- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #8.421
abowwwww:78: ben utanırım yapamam ki. hoş yapsamda herif anlamaz.evet acaba bilge yapıyormu mirak ettim he
bende iyiyim balim cok saol bide esimle oglusum iyilesse cok iyi olacak
kizzzlarr bende daha ne maharetletler var bilseniz
bence yapiyordur oda cilveli isveli sankim
anladım cicim şaka yaptıydım zati
rica ederim
geçmiş olsun canım
aynen bende de dende de
anlatsam site kapanır
abowwwww:78: ben utanırım yapamam ki. hoş yapsamda herif anlamaz.
makyac yaptığımda bile gözünü niye boyadın diyo bana
merak ettim kız neler var
ay ben işveliyimde kociş biraz ... öyle işte.
kız nihan , sende neler varmiş anam.
inşalla. eşim diğerine söz verdi. arkadaşın evini gooel erarth den bulacak götürcek beni.bende arayacaktım ama rahatsız etmek istemedim.haklısın küçük çocuk olunca zor oluyordur. bi dahaki ankara ziyaretine inşallah
kız gözümü korkutma
hiç biyere gidemedenizimi anlatsana bebik
biz öyle tahmin etmediydik kızbilge yapıyordur dediydik
şehnaz anlattı kız okumadınmı
he bende öyleyim utandım kız
şehnaz merak içinde seni bekliyoruz yawrum kızlar browni yaprak hazal kağıt kalemleri hazırlayın loo unutmayalım uygulamalı olarak çalışalım derslerimize haftasonu
evet efenim sehnazdan kirmizi noktali hikayelere basliyoruz
simdi anlatacagim seyi cocuk olmadan evvel yapiyodum
simdi bi sexi msj atiyodum esim isteyken
ondan sonracigima bazen banyoda bazen yatak odasinda sexi ic camasirlarimi giyip veya cibildak beklordum onu bide kapiya not yaziyodum askim su odadayim seni bekliyorum soyun diye hahahahhahahhahtabisi odayi o ortama göre hazirlamis oluyodum kokular mumlar vs sonra esim geliyodu .................
bi kere attım öle bi msj babayı aldım
7 aylik felan hamistim hastanede yatiyodum biz 2 gunde bir o isi yapan biriydik o zaanlar ee 2 hafta olmus yatali hastaneye canim cok piss istiyodu sonra hastanenin banyosuna gittik guya ben banyo yapiyo gibi ordada isimizi halletmistik
yani benim icin mekan farketmiyo uygulamaya geciyorum hemncek
ay rezil olmuş valla ya üzüldüminşalla. eşim diğerine söz verdi. arkadaşın evini gooel erarth den bulacak götürcek beni.
cuma hastane işimiz hallettik. cumartesi öğlene doğru çıktık . alışveriş merkezine gidcez ordan arkadaşa. eşim anka mallı bulup girene kadar. ankarayı iki ikere turladı. neyse bulup girdik, geziyoz kızın arabasını almayı unutmuşuz. kucakta durmuyo illa ben gezecem diyo. bıraksan varıp sağa sola toslyo. biraz eşim biraz ben. öle gezdik. ne alışveriş yapabildim. ne tat alabildim. o halde 4 saat kalmışız. çıktık bu sefer eşim arabayı park ettiği yeri bulamadı. adamın kafası döndü. benide dinlemiyo erkeklik gururuna yediremiyo. ay bu seferde anka malın etrafını turladık. kız kucağımda . pestilim çıktı yani. nerden geldim deidm. valla eve gittik sabah 11 e kadar uyumuşum. ama hala kollarım ağrıyo. ertesi günde çıktık geldik.
okuyom anam ama anca dur...
ben yapmak isterim hatta ders bile almaya başlamıştım. bi iki figür öğrendim ama eşimde o iştah yok işte
ayyy canım benim yaaa. nasıl şokkk oldu.Tebrik ediyorum valla billaaaa agızım acık kaldı
bende yapcem artık bende...
