- 3 Haziran 2010
- 12.166
- 6
- 408
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #11.241
ekşin nihan , illa merak ettircen kendini
temam ogünü merakla bekleyecem bebikim
hadi bi konu açayım
etrafınızda çok samimi olduğunuz , herşeyiniz paylaştığınız arkadaşınız dostunuz varmı kızlar.
ve bu durumda olan arkadaşlarınıza her konuda güvenir sırrınızı veriri misiniz.
sen bide gurbettesin. daha zor. evet insanın bazen eşiyle paylaşamayacağı şeyle roluyo. eşinle tartıştın misal gene ona anlatamanilk ben cevap vereyim cadum bekarken kuzenim vardi herseyimi konusur paylarirdim.
aslinda herseyide paylasmazdim ama neyse.
simdi evlendim tek 1 kisi bile yok hicbir sorunumu kimseyle paylasmam bi siz varsiniz benim icin.
bide kocam ama bazen ona bile söyleyemeyecegim seyler oluyor.
offff offff ben cok yalnizim be.
kendi ablalarimdan ve annemden baska kimseyede güvenmem.
evlendim ne arkadas kaldi ne baska bisi.
ne güzel.2 tane güvenebileceğim dostum var arkdaş çok ama dostum ve güvendiğim iki insan var:97:
her sırrımı kolayca çekinmeden açıklarım bu ikisinede 12 yıldır hiç sarsmadılar güvenimi canlarım benim
canım yailk ben cevap vereyim cadum bekarken kuzenim vardi herseyimi konusur paylarirdim.
aslinda herseyide paylasmazdim ama neyse.
simdi evlendim tek 1 kisi bile yok hicbir sorunumu kimseyle paylasmam bi siz varsiniz benim icin.
bide kocam ama bazen ona bile söyleyemeyecegim seyler oluyor.
offff offff ben cok yalnizim be.
kendi ablalarimdan ve annemden baska kimseyede güvenmem.
evlendim ne arkadas kaldi ne baska bisi.
burdayız canımeeee nere dittiniz...
ayyy saol canim benim sizinle vakit gecirmek cok güzel kimseye ihtiyac duymuyomcanım yakıyamam biz hep yanındayız uzak olsakta hep dinleriz seni
burdayız canım
bilge sende anlat kız açtı konuyu gitti
sen bide gurbettesin. daha zor. evet insanın bazen eşiyle paylaşamayacağı şeyle roluyo. eşinle tartıştın misal gene ona anlataman
ne güzel.
ben genelde kimseyle konuşmamaya çalışırım. içimde halletmeye çabalarım. ama dayanamaz anlatırım sonrada anlattığıma pişman olurum.
böyle olunca kötü oluyo işte:97:ben iki yakın arkadaşımla tartıştım çok büyük bi tartışma değildi ama araya küslk girdi ve birine çok fazla şey anlatmıştım.onla küsünce insanlara olan güvenim azaldı sanki.
ben iki yakın arkadaşımla tartıştım çok büyük bi tartışma değildi ama araya küslk girdi ve birine çok fazla şey anlatmıştım.onla küsünce insanlara olan güvenim azaldı sanki.
evet maalesef, ama ne yapacaksın insanız kimse dört dörtlük değil.böyle olunca kötü oluyo işte:97:
evet ben söylemiştim maalesef gerçi sırrımı başkasına söyleyecek bi insan değil ama genede pişmanım iştesirrini söyleme dostuna dostunda söyler dostuna
napıyosunuz kızzz.. ben bi camı bitirdim de merak ettim napıyosunuz diye bakıyım dedim
evet ben söylemiştim maalesef gerçi sırrımı başkasına söyleyecek bi insan değil ama genede pişmanım işte
napıyosunuz kızzz.. Ben bi camı bitirdim de merak ettim napıyosunuz diye bakıyım dedim
barışsakta eskisi gibi olmaz çok ama çok kırıldım. Sıırmıda unutulacak cinsten bi r sır değildibisi olmaz canim söylediklerini o caktan unutmustur zati
Bidaha barisma ihtimalin yokmu.cok yakin arkadasinmis
barışsakta eskisi gibi olmaz çok ama çok kırıldım. Sıırmıda unutulacak cinsten bi r sır değildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?