- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #15.061
neyse ben kaçıyom kızlar. yarın görüşmek dileğiyle . bol parisli geceler
canım ya korkma canım gelip geçicek bileselam kızlar giremiyorum artık eskisi gibi zaten görümcem geldi onunla ilgileniyorum...zamanımda az kaldı..heycan ve korkuuuu dorukta geceleri uyuyamaz oldum artık...en kısa zamanda doğurup resimlerimi koymak istiyorum buraya..herkez kendine çok çok ii baksın..hepinizi öpüyorum
evet apandisit ağrsı yavaştan hızlıya doğru gider sonra şiddetlenir int bi araştır geçenlerde bende şüphelendim ya araştırdıydım fıtıkta olabilir veya gaz şıkışmasıda canım çok şiddetlenirse ihmal etme apantisit ihmale gelmez çünkügünaydın kızlarrrrrr
nihan bişi soracam ya benim sol kasığım dünden beri kesik kesik ağrıyo,apandist olsa sürekli geçmeyen şiddetli bi ağrısı olur dimii:44:
evet apandisit ağrsı yavaştan hızlıya doğru gider sonra şiddetlenir int bi araştır geçenlerde bende şüphelendim ya araştırdıydım fıtıkta olabilir veya gaz şıkışmasıda canım çok şiddetlenirse ihmal etme apantisit ihmale gelmez çünkü
ağır filan kaldırmalarda olurmuş böyle ağır bişey yaptınmı
sezeryan dikişn olsa üşütmeden olur dicem ama öyle bişey yok. yaprakçım kabızlık varsa eğer gaz sıkışması olabilirya işte geçen temizlik yaptım ya ondanmıki acaba koltuk falan çektim ama oda hemen çıkmazmıydı 2 hafta geçti üstünden
üşütmeden olabilirmi acaba ya üfff bide bu çıktı şimdii
sezeryan dikişn olsa üşütmeden olur dicem ama öyle bişey yok. yaprakçım kabızlık varsa eğer gaz sıkışması olabilir
öyle yap yaprakım canım kankiminşallah öyle bişeydir canım yaa
internette okuduğum bazı şeyler korkuttu beni
bi kaç gün takip edeyim olmadı hastaneye giderim
günaydın hanımlar. geçmiş olsun yaprak. hala devam ediyo ha. çok ağrıyosa doktora bi görün bacımm.
öksürürken hapşururken de ağrı oluyomugünaydın cadum
evet ya bu sefer sol tarafıma geçti sadece
otururken bişi yokta hareket ederken ağrıyo yürürken bacak bacak üstüne falan atarken ağrı giriyo o kadar
öyle yap yaprakım canım kankim
gece filan şiddetlenirse acile git
bencede bu hali çok güzel. saklı kalmş cennet.sıcağı berbat boğuluyorum yazın.yoluda fena ha desen çıkamıyorsun..şimdi yollar yapılıyor ama biz gideriz bitene kadar..halkı yapılmasını istemiyor..alanya gibi ayak altı olmasın kendi kendimize olalım diye
bilet bulamadık . kalmamışsiz bugün parise gideceniz heralde
çok beğendim canım. tekrar teşekkür ederim.Kızlar ben epey yoğunum bu aralar.. giremedim bugün, sanırım yarın da giremem
hepinizi öpüyorum..
Bilge'ciğim hediyelerini beğenmene sevindim canım. Güle güle kullan.
allah kurtasın canım. herşey olacağına varırı. kendini kasıp erken doğum yapıyım demeselam kızlar giremiyorum artık eskisi gibi zaten görümcem geldi onunla ilgileniyorum...zamanımda az kaldı..heycan ve korkuuuu dorukta geceleri uyuyamaz oldum artık...en kısa zamanda doğurup resimlerimi koymak istiyorum buraya..herkez kendine çok çok ii baksın..hepinizi öpüyorum
günaydın hatunlar yaprakcım geçmiş olsun inşş önemli bişe değildir.
nete bakma kız. hemen en kötüsünden başlıyo. insanın moralini bozuyo sadeceinşallah öyle bişeydir canım yaa
internette okuduğum bazı şeyler korkuttu beni
bi kaç gün takip edeyim olmadı hastaneye giderim
günaydın hatunlar yaprakcım geçmiş olsun inşş önemli bişe değildir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?