- 8 Aralık 2010
- 10.168
- 6.717
- 448
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #10.761
hoşbuldum cnaım yılbaşım hergün nasılsa öle geçti farklı bişe yapmadık. Uyuyarak girdim yeni yıla. Hafta sonum güzel geçti cumartesi gezmedeydik pazar anneme gittim kocacımla. Bi de namaza başladım inş devamı gelirse o yüzden keyfim iyi maşallah
kızıl çok sevdiğim bi renk ama daha hiç boyatmadım o ayrıeminim sanada çok yakışıyordurr kızımız güzel olunca ne yakışmazkiii
siyaha boyatsan nasıl olurrrr:44:
evet denk gelirse yapalım kız bi ara
bende bal köpüğü istiyorum bakalım güzel seçim yüzüne gideceğini düşünüyorsan yaptır canım tam ten rengini bilmediğim için
maşallah canım inş bırakmadan devam edersin bende başlıyorum kalınca bazen moralim çok bozuluyo reglim bi bitse yine devam edicem inş.
bu arada böcüğüm hala lekelene devam ediyo ya sinir oluyorum
hoşgeldin ceydoşum valla hiç saç renginden anlamam benki fön çektirmeye gidip saçım boyanmış halde çıkan biriyim kuaförüm saolsun napçaksa yapar hiç karışmam yıllardan beri tanıdı beni neyi beğencemi ne istediğimi bilir saolsun.. hele ki karamel üzerine balköpüğü balyaj o neki tatlı adı gibin olmuşumarım güzel bi renktir ve sana da çok yakışır zaten güzelsin güzele ne yakışmaz canım benim
bir iki yerede yazmışheryeremi gidiyo sadece burayamı geliyo acaba
ay ne bilim bu kadar sürmezdi lekelenme olmazdı benim huyu suyu değişiyo ya benimkinindehadi ya bu ne ki kan testinde değer ne çıktı canım bide adetin nezaman bitti hani adet bitincede lekenle tarzında kahverengi akıntı geliyoya o olmasın
evet yagene gelmiş
ay ne bilim bu kadar sürmezdi lekelenme olmazdı benim huyu suyu değişiyo ya benimkinindebir iki yerede yazmış
hadi ya bu ne ki kan testinde değer ne çıktı canım bide adetin nezaman bitti hani adet bitincede lekenle tarzında kahverengi akıntı geliyoya o olmasın
sizi dövmüyorum kızrelaxx nihancim nie öle dövüyosan yazık bize ama
hazal sabah burdaydı polyanan girmiyo çok hazalım tek başına herşeye yetiyo maşallah valla
polyananın yardımcısı var genede gelmiy
polyananhıı kızıyom bak gel accık
böyle diyimde bari azıcık hazalı örnek alıp gelirsin
iyimisin ya gelip gelip hikaye yazıp gidiyon
konuu dışı ne mesaj atıyon hikayeler le ilgili topik var git oraya yaz
evet bu aralar çok ihmalkarsınBen geldiimmm
kuzularım bugün sizleri ihmal ettim
gelin size biraz sarılayımmm
Ben geldiimmm
Ben geldiimmm
aynen yaa kendini tanitip etmeden pat die hikayelerle daliyo ortaya mesaj sayisini cogaltmak icinmi yapio ne yapio sinir oldum ha
mesajı uzaktan görünce bana vuruyon sandım didim bu kız beni nie dövüyor
okuyunca gerçeği anladım
hoş buldum canımhosgeldin datlummm
sizi dövmüyorum kız
sizi niye döveyim ilahi:90::90:
o saçma hikayeleri yazan kişiyi dövdüm az önce
bide benim şu düzene girmeyen reglimi
hoş buldum canım
keyifler yeindedir inş
aman kız yılbaşına mı şart bizde yıl haftası çekilişi yaparızkızlar herkez yıl başı çekilişi yaptı keşke bizde yapsaydık burdaki arkilerle ama sevdiğimiz 3 kişi yurt dışında onların zor olurdu
kızlar ben birazda kuaföre gideceğim.. Saçlarımı artık farklı bir renge boyatmak istiyorum ama yaklaşık 1 aydır düşünüyorum ne renk olsun diye..Sonunda kocaişim, annem ve görümcemin fikirlerinden sonra ortak karar olarak karamel üzerine balköpüğü balyaja karar verdik Sizlere de soratım öyle gideceğim kuaföre. Bu arada ben senelerce kızıl kulandım evet kızıl bana çok yakışoyor, beyaz tenliyim ve ela gözlüyüm. Kocişin hatrına hep kızıl hep kızıl... Sıkıldım artık. Yaklaşık 1 senedir kumral yani kendi saç rengimi kullanıyıorum. Bilginize efemmm Haydin fikirlerinizi bekliyorum
hahahaha balim sana kiyamam ben
yok ya bi bu ay böyle oldu anlamadım bendedoktora falan gittin mi
yok kız ne hediyesi almadık biz hediye birbirimize:97:kizlar kocalariniz yilbasi hediesi aldimi sizleree
he kız o ne dadnmış buraya, meydanı boş bulmuş anlaşılan, ben olsam form felan der gözünü korkuturdumkeyifler yerindede su hikayeci yine yazarsa keyfim kacacak yine
ama ne gezer anacım. Ama yarın doğum günüm , dün hatırlatım acı acı güldükizlar kocalariniz yilbasi hediesi aldimi sizleree
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?