- 3 Haziran 2010
- 12.166
- 6
- 408
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #17.601
15 şubatta başlıyorlar okulcularaaa turkiyerde 15 tatil dimii ne zaman bitiyor ya datlumuda ozledim ben. bocugum ,polyanan, ceyda brovnim filan hepsi gelsede konussak sizde diger topiclere kacionuz yapraklan dimii
sorma cnm yaa aslinda 1 hafa once pc gelmisti tuslari yapilmis bu seferde acilmadi yine gonderdik tamire 1 haftada ole gecti isin en guzel yani tek kurus odemedikiyiki alirken 3 sene garanti yaptirmisiz. cepten nete giriodum ama cok yavas calistigi icin yazamiodum....
hain dom domsen temizlik yapıyon diye kaçtım topikten:86: ben yapmıyım diyeee:86:
atasözünüde anladım
hoş geldin güzel sesli kankitomgünaydın hanımlar. odamı yerleştirdim. temizledim. geldimmm
kızlar bilgeyle konuştum selam söledi eve geçmiş
seside çok güzel bu arada
ay benide aradı bizde konuştuk aynen bende sesini çok beğendimmm
ayy teşekür ederim canlarım. sizinde öyle valla billa. hepinize bayıldımmbenide aradı benide ardıewet gerçekten sesi çok güzel cıvıl cıvıl maşallah bilgem
Canlarımmm merhaba
BUgün evde temizlik yaptım, derin temizlik olduğundan nete girmeye fırsatım olmadı. Yarın buradayım inş..
Bu arada herkeşler birbirini aramışş beni niye kimse aramadııı
ay dur sen yorulma ben alırım. zatin buralarında aldım tozunu. bide topiğin alırım ne var.15 şubatta başlıyorlar okulcular
hain dom dom
daha işer bitmedi nen ben süpürdüm sen yerleri sil bende toz alayım
teşekkür ederim. kankimmmmmhoş geldin güzel sesli kankitom
ay ne güzel garantili olması işte bi dahakine tikkat et canım yazışırken bişi yiyip içmebu sefer garantisi biter neyim dünya para ödersiniz:18:
15 şubatta başlıyorlar okulcular
hain dom dom
daha işer bitmedi nen ben süpürdüm sen yerleri sil bende toz alayım
ay dur sen yorulma ben alırım. zatin buralarında aldım tozunu. bide topiğin alırım ne var.
teşekkür ederim. kankimmmmm
hehehhe esimde ole dioo aman sen bisi icme yine dokersin dioo bende hec bisi icmioommm cnm kahve cekio ama korkudan icemiommmmm
1 haftalari var okulcularinnn.......
hoşgeldin hazallll. çok özledik seni.
bu arada dün dilekle konuştuktan sonra bi baktım bizim kız banyoya dalmış vileda çek çek. iş üstünde. oraları silecek.
hoşgeldin hazallll. çok özledik seni.
bu arada dün dilekle konuştuktan sonra bi baktım bizim kız banyoya dalmış vileda çek çek. iş üstünde. oraları silecek.
evet bi hafta kaldı açılmasına. tüm çocuklular hayırlısyla bi okul açılsaydı diyo. çocuklar evde durmaktan kafayı yemiş vaziyetteler. nereye salduracaklarını şaşırıyolar. anca okul zaptediyo onları
evet ya. illa ben çalıyım sen oyna diyo. siznen konuştuktan sonrada benim keyif katlanadı. o çaldı ben oynadım valla.atı kişnetiyodu bidee cimcimeee
çocuklular. anneler özellikle. yoksa hangi çocuk okulu severhosbulduk cnm bende cok ozlemisim sizlerii yaa hayret cocuklar okulumu istiooo genelde gitmek istemezler dunya tersinemi donuyor nee
ayy sağol canımay dur sen yorulma ben alırım. zatin buralarında aldım tozunu. bide topiğin alırım ne var.
teşekkür ederim. kankimmmmm
evet ya. illa ben çalıyım sen oyna diyo. siznen konuştuktan sonrada benim keyif katlanadı. o çaldı ben oynadım valla.
çocuklular. anneler özellikle. yoksa hangi çocuk okulu sever
ohhh analı kızlı nasıl şenşakraklarr maşallahh
günaydın canım hoş geldingünaydınlar. geçmiş sayflarda sebamedden bahsetmişsiniz.burda askeri kantinvar. mesela normal satış fiyatı 57 lira olan bodywash and facewash jeli dün 30 lraya aldım kantinden. bizim askeriye alış fiyatının ancak %10u kadar koyuyorlar. 28 liralık bi şampuanı da 16 liraya aldım dün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?