- 3 Haziran 2010
- 12.166
- 6
- 408
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #7.141
aa olurmu şekerim. komşumuşuz zaten. topiğimiz kirlenmesin diye söyledim. yeni süpürdümde
bilge nen Allahtan ikametgah nüfüz cüzdan fotokopisi filan istemiyon he
ay bu kıslar bi alem
aa olurmu şekerim. komşumuşuz zaten. topiğimiz kirlenmesin diye söyledim. yeni süpürdümde
ay bu kıslar bi alem
esmer olmasakta gelelimmiama napim galoşda galoşş die tutturduuu
tmm tmmm olsunn buldum zatiii hemen galloşuuuuumadem komşuyuzz bendee beklerimmmm pasta börek yemeğeeee esmer kızlar topiciğine
hani neresi kız. yalançı sen döktün orayı bide benim üstüme atıyonnen şurayı iyi süpürememişin hep kalmış ben dün süpürdüğümde böyle mi yaptım
gel cnm gel esmer olmayıptaaa topiği bazsan çok arkadas varrrrrrrresmer olmasakta gelelimmi
hani neresi kız. yalançı sen döktün orayı bide benim üstüme atıyon
aman üstüme eylik sağlık bi kere dedim sadeceama napim galoşda galoşş die tutturduuu
tmm tmmm olsunn buldum zatiii hemen galloşuuuuumadem komşuyuzz bendee beklerimmmm pasta börek yemeğeeee esmer kızlar topiciğine
nie dökeyim nen yapamamışın işteneyse çok yorulduysan yardım edeyim sana
tmm nesseee sorun hallolduuu galoşşş buldum ve giydimmm :82:aman üstüme eylik sağlık bi kere dedim sadece
ha şöyle misafirin yanında yemeyek birbirimizi
tmm nesseee sorun hallolduuu galoşşş buldum ve giydimmm :82:
hani burdaa pasta börek misafir geldimmmm herhalddee
hazal hoşgeldin canım nasılsın oğluşun nasıl
dğilim ama okulda görev yapıyom
esmer kızlarrr topiğimmm var bnm de oraya bakarken gördüm burayıııı
girmek yasak mı içeriiii
aynen bende bayılıyorum leyn
görmedim cnm evet bursa topiğinde varımgözde yukarda bişi sordum ama görmedin galiba bursalıydın dimi sanki bursa topiğinden hatırlıyorum seni
valla benim işyerinde resim yüklemek yasak maalesef onun yerine hoşgeldin diye kucaklıyım seni
nen şurayı iyi süpürememişin hep kalmış ben dün süpürdüğümde böyle mi yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?