KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

hadi bi konu açayım
etrafınızda çok samimi olduğunuz , herşeyiniz paylaştığınız arkadaşınız dostunuz varmı kızlar.
ve bu durumda olan arkadaşlarınıza her konuda güvenir sırrınızı veriri misiniz.

ilk ben cevap vereyim cadum bekarken kuzenim vardi herseyimi konusur paylarirdim.
aslinda herseyide paylasmazdim ama neyse.
simdi evlendim tek 1 kisi bile yok hicbir sorunumu kimseyle paylasmam bi siz varsiniz benim icin.
bide kocam ama bazen ona bile söyleyemeyecegim seyler oluyor.
offff offff ben cok yalnizim be.
kendi ablalarimdan ve annemden baska kimseyede güvenmem.
evlendim ne arkadas kaldi ne baska bisi.

2 tane güvenebileceğim dostum var arkdaş çok ama dostum ve güvendiğim iki insan var:97:
her sırrımı kolayca çekinmeden açıklarım bu ikisinede 12 yıldır hiç sarsmadılar güvenimi canlarım benim

sen bide gurbettesin. daha zor. evet insanın bazen eşiyle paylaşamayacağı şeyle roluyo. eşinle tartıştın misal gene ona anlataman

2 tane güvenebileceğim dostum var arkdaş çok ama dostum ve güvendiğim iki insan var:97:
her sırrımı kolayca çekinmeden açıklarım bu ikisinede 12 yıldır hiç sarsmadılar güvenimi canlarım benim
ne güzel.

ben genelde kimseyle konuşmamaya çalışırım. içimde halletmeye çabalarım. ama dayanamaz anlatırım sonrada anlattığıma pişman olurum.

canım ya kıyamam biz hep yanındayız uzak olsakta hep dinleriz seni
eeee nere dittiniz...
burdayız canım

bilge sende anlat kız açtı konuyu gitti

polyanan hediyeleşçez balım sen ne diyorsun
şehnaz da olursa ikinizde almanyadasınız ya katılırsınız belki he ne diyosun kuşum

ben iki yakın arkadaşımla tartıştım çok büyük bi tartışma değildi ama araya küslk girdi ve birine çok fazla şey anlatmıştım.onla küsünce insanlara olan güvenim azaldı sanki.

canım ya kıyamam biz hep yanındayız uzak olsakta hep dinleriz seni

burdayız canım

bilge sende anlat kız açtı konuyu gitti
ayyy saol canim benim sizinle vakit gecirmek cok güzel kimseye ihtiyac duymuyom

evet canim ya bide burda olmaK cok zor.
kiz esimle tartisigimda ona nasil anlatayim
ama sakinlesince anlatiyorum

ben iki yakın arkadaşımla tartıştım çok büyük bi tartışma değildi ama araya küslk girdi ve birine çok fazla şey anlatmıştım.onla küsünce insanlara olan güvenim azaldı sanki.

sirrini söyleme dostuna dostunda söyler dostuna

napıyosunuz kızzz.. ben bi camı bitirdim de merak ettim napıyosunuz diye bakıyım dedim

napıyosunuz kızzz.. Ben bi camı bitirdim de merak ettim napıyosunuz diye bakıyım dedim
Nihan seni başka topicte görmüş

bisi olmaz canim söylediklerini o caktan unutmustur zati
Bidaha barisma ihtimalin yokmu.cok yakin arkadasinmis
barışsakta eskisi gibi olmaz çok ama çok kırıldım. Sıırmıda unutulacak cinsten bi r sır değildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…