: yaa işte benim çok arkadaşım yok. bi kaç tane vardı onlarda eski mahallemde kaldı. burada çok yanlızım yeni taşındık kimseyi tanımıyorum.komşular bi hoşgeldine bile gelmedi.gelselerdi en azından tanırdım bir ikisini :2:

çalışnca insanın pek çevresi olmuyo. bende hiç görüşemiyom kimseyle. çalışıyosun diye kimse gelmiyo , onlar gelmeyince bende gidemiyom haliyle.

ben bi çay alıyım bari.

ya bu arada laz kızı vardı, o nerelerde
gece yeli

avonun kataloğuna bakıyorumda güzel şeyler var bu ay. evin borcu bitsin bol bol takı ve makyaj malzemesi alcam ekonomiye can verecem. eh hemde yaşlanıyoz daha çok ihityacamız olcak öyle şeylere

sen yine annenlere gidiyon kız, benim onlarda uzak. ha deyince gidemiyom.
evet çok şükür..
yolcu arkadaş yolculuk nereye okuyup okuyup kaçıyon , yazda tanışalım
boşver gelmek isteyen gelir
avonun kataloğuna bakıyorumda güzel şeyler var bu ay. evin borcu bitsin bol bol takı ve makyaj malzemesi alcam ekonomiye can verecem. eh hemde yaşlanıyoz daha çok ihityacamız olcak öyle şeylere
kaçıncı kampanya elindeki canım

sizinki güya aynı şehir canım .ben burdan 20 dakikada varıyorum yozgata. arabayaıda öğrendimki artık eşim tutamaz beni:86: ailen nerde oturuyo senin

keçiören tarafında gitmek için oraya 3 araba yapmam gerekiyo kendimize ait arabamızda yok şuan. mecbur otobüsle dolmuşla gidiyoruz. ama yinede şükürki aynı şehirdeyiz. böyle gurbette olanları düşünüce rahatlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…