- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #12.381
annenle evleriniz yakın o zaman
ewet çok yakınnn o yüzden hiç çıkmıyomm
bak bi bugün gitmedimm aklım orda yarın erkenden damlarım
yaram deşildi yaa... aynı şehirde oturanlar ailesine yakın oturuyo ben niye uzağım yaaaaaaaaaaa:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
yaram deşildi yaa... aynı şehirde oturanlar ailesine yakın oturuyo ben niye uzağım yaaaaaaaaaaa:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
sen yenimahalledesin annenler nerde kac saat var arada
sen yenimahalledesin annenler nerde kac saat var arada
Al benden de o kadar
cok uzak deil kiz haftada kackere gidip geliyonannemler keçiören tarafında 1 saat var bazen geçiyo 1 saatide
ailende ankaradaysa çok mesafe olamaz ki burası ank ist degildi
mürekkepp döküldü masamaaaa:95::95::95::95::95:
off çıkmıyo napçam ben
annemler keçiören tarafında 1 saat var bazen geçiyo 1 saatide
pöffffffffff sizde yani bunamı uzuluyorsunuz beni akliniza getirin anneniz dibibnizde zannedersiniz....
bidaha ağladiginizi görmiim
off çıkmıyo napçam ben
anlatırım canım mürekkeple savaşıym suan:95: çıkarmaya çalışıymnihan noldu canım niye tartıştınız istersen gelelim hep beraber eşini bi akıllandıralım seni neden üzmüş öğrenelim
bundan sonra kimin kocası üzerse söylesin güçlerimizi birleştirip eşlerisopalıyalım olarmı
afiyet olsun ye baım dürümü bikereden bişey olmaz demin benimde canım sıkıştırma istedi gittim lokum aldım biskiviyle indirdim mideye
sağol balımAfiyet bal şeker olsun
off çıkmıyo napçam ben
demi ya sunlara bak biz aglamiyoz bunlar agliyor.
benimki 1 saat uzaklikta olsaydi hergün gider gelirdim valla.
Polyanan nasıl gidelim canım çalışıyoruz bi hafta sonu var onda da zaten bir iki saat görüşebiliyoruz anca ama insan zamanla alışıyor Allah sağlık sıhhat versinde buna da şükür
aboooowwwwwwwwww 1 saat mesafe var diee ağlıosunuz haaa
ben kendimi atıyim o zamannn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?