KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

delüü ya sen nerden biliyon beni mi takip ettin nen

hee geldi ya bi tane 2lt bitanede 750ml lik 2 tane yumuşatıcı geldi
çok sevindirik oldum çok güzel kokuyo markası ABC

hee heee bilirim ben kızım araştırmacı gazeteci cevat kelleyim
güle güle kullan canım benimde az kalmış yumuşatıcım yumoş vardı ama fiyatı 9 küsür olmuş 10 tl yakın başka bi markamı alsamki diye düşünüyom yada inşallah ben alana kadar promosyon ürünü olar

hımm olabilir aslında hemde onca para gitmemiş olur kız dimi günlük pedlerde pahalı cünkü
sağol canım ya :81::81:

kocam geldide hemen kactim burdan
yav anahtarla giriyor habersiz ödümü kopariyor
he kiz türkiyede cok pahali burdda öle seyler cok pahali deil
hele sebamedin türkiye fiyatlarina baktim oooo hhhh aaaaa dedim yani

evet ya pahalı baya bu abc güzel kokusu daha ucuzsa onu al aa ben bi denerim sana sölerim istersen
ama kk pro olanlar katılıyo galiba:44:
bu yumuşatıcıya normal üyelerde katıldı bazıları prolular içindi bütün anketler değil canım

ya nihanim sana bisi sorucam arkadas listemizde bi isim var ortak arkadasimiz diger kizlardada varmi bilmiyom kim ben tanimiyom ne ara kabul ettim arkadasliginida bilmiyom kim sence bi fikrin varmi

evet ya pahalı baya bu abc güzel kokusu daha ucuzsa onu al aa ben bi denerim sana sölerim istersen

bu yumuşatıcıya normal üyelerde katıldı bazıları prolular içindi bütün anketler değil canım

sen dene canım memnun kalırsan bende alıyım iyiyse niye çok para verim dimi

kızlar az önce haberlerde okudum bi tane adam köpeğiyle ava çıkmış köpeğini videoya alırken bitane kadınla 6 yaşlarındaki kızını çekmiş o anda gördükleri küçük kız havalanıyormuş yerden 5 metre yüksekte asılı gibi duruken çekmiş adam sonra kadın adamı farkedince aniden kaybolmuş
video var ama benim burda açmıyor maalesef çok merak ettim ya

yok yaaa hangi haber sitesi dur ben bi bakayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…