- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #7.081
oy maşllah gelişimi çok güzel. Ben hala taktırcam o mereti:78: Sen çabuk davranmışınslm kizlar biz geldik kontrolden oglum 4.900 gr. 57 cm olmusGelisimi gayet iyi gaz sorunu normalmis 3 aya kadar bole olur dedi ilac yazdi.
Bende spiral taktirdim kan tahlili filan yaptilar d vitamini eksikligi icin hersey normal yani
ben geldim kocik tükkandaydı bende arkidişimle dışarı çıktım bi tur attık çarşıda bide çay içtik deniz kenarında
slm nasilsiniz hanimlar
ohhhh ne güzel yaaaaaa:84:
dedim bende aşkböcüm nerde böön merak ettim
aşkböcüm seninki gelmiş burdaa
aman biz geldikte ne oldu , doğru dürüst bağalanamadık kiay bu gün yine çok yoğundum gelemedim hiç steyee
hepinizi kocaman öpüyorum bal lokmalarım :92::92::92:
oy oy maşallahslm kizlar biz geldik kontrolden oglum 4.900 gr. 57 cm olmusgelisimi gayet iyi gaz sorunu normalmis 3 aya kadar bole olur dedi ilac yazdi.
bende spiral taktirdim kan tahlili filan yaptilar d vitamini eksikligi icin hersey normal yani
hoşgeldin canım sen geldin ben yoktumben geldim kocik tükkandaydı bende arkidişimle dışarı çıktım bi tur attık çarşıda bide çay içtik deniz kenarında
hehe gerçektenaman biz geldikte ne oldu , doğru dürüst bağalanamadık ki
çok bişey kaybetmedin yani anacımm
bal lokmam
oh maşallah oğlunanazar değmesinn
bide bu spirali doğumdan sonramı taktırmak gerekiyo önce oluyomu yani:44:
oy maşllah gelişimi çok güzel. Ben hala taktırcam o mereti:78: Sen çabuk davranmışın
sen bizi çatlatmak mı istiyorsun hatun
hoş geldin canım
oy oy maşallah
acıyomu taktırıken :78:
hoşgeldin canım sen geldin ben yoktum
hehe gerçekten
selam kızlar nbrsiniz bakalım giremiyorum siteye yaaa poff...28 haftalık olduk kızlar cumaya hastaneye gitcem kızımı bi görim
Günaydın hanımlar. Açılışı ben yapıyimm oleyyyyy . Herkez uyuyormuuu
günaydın hatınlarrrr.. günaydın bilgoş abla nasılsınnnn :13:
günaydın canlarımmgünaydın kızlar:87::87:
geç kaldın böcüğüm tahtanın önünde tek ayak üzerinde dur bakim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?