- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #16.701
nan yine mi çikolatalı pastalı şeyler konuşuyonuz
anammm yaprak bende çok severin bunu bide üzümlüsü neyim oluyo bide gofretlisi
hem hamileler gir diyo bende belki hamileyim nolcek şindi ceza niyetine bi paket gönder baken çabuk
evet tam bize göre dimi ceydoşnan yine mi çikolatalı pastalı şeyler konuşuyonuz
hani bana nensen kal hamile neler gönderirim sana benn
kilo aldıysan eğer tikkat et ozamanrejimde deilim ama kilo aldım ya biraz tikkat etmem gerek şimdi yersem yarın gene canım ister gene acıkırım hiç alıştırmıyım kendimi:96:
evet tam bize göre dimi ceydoş
hani bana nen
banda göndertçenmi
kıskanç bi yapım var biliyüünnn
kilo aldıysan eğer tikkat et ozaman
niye vazgeçtin kız:83::83:Eevet yaaa biz de isterük yaprakk :84::84::84::84:
Kızlar ben çalışmaya karar verdim bacılar.. çocuk yapıcam dedim bu sene ama fikrimi değiştirdim, 2 sene daha çalışmayı düşünüyorum
Eevet yaaa biz de isterük yaprakk :84::84::84::84:
Kızlar ben çalışmaya karar verdim bacılar.. çocuk yapıcam dedim bu sene ama fikrimi değiştirdim, 2 sene daha çalışmayı düşünüyorum
niye vazgeçtin kız:83::83:
hayırdır çalışma aşkın niye depreşti gıı otur sıcacık evinde çalışıp napçan bacım
para lazım bacımm evin paşinatı için bütün altınlarımı bozdurdum kenarda köşede bişy kalmadı. Eşimin maaşı anca kredi taksitine bi de evi geçindirmeye yeter. Allah' a çok şükür tabii yeter ama yatırım için çalışayım diyorum.
bende simdi cevizle pestil yiyorum
biliyonuzmu pestili
yarama tuz bastın hee benimde altınlar bilezikler ne varsa getti kıı içim gitti hee sen nası verdin
yok gii uzun bisi deiluzun bişey dimi sucuk ta diyolar cwvizli sucuk
afiyet olsun sen ye tabi süt yapar
afiyet olsun polyanancım
:97::97::97:unutma bu lafını hee
napim bacım verdim işte içim acıdı tabiikaynanam da bozdurdu bileziklerini bize verdi. Hac için biriktiriyordu o ama bize verdi ev alıcaz diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?