KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

15 şubatta başlıyorlar okulcular
sen temizlik yapıyon diye kaçtım topikten:86: ben yapmıyım diyeee:86:

atasözünüde anladım
hain dom dom
daha işer bitmedi nen ben süpürdüm sen yerleri sil bende toz alayım

kızlar bilgeyle konuştum selam söledi eve geçmiş
seside çok güzel bu arada

ay benide aradı bizde konuştuk aynen bende sesini çok beğendimmm

benide aradı benide ardıewet gerçekten sesi çok güzel cıvıl cıvıl maşallah bilgem
ayy teşekür ederim canlarım. sizinde öyle valla billa. hepinize bayıldımm
Canlarımmm merhaba

BUgün evde temizlik yaptım, derin temizlik olduğundan nete girmeye fırsatım olmadı. Yarın buradayım inş..

Bu arada herkeşler birbirini aramışş beni niye kimse aramadııı

senide arayacaktım bi denem ama misafirlerin hala duruyo sanmıştım. 3- 4 kere teli aldım geri bıraktım. sonra arayım en iyisi dedim.

ay ne güzel garantili olması işte bi dahakine tikkat et canım yazışırken bişi yiyip içme bu sefer garantisi biter neyim dünya para ödersiniz:18:

hehehhe esimde ole dioo aman sen bisi icme yine dokersin dioo bende hec bisi icmioommm cnm kahve cekio ama korkudan icemiommmmm

15 şubatta başlıyorlar okulcular

hain dom dom
daha işer bitmedi nen ben süpürdüm sen yerleri sil bende toz alayım

1 haftalari var okulcularinnn.......

hoşgeldin hazallll. çok özledik seni.

bu arada dün dilekle konuştuktan sonra bi baktım bizim kız banyoya dalmış vileda çek çek. iş üstünde. oraları silecek.

hehehhe esimde ole dioo aman sen bisi icme yine dokersin dioo bende hec bisi icmioommm cnm kahve cekio ama korkudan icemiommmmm

1 haftalari var okulcularinnn.......

evet bi hafta kaldı açılmasına. tüm çocuklular hayırlısyla bi okul açılsaydı diyo. çocuklar evde durmaktan kafayı yemiş vaziyetteler. nereye salduracaklarını şaşırıyolar. anca okul zaptediyo onları

hoşgeldin hazallll. çok özledik seni.

bu arada dün dilekle konuştuktan sonra bi baktım bizim kız banyoya dalmış vileda çek çek. iş üstünde. oraları silecek.

hosbulduk cnm bende cok ozlemisim sizlerii yaa hayret cocuklar okulumu istiooo genelde gitmek istemezler dunya tersinemi donuyor nee

atı kişnetiyodu bidee cimcimeee
evet ya. illa ben çalıyım sen oyna diyo. siznen konuştuktan sonrada benim keyif katlanadı. o çaldı ben oynadım valla.

hosbulduk cnm bende cok ozlemisim sizlerii yaa hayret cocuklar okulumu istiooo genelde gitmek istemezler dunya tersinemi donuyor nee
çocuklular. anneler özellikle. yoksa hangi çocuk okulu sever

ee hazalişko anlat gari. ne var ne yok norveçistanlarda. komşuların nasıl

günaydınlar. geçmiş sayflarda sebamedden bahsetmişsiniz.burda askeri kantinvar. mesela normal satış fiyatı 57 lira olan bodywash and facewash jeli dün 30 lraya aldım kantinden. bizim askeriye alış fiyatının ancak %10u kadar koyuyorlar. 28 liralık bi şampuanı da 16 liraya aldım dün.

günaydın canım hoş geldin
aa ne güzel valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…