- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #8.121
bende iyiyim balim cok saol bide esimle oglusum iyilesse cok iyi olacak
kizzzlarr bende daha ne maharetletler var bilseniz
ivitt olabilerbence yapiyordur oda cilveli isveli sankim
bunlar yavaştan konuyu değiştiriyorlarşuan evde hiç bi yemeğim yok akşama şakşuka yapacam işten gidinceeevde olsamda döktürsem şöle çeşit çeşit yemek
sen boşver şimdi yemeğiBen daha hiç birşey yapmadım hala oturuyorum banada bir fikir verin yaaa
evet kız böcüğüm bişi olmuyo merak etme ben hastalanmadığma göre sen hiç hastalanmazsınyani bunun icin yazimi beklicen oooooo
boşverin kızlarevdeyimde neoluyor sankı hayatım
beynim durdu sankı ne yemek yapcam bilmiyorum
abowww nwlwr varkız daha neler varki anam çok cahal kalmışık biz accık bilgilendirin bizi neler yapin dehele bakim kuzum
ahh nihancigim o seyle ilgili yasadigim maceralari bi anlatsam aynen site kapanir yada beni sresiz banlarlar hahahahha
aman canım ban yemeyelim şimdiayy utanirim simdi anlatamam ki
ahh nihancigim o seyle ilgili yasadigim maceralari bi anlatsam aynen site kapanir yada beni sresiz banlarlar hahahahha
sehnaz anlat helebiz daha yeniyiz cahilik bilmiyok bişi
sen bekle canim.
ama halami bitmedi kanaman bi doktora git belki cikartir ama ya.
bende bugun doktoruma gittim hap verdi bu özel bi hap dedi yalnizca emziren anneler icin hic aksatma %99 korur dedi bilmiyom artik kullanacam regl olmamada cok sasirdi doktor
parismi anladim kiz nerden buldun bu ismi
abowww nwlwr varkız daha neler varki anam çok cahal kalmışık biz accık bilgilendirin bizi neler yapin dehele bakim kuzum
kiz sehnaz bende merak ettim simdi bak
bende cok sey yapiyorum ama belki senden ögrenecegim baska seylerde vardir haaa ne dersin
bende cok sey yapiyorum ama belki senden ögrenecegim baska seylerde vardir haaa ne dersin
diger kizlarda anlatsin ama
çok şey derken neler mesela:89::89:
sorma cnm bende hastalanmisim maalesef 1 hafta daha kanama devam ederse dr. gel o zaman dedi
he biz cahil kaldik aralarinda
sehanzim hosgeldin cnm
çok şey derken neler mesela:89::89:
merhaba hanimlar,
ya benide alin araniza, bende daha cok yeniyim burada...
selamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?