- 3 Haziran 2010
- 12.166
- 6
- 408
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #6.701
bi karşılaşamadık he:95:enammmbu ne kız neyn kimse yok herkes nerde ben nerdeyim niye kimse gelmiyo:88:
gezemedikki hiç:85:
günaydın hazalcım nasılsın
bide misafirmi geldi Allah yardımcın olsun canım tek başına işin çok zor biraz daha sabret inşallah yakın bi zamanda bebeğinin uykusu düzene girer eşin evdeyken ona bıraksan 1 saat falan sen dinlensen o arada bakmazmıhosbuldum cnm iyiyim sukur hafta sonu misafirlerle gecti omzum coktu artik cok yorgunum nasil gececek bu aylar bilmiyorum uykumda gelio ama yatamiorum oglum kalkio evi pok goturuyor resmen yapabildigim kadar yaptim simdi evi supircem oglum uyuusken
sabah 8 8 buçuk gibi geldik 9 da zafer plazaya gittik 10 30 açılıyomuş sonra bizim gelin katolokta ikeanın 9 30 kahvaltı olduğunu görmüş bizde oraya gittik gidiş bi gidiş 4 te çıktık anca anatolia alışveriş merkezine girdik bide ordanda hiçbişey anlamadım yeğenim vardı altını deiştir emzir abimle eşimde media mark mı ne varya oraya girdiler biz bebekle uğraştık sonra çıktık tekrar ikeada yemek yedik ordan as merkeze girdik 5 10 dakika acele acele geç oluyo diye sonra koçtaşla metroya girdik ordan sonra yola çıktık saat 9 olmuştu öle yani bişey anlayamadım bi ikea güzelde birsürü şey aldım evime
biz eşimle gidecektik aslında ama beraber gidelim dedi abim gittik işte ama hiç bişey anlamadım sinir oldum bide anololiumda media markın yanında spor malzemeleri satılan biyer var orda eşofman beğendim ama eşim yanımda deildi dönüşte bakarız dedim tabi geri dönemedik kaldı sonra aynı yerden as merkezdede vardı orda 40 tl pahalıydı alamadım sinir oldum eşim al dedi ama niye fazla verim diye almadım üzüldüm keşke alsaydım ordan diye geri de dönemezdik geç olmuştu öyle işte
bebeği bırakçak yer yok zaten birini anneme bıraktık üyük olanı emdiği için bunu aldık yanımıza bide büyük durmamış annem arradı oda bana patladı durmuyo çocuk diye sanki suç benim bide annem ağlattı beni off yani
2 tane ziyaretçi var kim bunlar ya sinir geldi ha kimseniz gelin konuşalım niye okuyosunuzki sizinle ilgili olmayan konuları
tüh ya zehir olmuşüzüldüm
sana niye kzıyo abin istemiş ona kızsın
bidaha aklında bulunsun kimseyi takma peşine
bi yönden eğlenceli belki ama ben başkalarına bağlı gezmekten nefret ederim
kaynım hersene bizle gelmek ister tatile hayatta kabul etmem basar gideriz biz bu senede uludağa gidelim diyo yılbaşına olduuu
hayatta gitmem yolculuk
kaç saat sürdü arabayla canım
boş ver kuzu bön bön bakar giderler
sorma valla ama napalım olsun oldu bikere işte yinede bi deişiklik oldu işte gezdik
hayır annem kendi dedi bana bırakın diye hatta gelin olsun götürelim dedi olsun kalsın götürmeyin dedi
3 buçuk 4 saat gibi sürdü canım sabah 5te çıktık 8 8 buçık gibi vardık kendi başına olunca herşeyi istediğin gibi yapıyosun tabi
valla ya nezaman baksam ordalar sinir geldi iyice sanki bişey vardı sinekgibi
gitmişler
bide misafirmi geldi Allah yardımcın olsun canım tek başına işin çok zor biraz daha sabret inşallah yakın bi zamanda bebeğinin uykusu düzene girer eşin evdeyken ona bıraksan 1 saat falan sen dinlensen o arada bakmazmı
bunlar kayınvalidenle eşineyok cnm benim esim sevmeyi bilir tek hec yrdimi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?