- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #17.481
evet aşkitom.
bilmiyordun sonuçta girmemişindir canımtamam bebişim şimdiye kadar hep en son alıyodum abdesti ve bide namaz abdesti almıyodum:18:günaha girmedim inşallah:18:
tamam bebişim şimdiye kadar hep en son alıyodum abdesti ve bide namaz abdesti almıyodum:18:günaha girmedim inşallah:18:
bilmiyordun sonuçta girmemişindir canım
sonuç birkaç gün sürüyor yalnız..hemen cevap vermiyorlar..2-3 gün beklemeliyim
gusülde normal namaz abdesti almak farz değil ama sünnet. almafıysan da kabul olmuştur.tamam bebişim şimdiye kadar hep en son alıyodum abdesti ve bide namaz abdesti almıyodum:18:günaha girmedim inşallah:18:
gusülde normal namaz abdesti almak farz değil ama sünnet. almafıysan da kabul olmuştur.
önce cici bebe içine sütlü. içine pekmez falan koyuyom.snra benle zeytin peynir bal falan yiyosena sen kıza mama felanmı yediriyon yksa kahvaltımı yaptıryon
günaydin hatunlar ev isine girismeden önce size bi ceee diyim dedim.
doktordan yeni geldim idrar yollarim icin gittim.bakti alttan üstten geldim
bide dogum k. hapimi yazdi yine.
doktorumun önerilerini yaziyorum belki sizede faydasi olur
cranberry diye bitkisel bi hap var onu kullaniyorum tüm idrar yolu rahatsizligi olanlar alabilir türkiyedede var yaban mersini hapi.
sebamedin vajina yikama jelini sordum kullanabilirsin dedi.
bide hergün yataktan kalkinca mesela su bildigimiz vazelin var ya onu vajina cevresine falan sür dedi disardaki bakteriler vajinaya girmez dedi
bilginize sizinde
önce cici bebe içine sütlü. içine pekmez falan koyuyom.snra benle zeytin peynir bal falan yiyo
günaydin hatunlar ev isine girismeden önce size bi ceee diyim dedim.
doktordan yeni geldim idrar yollarim icin gittim.bakti alttan üstten geldim
bide dogum k. hapimi yazdi yine.
doktorumun önerilerini yaziyorum belki sizede faydasi olur
cranberry diye bitkisel bi hap var onu kullaniyorum tüm idrar yolu rahatsizligi olanlar alabilir türkiyedede var yaban mersini hapi.
sebamedin vajina yikama jelini sordum kullanabilirsin dedi.
bide hergün yataktan kalkinca mesela su bildigimiz vazelin var ya onu vajina cevresine falan sür dedi disardaki bakteriler vajinaya girmez dedi
bilginize sizinde
günaydın canım hoşgeldin
vayy vazalin he süpermiş bu sağol canım denerim:81:
inş. yakalanmazsın canım yahb canim.
evet bende ilk defa duydum paylasayim dedim bitenem.
bende denicem
insallah bi daha yakalanmam sistite
hoşgeldin canım. şu bildiğimiz pembe vazelin mi
günluk ped kullanmayin didi hele kokululari asla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?