- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #7.241
Çok kötü çok eşimle ayrılma derecesine geldik
evi terk ettim 2 gün annemin evinde kaldım
kıyametler koptu,eşim bitirelim dedi bende onayladım
kayınvalidem fesatlıklarını sürdürdü falan olayın özeti bu
konu açmıştım ordan bakabilirsin eğer istersen canım
offf offfffff
cnm yaa senin görümce meselesinide okumuştum, nedir senin çektiğin ya ben deli olmuştum onu okudukça, bu konuyada bi bakim önce
browni Allah yardımcın olsun canım çok üzüldüm ya inşallah herşey düzelir ya Allahta kayınvalideni ıslah etsin ne istiyoki sizden ya
browni Allah yardımcın olsun canım çok üzüldüm ya inşallah herşey düzelir ya Allahta kayınvalideni ıslah etsin ne istiyoki sizden ya
çirkinperi kızının ismi eylül liva mı liva nedemek
ivit cnm Liva mahşer günü Altında toplanacağımız bayrağın (peygamberimizin bayrağının) adı.
ivit cnm Liva mahşer günü Altında toplanacağımız bayrağın (peygamberimizin bayrağının) adı.
konu içinde konu var canım onlar geldiler gittiler epey zaman geçti
Gecen hafta cumadan beri huzurum yok şimdi eve döneli 3 gün oldu
Şuanda eşimle var olan birbirimize karşı kırgınlıkları gidermeye çalışıyoruz
daha iyiyim şuanda ama içim buruk tabii
inşallah bundan sonrası çok güzel olur canım ya Rabbim yuvandan huzuru mutluluğu hiç eksik etmesin inşallah kayınvalidene ve görümcenede size karışmasına fırsat vermesin
inşallah bundan sonrası çok güzel olur canım ya Rabbim yuvandan huzuru mutluluğu hiç eksik etmesin inşallah kayınvalidene ve görümcenede size karışmasına fırsat vermesin
daha önce hiç duymamıştım ama çok güzel bi anlamı varmış canım çok beğendim ismini eylül ismini zaten çok beğenirim adıyla yaşasın inşallah
okuyorum bi yandan orayı. eşinle birbirinizi çok seviyosunuz ne güzel. kara kedileri allaha havale ediyom. evlilik zor bir süreç. çok geliniyo bu noktalara ama eşinin pek suçu yok. tavrıda yok sana . inşallah bundan sonra bu kadar ağır şeyler yaşamazssın.
Bebeğinin ismi çook güzel[/QUOTE
tşk ederim tatlım
kızlar bana müsade felaket derecede başım ağrıyo. herkeze iyi akşamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?