- 3 Haziran 2010
- 12.166
- 6
- 408
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #14.981
datlucadım angaraya ne zaman geliyonuz bi daa bizde buluşalım 2
ne güzel . siz aynı ehirdesini ya kolay olmuş. keşki aynı şehirde olaydıkdaha öncede görmüştüm bi kaç ay öncesi eylül ayı gibi sanırsam ama bi 5 dakika sadece işi vardı
sonra buluşalım diye sözleştik olmadı bi türlü en sonunda buluştuk
ay ne güzel olur kızçağırsam geleceniz sankiii
çağırıyom hadi gelin buluşalım hepicimizz:82:
kıs datlucadımın akrabaları varya angarada onun için şettim gelip gidiyolarya buraya onun içinnyoksa sizinlede buluşmak istememmi bebişlerimm
hem sen gel nihan senle teleferiğe binecez keçiörende
kızlar bişey sorcam
hazır cevapmısınız biri size bişey dediğinde lafı gediğine otutturabiliyonuzmu
ben yapamıyorum o an donuyorum sinirleiniyorum bağırıp çağırıyoum bu sefer haksız duruma dsüşebiliyorum bu huyumu nasıl değiştiririm acaba
hazır cveap olmayı o kadar isterdim ki
adamı çıldırtma kızdün tartışırken, yarın birgün buluşmak da isten sen dedi. bende hee buluşmaya karar vermiştik ama olmadı dedim. adam temelli çıldırdı
ne güzel . siz aynı ehirdesini ya kolay olmuş. keşki aynı şehirde olaydık
dün tartışırken, yarın birgün buluşmak da isten sen dedi. bende hee buluşmaya karar vermiştik ama olmadı dedim. adam temelli çıldırdı
abawwww
ne güzel . siz aynı ehirdesini ya kolay olmuş. keşki aynı şehirde olaydık
ay ne güzel olur kız
sonrada kalede yemek yerik
keşke gelsek yine sölerim sana hemen buluşuruk
teleferiğe binerik ikimiz başbaşa eşlerimizde amann onlarda ikisi binsin kaynaşsınlar
ne romantik
off ya bununla ilgili kurs olsa gitçem vallauzun zaman önce ben öyle bi konu açmıştım kız.
ben kavga modundaysam çok hazırcevabımdır. ama bazıları sohbet arasında laf sokuyoç. burdaki öğretmenler ve eltim gibi. o zaman bişey diyemiym donup kalıyom. hele elitme veremediğim cevaplar içime işliyo
siz kavga ediyomuşunuz onlar kanki oluyomuşay ne güzel olur kız
sonrada kalede yemek yerik
keşke gelsek yine sölerim sana hemen buluşuruk
teleferiğe binerik ikimiz başbaşa eşlerimizde amann onlarda ikisi binsin kaynaşsınlar
ne romantik
kızlar bişey sorcam
hazır cevapmısınız biri size bişey dediğinde lafı gediğine otutturabiliyonuzmu
ben yapamıyorum o an donuyorum sinirleiniyorum bağırıp çağırıyoum bu sefer haksız duruma dsüşebiliyorum bu huyumu nasıl değiştiririm acaba
hazır cveap olmayı o kadar isterdim ki
off ya bununla ilgili kurs olsa gitçem valla
ya ben kavga ortamında sinirimden bağırırım bu sefer anlatmak istediğimi anlatamam
elim ayağım titremeye başlar sinirden
hele o elti yokmu geberesicedaha dün geldi ayu gerii
siz kavga ediyomuşunuz onlar kanki oluyomuş
şuan öyle bişey yok ama benim kocamın sağı solu belli olmazay he kıss ne güzel olur hee onlar binsin başbaşa nolcek 2 lafın belini kırarlar
valla geldiğinizde sülede görüşek kıs varmı hiç öle bi ihtimal
ay yok ben hiç hazır cevap değilim bi kocama hazır cevabım o kadar oda yetiyo zaten car car ötüyom bişi diyince
şuan öyle bişey yok ama benim kocamın sağı solu belli olmaz
bi keresinde gece 3 te kaldırdıhade gidiyok didi nereye didim yürü didi bi baktım garajdayız noliyi didim beni kaçırıyonmu didim he didi
ankaraya bilet almış çılgın kocam akşam yemeğini kalede yemek için ve ankarayı gezmek için
öyle bişey yapsa yine
şuan öyle bişey yok ama benim kocamın sağı solu belli olmaz
bi keresinde gece 3 te kaldırdıhade gidiyok didi nereye didim yürü didi bi baktım garajdayız noliyi didim beni kaçırıyonmu didim he didi
ankaraya bilet almış çılgın kocam akşam yemeğini kalede yemek için ve ankarayı gezmek için
öyle bişey yapsa yine
siz kavga ediyomuşunuz onlar kanki oluyomuş
ben kocama karşı hazır cevabım canım bende öterim car caray yok ben hiç hazır cevap değilim bi kocama hazır cevabım o kadar oda yetiyo zaten car car ötüyom bişi diyince
yok huyuna gidemem o daha çömez 1 yıl bile olmadı benim 3 yıl bitiyo ben büyük gelinimsen o konuda dertliisn demi. canım benim. benimkide çok fenadır. abooo sprma . ama şükür hiç kavgamız olmadı. huyuna gidiyom
bül bül diye s seni aldın sende kargalıkmı yapıyon kız herifee
bül bül diye s seni aldın sende kargalıkmı yapıyon kız herifee
woowwwssss kocaya bak beaaa jeste bak anacım tütütütüt nazar değmesinnmaşallah kalede yemek yemek için geliyo heee
nazar değmesin vallaaman ne romantik bi kocan varmış kız nihan. maşallah
habire çalışcan. hayalinde canlandıracan. lafları hazırlayacan .kavga etmeyiz kız ben mülayim insanımdır:97:
ben kocama karşı hazır cevabım canım bende öterim car car
yok huyuna gidemem o daha çömez 1 yıl bile olmadı benim 3 yıl bitiyo ben büyük gelinim
ama bide laf sokabilsem süper olcak
işime gelice bülbül işime gelmeyince karga oluyom
bişi isticem zaman sesim yumuşuyo bülbül oluyom sinirlenince karga
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?