KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

bence yapiyordur oda cilveli isveli sankim
ivitt olabiler
şuan evde hiç bi yemeğim yok akşama şakşuka yapacam işten gidincee evde olsamda döktürsem şöle çeşit çeşit yemek
bunlar yavaştan konuyu değiştiriyorlar
Ben daha hiç birşey yapmadım hala oturuyorum banada bir fikir verin yaaa
sen boşver şimdi yemeği
yani bunun icin yazimi beklicen oooooo
evet kız böcüğüm bişi olmuyo merak etme ben hastalanmadığma göre sen hiç hastalanmazsın
evdeyimde neoluyor sankı hayatım
beynim durdu sankı ne yemek yapcam bilmiyorum
boşverin kızlar

ahh nihancigim o seyle ilgili yasadigim maceralari bi anlatsam aynen site kapanir yada beni sresiz banlarlar hahahahha

ne gibi şeyler yaşadın şehnazım çok fazla detaylara girmeden şöyle üstünköri acık anlatsanda acık ucundan kıyısından bizde bişeyler kapsak:78:

kiz sehnaz bende merak ettim simdi bak
bende cok sey yapiyorum ama belki senden ögrenecegim baska seylerde vardir haaa ne dersin

sorma cnm bende hastalanmisim maalesef 1 hafta daha kanama devam ederse dr. gel o zaman dedi

abowww nwlwr varkız daha neler varki anam çok cahal kalmışık biz accık bilgilendirin bizi neler yapin dehele bakim kuzum

he biz cahil kaldik aralarinda

sehanzim hosgeldin cnm

kiz sehnaz bende merak ettim simdi bak
bende cok sey yapiyorum ama belki senden ögrenecegim baska seylerde vardir haaa ne dersin

peki timamm anlaticigimmm

sorma cnm bende hastalanmisim maalesef 1 hafta daha kanama devam ederse dr. gel o zaman dedi

he biz cahil kaldik aralarinda

sehanzim hosgeldin cnm

hosbulduk balim nasilsin yakisiklim nasil

çok şey derken neler mesela:89::89:

merhaba hanimlar,

ya benide alin araniza, bende daha cok yeniyim burada...

selamlar

hosgeldin aramiza canimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…