KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

anammm yaprak bende çok severin bunu bide üzümlüsü neyim oluyo bide gofretlisi
hem hamileler gir diyo bende belki hamileyim nolcek şindi ceza niyetine bi paket gönder baken çabuk

nan yine mi çikolatalı pastalı şeyler konuşuyonuz
evet tam bize göre dimi ceydoş
sen kal hamile neler gönderirim sana benn
hani bana nen
banda göndertçenmi
kıskanç bi yapım var biliyüünnn
rejimde deilim ama kilo aldım ya biraz tikkat etmem gerek şimdi yersem yarın gene canım ister gene acıkırım hiç alıştırmıyım kendimi:96:
kilo aldıysan eğer tikkat et ozaman

Eevet yaaa biz de isterük yaprakk :84::84::84::84:

Kızlar ben çalışmaya karar verdim bacılar.. çocuk yapıcam dedim bu sene ama fikrimi değiştirdim, 2 sene daha çalışmayı düşünüyorum

Eevet yaaa biz de isterük yaprakk :84::84::84::84:

Kızlar ben çalışmaya karar verdim bacılar.. çocuk yapıcam dedim bu sene ama fikrimi değiştirdim, 2 sene daha çalışmayı düşünüyorum

hayırdır çalışma aşkın niye depreşti gıı otur sıcacık evinde çalışıp napçan bacım

niye vazgeçtin kız:83::83:

Benim bünyem çalışmaya alışkın bebemm.. 8-9 aydır evdeyim artık sıkılmaya başladım.. bi de şimdi ev falan aldık, 2 sene çalışırsam benim maaşımı bankaya atarım diyorum geleceğe yatırım amaçlı. :44:

hayırdır çalışma aşkın niye depreşti gıı otur sıcacık evinde çalışıp napçan bacım

para lazım bacımm evin paşinatı için bütün altınlarımı bozdurdum kenarda köşede bişy kalmadı. Eşimin maaşı anca kredi taksitine bi de evi geçindirmeye yeter. Allah' a çok şükür tabii yeter ama yatırım için çalışayım diyorum.

yarama tuz bastın hee benimde altınlar bilezikler ne varsa getti kıı içim gitti hee sen nası verdin

yarama tuz bastın hee benimde altınlar bilezikler ne varsa getti kıı içim gitti hee sen nası verdin

napim bacım verdim işte içim acıdı tabii kaynanam da bozdurdu bileziklerini bize verdi. Hac için biriktiriyordu o ama bize verdi ev alıcaz diye.

napim bacım verdim işte içim acıdı tabii kaynanam da bozdurdu bileziklerini bize verdi. Hac için biriktiriyordu o ama bize verdi ev alıcaz diye.

aferin kaynanana valla helal olsun çok taktir ettim benimkide sadece öfleyip pöfledi bide ikidebir hepsinimi boz durcanız hepsinimi bozdurcanız deyip beni iyice deli etti yok ben sefa yapcam borçlarda durcak nası bi düşünceyse Allahım akıl fikir versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…