KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

slm kizlar biz geldik kontrolden oglum 4.900 gr. 57 cm olmus Gelisimi gayet iyi gaz sorunu normalmis 3 aya kadar bole olur dedi ilac yazdi.

Bende spiral taktirdim kan tahlili filan yaptilar d vitamini eksikligi icin hersey normal yani
oy maşllah gelişimi çok güzel. Ben hala taktırcam o mereti:78: Sen çabuk davranmışın

ben geldim kocik tükkandaydı bende arkidişimle dışarı çıktım bi tur attık çarşıda bide çay içtik deniz kenarında

sen bizi çatlatmak mı istiyorsun hatun
slm nasilsiniz hanimlar

hoş geldin canım

slm kizlar biz geldik kontrolden oglum 4.900 gr. 57 cm olmus gelisimi gayet iyi gaz sorunu normalmis 3 aya kadar bole olur dedi ilac yazdi.

bende spiral taktirdim kan tahlili filan yaptilar d vitamini eksikligi icin hersey normal yani
oy oy maşallah
acıyomu taktırıken :78:
ben geldim kocik tükkandaydı bende arkidişimle dışarı çıktım bi tur attık çarşıda bide çay içtik deniz kenarında
hoşgeldin canım sen geldin ben yoktum
aman biz geldikte ne oldu , doğru dürüst bağalanamadık ki
çok bişey kaybetmedin yani anacımm
bal lokmam
hehe gerçekten

oh maşallah oğluna nazar değmesinn
bide bu spirali doğumdan sonramı taktırmak gerekiyo önce oluyomu yani:44:

oy maşllah gelişimi çok güzel. Ben hala taktırcam o mereti:78: Sen çabuk davranmışın

sen bizi çatlatmak mı istiyorsun hatun

hoş geldin canım

oy oy maşallah
acıyomu taktırıken :78:

hoşgeldin canım sen geldin ben yoktum

hehe gerçekten

saolun kizlar valla bende beklemiyordum spirali hemen takacagini iyiki takmis yoksa tirsiyordum ben ikinci olur die

selam kızlar nbrsiniz bakalım giremiyorum siteye yaaa poff...28 haftalık olduk kızlar cumaya hastaneye gitcem kızımı bi görim

Günaydın hanımlar. Açılışı ben yapıyimm oleyyyyy. Herkez uyuyormuuu

nasılsınız iyimisiniz dün görüşemedik ziyaret günümdü sanırım akşamüstüde başka bi arkadaşım geldi ondan giremedim bitürlü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…