KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

evet acaba bilge yapıyormu mirak ettim he
abowwwww:78: ben utanırım yapamam ki. hoş yapsamda herif anlamaz.
makyac yaptığımda bile gözünü niye boyadın diyo bana

bende iyiyim balim cok saol bide esimle oglusum iyilesse cok iyi olacak

kizzzlarr bende daha ne maharetletler var bilseniz

merak ettim kız neler var

bence yapiyordur oda cilveli isveli sankim

ay ben işveliyimde kociş biraz ... öyle işte.

anladım cicim şaka yaptıydım zati
rica ederim

geçmiş olsun canım

aynen bende de dende de
anlatsam site kapanır

kız nihan , sende neler varmiş anam.

biz öyle tahmin etmediydik kız bilge yapıyordur dediydik
şehnaz anlattı kız okumadınmı
he bende öyleyim utandım kız

bende arayacaktım ama rahatsız etmek istemedim.haklısın küçük çocuk olunca zor oluyordur. bi dahaki ankara ziyaretine inşallah
inşalla. eşim diğerine söz verdi. arkadaşın evini gooel erarth den bulacak götürcek beni.

kız gözümü korkutma
hiç biyere gidemedenizimi anlatsana bebik

cuma hastane işimiz hallettik. cumartesi öğlene doğru çıktık . alışveriş merkezine gidcez ordan arkadaşa. eşim anka mallı bulup girene kadar. ankarayı iki ikere turladı. neyse bulup girdik, geziyoz kızın arabasını almayı unutmuşuz. kucakta durmuyo illa ben gezecem diyo. bıraksan varıp sağa sola toslyo. biraz eşim biraz ben. öle gezdik. ne alışveriş yapabildim. ne tat alabildim. o halde 4 saat kalmışız. çıktık bu sefer eşim arabayı park ettiği yeri bulamadı. adamın kafası döndü. benide dinlemiyo erkeklik gururuna yediremiyo. ay bu seferde anka malın etrafını turladık. kız kucağımda . pestilim çıktı yani. nerden geldim deidm. valla eve gittik sabah 11 e kadar uyumuşum. ama hala kollarım ağrıyo. ertesi günde çıktık geldik.

biz öyle tahmin etmediydik kız bilge yapıyordur dediydik
şehnaz anlattı kız okumadınmı
he bende öyleyim utandım kız

okuyom anam ama anca dur...

ben yapmak isterim hatta ders bile almaya başlamıştım. bi iki figür öğrendim ama eşimde o iştah yok işte

şehnaz merak içinde seni bekliyoruz yawrum kızlar browni yaprak hazal kağıt kalemleri hazırlayın loo unutmayalım uygulamalı olarak çalışalım derslerimize haftasonu

çalışkan öğrenci

bende atardım mesac gençliğimde.
bi kere attım öle bi msj babayı aldım

ne yaptı kızzzzzz

azgun karuuuu, aynı benim gençliğim

ay rezil olmuş valla ya üzüldüm
inş bidahakine güzel geçer
böcüğümde bursaya geldiğinde yeğeninden dolayı bişey anlayamamıştı
kısmet işte
okuyom anam ama anca dur...

ben yapmak isterim hatta ders bile almaya başlamıştım. bi iki figür öğrendim ama eşimde o iştah yok işte

anamm cmtesi günü bizde ankamalle gidelim diyoduk gı.

hee biz bu cocukla nah gideriz parise

ahhh ahh eski gunler olcakdi simdik
yani aksam hepiciniz parise gidersiniz ama ben kos kos oturcam artikk

,

ben o horuldarken cinnet geçriiyom. kesin kavga ediyozzzz

kız msjımı görmemiş bile arıyom hatırlatıyom msj attım bak diye bakıyo he tmm diyo hiç tepki yok
akşam geldi unutmuş msjı tık yok beyfendide
tabi hiç bişide yapamadık

ne gıcık bi durum. hevesi kırılıyo insanın tabiii. ama yılma her odun bir gün yanar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…