- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #11.161
yaprak resmi nası yükledin tarif etsene bana
sana yazdım ama görmedin sanırım notebook mu bilgisayar ters çevirip biyere koy bakalım tuş takımı yukarı gelcek şekilde olmazsa tuz takımını deiştirmeniz gerekiyo bide düzelmezse fazla bekletmeden bi bilgisayarcıya göster portakal suyu şekerli ya iyice zarar vermesin en olmadı tuş takımı deişir geçenlerde deiştirdik birinin 100 tl cik hazalcım
hazal hoşgeldin canım naptın bilgisayarı
h eşöyle. yağlı ballı karşıla bizi
sen çok alıştın oraya buraya
selam canım hoşgeldin . hallettinmi pc yi
aman pekte şıkmış teşekkür ederim
şimdi dilekcimm yükleresim.com a gir orada resimi yükle sona çıkan forum kodunu cevap yazma yerine yapıştır bu kadar çok kolay
bunu deniycem canım şimdi eşim geldi gitsin denerim teşekkür ederim
ceydacım sende hoşgeldin bacım nasılsın
nasıl bilmiyon panelde kızorayı biliyomda image shok varya ordan yapamadım geçenlerde yükleyim dedim olmadı ya
canımmm nasıl da düşünür bacılarını
Günaydın tatlımm... hoşbuldum. iyiyim Allah' a şükür, sabah kalk çarşaf yorgan silkele, kahvaltı falan derken geçiyor işte. BUgün ist. da hava azcık güneşli cam mı silsem diye düşünüyorum
Sen nasılsın Bilge' mm?
bende orayı kullanıyom.bizde de çoğu yer engellinasıl bilmiyon panelde kız
yazı tipleri filan olan kısımda mektup işerti var şerit işareti var onların arasında ki ktucuğa bas
ben yükleresim imageshok giremiyom engelli bu tür siteler onun için burdan yapıyorum
oh oh ne güzel ya , siz böyle anlatıncak imreniyom valla. ama evde kaldığım iki günde sueda hanım hiç bi iş yaptırmadı bana işi aradım valla.
bende sabah milli eğitime felan uğradım işte. ordan da geldim geri tükana.
kız dilek sen burda yaşasan ne yapan bacım. buz tutan herlade
valla bilmiyom ben burda donuyom kat kat giyiniyom mont palıcak bi gün içimde neler var sayımmı size
2 tane badi var onların üstünde kalın yün tuniğim var onun üstünde hırka var onun üstünde montum var öyle duruyom dükkanda pantolun içindede tayt var
canım ama sizin oralarda çok soğuk oluyormuşvalla bilmiyom ben burda donuyom kat kat giyiniyom mont palıcak bi gün içimde neler var sayımmı size
2 tane badi var onların üstünde kalın yün tuniğim var onun üstünde hırka var onun üstünde montum var öyle duruyom dükkanda pantolun içindede tayt var
sağol canım benimdatlucadı bu arada kızının adı çok güzel çok hoşuma gitti adıyla yaşasın miniğin..
21 ayklık canım. nisan 19 doğumlu
bacım senin kız kaç yaşında ?
valla bilmiyom ben burda donuyom kat kat giyiniyom mont palıcak bi gün içimde neler var sayımmı size
he valla o kadar elbisebnin içinde gene iyi bir performans sergiliyoncanım ama sizin oralarda çok soğuk oluyormuş
arakadaşım çanakkalede okuduydu o demişti:97:
robot gibi oturuyon he kıyamam sana kız
ısıtıcı vardır herhal yada klima
sağol canım benim
21 ayklık canım. nisan 19 doğumlu
tükan ne ile ısınıyo
he valla o kadar elbisebnin içinde gene iyi bir performans sergiliyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?