KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

Kızlar ben epey yoğunum bu aralar.. giremedim bugün, sanırım yarın da giremem

hepinizi öpüyorum..

Bilge'ciğim hediyelerini beğenmene sevindim canım. Güle güle kullan.

selam kızlar giremiyorum artık eskisi gibi zaten görümcem geldi onunla ilgileniyorum...zamanımda az kaldı..heycan ve korkuuuu dorukta geceleri uyuyamaz oldum artık...en kısa zamanda doğurup resimlerimi koymak istiyorum buraya..herkez kendine çok çok ii baksın..hepinizi öpüyorum

canım ya korkma canım gelip geçicek bile
yeterki sağlıklı bi şekilde doğsun
özletme kendini tammaı gzel haberlerini bekliyoruz heyecanla

günaydın çıtırlar

günaydın kızlarrrrrr

nihan bişi soracam ya benim sol kasığım dünden beri kesik kesik ağrıyo,apandist olsa sürekli geçmeyen şiddetli bi ağrısı olur dimii:44:

günaydın kızlarrrrrr

nihan bişi soracam ya benim sol kasığım dünden beri kesik kesik ağrıyo,apandist olsa sürekli geçmeyen şiddetli bi ağrısı olur dimii:44:
evet apandisit ağrsı yavaştan hızlıya doğru gider sonra şiddetlenir int bi araştır geçenlerde bende şüphelendim ya araştırdıydım fıtıkta olabilir veya gaz şıkışmasıda canım çok şiddetlenirse ihmal etme apantisit ihmale gelmez çünkü
ağır filan kaldırmalarda olurmuş böyle ağır bişey yaptınmı

ya işte geçen temizlik yaptım ya ondanmıki acaba koltuk falan çektim ama oda hemen çıkmazmıydı 2 hafta geçti üstünden
üşütmeden olabilirmi acaba ya üfff bide bu çıktı şimdii

ya işte geçen temizlik yaptım ya ondanmıki acaba koltuk falan çektim ama oda hemen çıkmazmıydı 2 hafta geçti üstünden
üşütmeden olabilirmi acaba ya üfff bide bu çıktı şimdii
sezeryan dikişn olsa üşütmeden olur dicem ama öyle bişey yok. yaprakçım kabızlık varsa eğer gaz sıkışması olabilir

günaydın hanımlar. geçmiş olsun yaprak. hala devam ediyo ha. çok ağrıyosa doktora bi görün bacımm.

günaydın hanımlar. geçmiş olsun yaprak. hala devam ediyo ha. çok ağrıyosa doktora bi görün bacımm.

günaydın cadum
evet ya bu sefer sol tarafıma geçti sadece
otururken bişi yokta hareket ederken ağrıyo yürürken bacak bacak üstüne falan atarken ağrı giriyo o kadar

bencede bu hali çok güzel. saklı kalmş cennet.

siz bugün parise gideceniz heralde
bilet bulamadık . kalmamış

Kızlar ben epey yoğunum bu aralar.. giremedim bugün, sanırım yarın da giremem

hepinizi öpüyorum..

Bilge'ciğim hediyelerini beğenmene sevindim canım. Güle güle kullan.
çok beğendim canım. tekrar teşekkür ederim. :26:

allah kurtasın canım. herşey olacağına varırı. kendini kasıp erken doğum yapıyım deme

inşallah öyle bişeydir canım yaa
internette okuduğum bazı şeyler korkuttu beni
bi kaç gün takip edeyim olmadı hastaneye giderim
nete bakma kız. hemen en kötüsünden başlıyo. insanın moralini bozuyo sadece

günaydın hatunlar yaprakcım geçmiş olsun inşş önemli bişe değildir.

günaydın ebru nasılsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…