KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

hb cnm çok tşk ederim, iyiyim çok şükür sizler nasılsınız? ben deniz 26 yaşındayım bankacıyım, yeni doğum yaptım doğum iznindeyim hala :))))

hayırlı olsun canım resimdeki senin bebişinmi çok tatlı Allah nazarlardan saklasın Allah bağışlasın 3 aylıkmı bebişin benim yeğenimde var 3 aylık 29 ağustosta doğdu

siteye girmedim, erişim kısıtlanmıştır yazdı, yüreğim ağzıma geldi

gunaydin kizlar nabersiniz? bugun oglumun ve benim dr. kontrolumuz var 10.30 da 39. gunumuz bugun yarin 40miz cikiyor. oglum dunden beri cok mizmiz teyzeleri kakasini yapamiyor oglum ikina ikina bir hal oldu cocuga yaa bende karsisinda uzuluyorum elimden hic birsey gelmiyor. bugun doktoruna dicem etkili bisey versin. tum gece uyuyamadik valla cok zor cokk

allah iyilik versin kızlar. benim boğazlarda şişmiş.umarım ilerlemez

site iyice kafayı yedi. amaçları bizi yıldırmakmı acaba

kakasını yapamadığı için karnı ağrıyordur. yavrum benim ya bizim bile karnımız ağrıyınca nasıl suratımız değişiyo kıyamaz ona teyzesi
sonuçları söylersin canım ne dedi doktor diye fitilmi verir ki yapması için acaba

geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…