- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #13.281
patates suyu içsene bi. dün ablam annem içn hazırlıyodu. patatesi haşlayıp suyunu içecekmişin. rahatlatıyomuş
ana yandık ya bayada büyüktü
zaten kabızım hala ilaçları kullanmayı bıraktım
benle yaşar oda
sen ilaçları kullan belki çımasında yardımcı olur sana
ana yandık ya bayada büyüktü
zaten kabızım hala ilaçları kullanmayı bıraktım
benle yaşar oda
patatesi yemeklik doğrayıp kaynadığı suyumupatates suyu içsene bi. dün ablam annem içn hazırlıyodu. patatesi haşlayıp suyunu içecekmişin. rahatlatıyomuş
sen 2008 gelinleri topikine baksanasen ilaçları kullan belki çımasında yardımcı olur sana
patates suyu içsene bi. dün ablam annem içn hazırlıyodu. patatesi haşlayıp suyunu içecekmişin. rahatlatıyomuş
bide şu var kaynamış mısırın üstüne su içersen direk ishal yapıyohiç duymamıştım patates kabız yapmazmı ben bunu duydum geçenlerde balı sıcak suyla karıştırıp içersen ishal soğuk suyla karıştırıp içersen kabız yaparmış:94::94:
kabuklarını yıka güzelce haşla.patatesi yemeklik doğrayıp kaynadığı suyumu
tmm denerim canım sağol
sen 2008 gelinleri topikine baksana
bende ablama öyle dedim ama kendisi denemiş. yeyince kabız yapıyomuş.hiç duymamıştım patates kabız yapmazmı ben bunu duydum geçenlerde balı sıcak suyla karıştırıp içersen ishal soğuk suyla karıştırıp içersen kabız yaparmış:94::94:
bide şu var kaynamış mısırın üstüne su içersen direk ishal yapıyo
bide kavunun üstüne
test ettim onayladım
sen test edip onayladıysan bizim test edip onaylamamıza gerek yok. kulağımıza küpe olsunbide şu var kaynamış mısırın üstüne su içersen direk ishal yapıyo
bide kavunun üstüne
test ettim onayladım
hee denedimdeneyerekmi öğrendin kavunun üstüne su içince insanın ağzını acı yapııyo ben içemem hiç
sen test edip onayladıysan bizim test edip onaylamamıza gerek yok. kulağımıza küpe olsun
evet dimideneyerekmi öğrendin kavunun üstüne su içince insanın ağzını acı yapııyo ben içemem hiç
sen test edip onayladıysan bizim test edip onaylamamıza gerek yok. kulağımıza küpe olsun
bide şu var kaynamış mısırın üstüne su içersen direk ishal yapıyo
bide kavunun üstüne
test ettim onayladım
sana yavaş uç deemdimmi ben. düştüm bakkk:111:aynı anda gelmişik
bilge düştü galiba
valla o topik senin bu topik benim gezip duruyoz he
gerçekte buluş gezmeye kalksak ne olcek acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?