Meger odun gibi cilvesiz nazsız kadınmısımda haberimyok
ay rezil olmuş valla ya üzüldüm
inş bidahakine güzel geçer
böcüğümde bursaya geldiğinde yeğeninden dolayı bişey anlayamamıştı
kısmet işte
inşalla. eşim diğerine söz verdi. arkadaşın evini gooel erarth den bulacak götürcek beni.
cuma hastane işimiz hallettik. cumartesi öğlene doğru çıktık . alışveriş merkezine gidcez ordan arkadaşa. eşim anka mallı bulup girene kadar. ankarayı iki ikere turladı. neyse bulup girdik, geziyoz kızın arabasını almayı unutmuşuz. kucakta durmuyo illa ben gezecem diyo. bıraksan varıp sağa sola toslyo. biraz eşim biraz ben. öle gezdik. ne alışveriş yapabildim. ne tat alabildim. o halde 4 saat kalmışız. çıktık bu sefer eşim arabayı park ettiği yeri bulamadı. adamın kafası döndü. benide dinlemiyo erkeklik gururuna yediremiyo. ay bu seferde anka malın etrafını turladık. kız kucağımda . pestilim çıktı yani. nerden geldim deidm. valla eve gittik sabah 11 e kadar uyumuşum. ama hala kollarım ağrıyo. ertesi günde çıktık geldik.
kız dilek. anam şehnaz senin yerinde olsa iş yerine kesin bi duşa kabin yaptırı anammmanam maşallah kız Allaım o isteği acık benim içmede versin ya bide hamileyken 2 günde bir anam ben ölmüşüm hee içim geçmiş galiba benim
hadi yaaa. aslında orda aklıma geldi arayım çağırayım diye ama kız halime bırakmadı kianamm cmtesi günü bizde ankamalle gidelim diyoduk gı.
öyle yap canım yaayy bidaha onlarla gitmeyecem tek başıma gidcem
ora nere ya alışveriş merkezimianamm cmtesi günü bizde ankamalle gidelim diyoduk gı.
kız dilek. anam şehnaz senin yerinde olsa iş yerine kesin bi duşa kabin yaptırı anammm
ne yaptı kızzzzzz
kız msjımı görmemiş bile arıyom hatırlatıyom msj attım bak diye bakıyo he tmm diyo hiç tepki yok
akşam geldi unutmuş msjı tık yok beyfendide
tabi hiç bişide yapamadık
kız dilek. anam şehnaz senin yerinde olsa iş yerine kesin bi duşa kabin yaptırı anammm
sinir bozucu canım ya
hee biz bu cocukla nah gideriz parise
ahhh ahh eski gunler olcakdi simdik
yani aksam hepiciniz parise gidersiniz ama ben kos kos oturcam artikk
bende birsürü var jartiyerbirisini seçip giyiyorum mesela işten gece geldiği zaman daha iyi oluyo hazırlanıyorum gece lambasını açınca daha hoş oliyii müzik açıp dans ediyorum karşısında tam anlatmıyorum ama bazı hareketler filan işte sadece dans değil enaaam banlancam nen sizin yüzünüzden:18::18::18::18::18:
bide bikeresinde lambaları tamamen kapatıp eline fener vermiştim yine dans etmiştim fenerle nerelerime baktığımı görüyordum
hatta yaparken içimden şey geçti evde hırsızmı var filan diye polis geliyimiş elinde fener bizimkinin
ben o horuldarken cinnet geçriiyom.kizlar kim sormustu unuttum simdi cocuk olunca heyecan bitiyomu diye
o anlattigim seyi yapamiyoruz malum cocuk uyanik oluyo babasi gelince ama hala arada sexi msj atarim veya ben tr ye felan gidince esimde arar beni tlf sen olsan söyle yapardik veyaq gelince söyle yapcam felan konusurz
arada küveti doldurup gireriz icine orda yapariz bisiler veya oturma odasinda
bazen gece 3 olmus esim horul horul uyuyo ben yanasirim ona öperim minciklarm vs hosuna gidecek seyler iste
ayyy canım benim yaaa. nasıl şokkk oldu.
kız msjımı görmemiş bile arıyom hatırlatıyom msj attım bak diye bakıyo he tmm diyo hiç tepki yok
akşam geldi unutmuş msjı tık yok beyfendide
tabi hiç bişide yapamadık
Valla cadum şokk oldum:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?