KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

Allah kabul etsin tatlım, maaşallahh

kızıl çok sevdiğim bi renk ama daha hiç boyatmadım o ayrı eminim sanada çok yakışıyordurr kızımız güzel olunca ne yakışmazkiii
siyaha boyatsan nasıl olurrrr:44:

Sağol tatlım benim siyahı eşim istemiyor canım düşünmedim değil yani fikir verdiğin için sağol

he yaaa bal köpüğünü çok beğeniyo millet ben de güzel olur diye düşündüm işte.. Allah sana da namazı nasip etsin bi gün inş. canımm

Hoşbuldum kuzummm .. bekarken benim kuaförüm de öyleydi canım evlendikten sonra bi yer tutturamadım, aslında evlendikten sonra da kendi kuaförüme gittim uzak olsa da ama kapandı artık orası kaldım ortada şimdi gideceğim yere daha önce kaş - bıyık için gittim de ilk kez saç kestirip boyatcam inş. sonuç kötü olmaz.

Neyse kızlar ben çıkıyorum dönünce yazarım sonuçları hatta foto bile koyarım öpüldünüzzzz

Hoşbuldum kuzummm .. bekarken benim kuaförüm de öyleydi canım evlendikten sonra bi yer tutturamadım, aslında evlendikten sonra da kendi kuaförüme gittim uzak olsa da ama kapandı artık orası kaldım ortada şimdi gideceğim yere daha önce kaş - bıyık için gittim de ilk kez saç kestirip boyatcam inş. sonuç kötü olmaz.

Neyse kızlar ben çıkıyorum dönünce yazarım sonuçları hatta foto bile koyarım öpüldünüzzzz[/QUOTE]

güle güle canım inşallah memnun kalırsın

heryeremi gidiyo sadece burayamı geliyo acaba
bir iki yerede yazmış
hadi ya bu ne ki kan testinde değer ne çıktı canım bide adetin nezaman bitti hani adet bitincede lekenle tarzında kahverengi akıntı geliyoya o olmasın
ay ne bilim bu kadar sürmezdi lekelenme olmazdı benim huyu suyu değişiyo ya benimkininde negatif çıktı değerleri bilmiyorum ki
evet ya
ay herkezi dövesim var

Son düzenleme:
bir iki yerede yazmış

hadi ya bu ne ki kan testinde değer ne çıktı canım bide adetin nezaman bitti hani adet bitincede lekenle tarzında kahverengi akıntı geliyoya o olmasın
ay ne bilim bu kadar sürmezdi lekelenme olmazdı benim huyu suyu değişiyo ya benimkininde

evet ya
ay herkezi dövesim var[/QUOTE]

relaxx nihancim nie öle dövüyosan yazık bize ama

Ben geldiimmm

kuzularım bugün sizleri ihmal ettim

gelin size biraz sarılayımmm

ahh cnm tek basina ole zorkii daynmaya calisiom oglum yavas yavas buyuyo buudukcede uslu oluyo
markete gittim, oglumu yatirdim, yemek yaptim evi supurdum sildim ve geldimmm oglum biraz daha yatarda ins. burda muhabbet ederiz

iyimisin ya gelip gelip hikaye yazıp gidiyon
konuu dışı ne mesaj atıyon hikayeler le ilgili topik var git oraya yaz

aynen yaa kendini tanitip etmeden pat die hikayelerle daliyo ortaya mesaj sayisini cogaltmak icinmi yapio ne yapio sinir oldum ha

kızlar herkez yıl başı çekilişi yaptı keşke bizde yapsaydık burdaki arkilerle ama sevdiğimiz 3 kişi yurt dışında onların zor olurdu
aman kız yılbaşına mı şart bizde yıl haftası çekilişi yaparız

ben iki sene önce karamel üstüne bal köpüğü yaptırmıştım şahane olmuştu. Ama yapan kişi çok önemli tyonları tutturmak zor çünkü. Bazılarında görüyom tonlar uymamış çok çirkin olmuş. Kuaförünü iyi seç.
şuanda benim saçım karamel aslında bi açık tonunundan gölge yaptırmak istiyom ama şu ara o kadar sıkışığımki

keyifler yerindede su hikayeci yine yazarsa keyfim kacacak yine
he kız o ne dadnmış buraya, meydanı boş bulmuş anlaşılan, ben olsam form felan der gözünü korkuturdum

kizlar kocalariniz yilbasi hediesi aldimi sizleree
ama ne gezer anacım. Ama yarın doğum günüm , dün hatırlatım acı acı güldü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…