KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

hoşgeldin hazallll. çok özledik seni.

bu arada dün dilekle konuştuktan sonra bi baktım bizim kız banyoya dalmış vileda çek çek. iş üstünde. oraları silecek.

ee hazalişko anlat gari. ne var ne yok norveçistanlarda. komşuların nasıl

ayyy ne olsun kiz datlum ayni sey kar kar kar
dun yine kar yagdi bu karin yerden kalkmasi bayagi surer valla.... komsularim iyi cnm selamlari varrr sanaa

günaydın canım. ne iyiyimiş. ama bizim günahımız neee

ya kankoşlar geçen ne oldu.
biz artık ekmek yapma mak. aldık ya allhım deli gibi ekmek yapmaya çalışıyoz. bi un aldık çok kötü hiç kabarmıyo elenmiyo.ben de dedim galiba un nemli o yüzden elenmiyo içine pirinç koydum. snra annem dedi ki un iridir o yüzden olmuyodur elenmiyodur ondan ekmek olmaz dedi. ben de unuttum tabi o unu aldım bi güzel kek yaptım.neyse çıkardım fırından.koydum tabaklara kocam diyo ki bunun içinde bişeyler var kıtır kıtır dişim kırılcak diyo.hala ben çakmadım tabi. kız da keki yiyo ama sanki çekirdek ayıklar gibi pirinçleri ayıklıyo kektenn. bi de salak gibi diyom ki komşuya da götüreym.
iiki götürmemişim rezillik valla

Son düzenleyen: Moderatör:
ayyy ne olsun kiz datlum ayni sey kar kar kar
dun yine kar yagdi bu karin yerden kalkmasi bayagi surer valla.... komsularim iyi cnm selamlari varrr sanaa

ayyy aleyküm selam canım. hani bi yaşlı teyze vardı kızz. kızları hiç gelip bakmıyolardı. helenga mıydı neydi adı. o nasıllll

o gün bi de kızın kafasına balık kızarttığım yağı döktüm neysekı buz gibiydi. bi de zırlıyo yıkanmıcam diye balık balık kokuyo saçlar yağlı iğğğ. yerde sürünüyo kak git babanın yanına diyom gtmiyo ben de döktüm yanlıklıkla. bi salaklık var üzerimde ama hadi hayırlısı

pirinçli kek he ilahi sena

iyiyki sıcak değilmiş:18::18: valla

bnede aldıydım. ilk başlarda hevesle yaptık baya. ama bi tutturamadım. vazgeçtim. sonra. duruyo öyle.

aynı şehirde olsaydık alırdım size de bacılar. burda çok büyük bi reyon sadece sebamede ait

bende kullanıyodum bi ara sebamed. ama çabuk yaşlandırıyomuş felan dediler.

pirinçli kek he ilahi sena

iyiyki sıcak değilmiş:18::18: valla

bi de diyom ki şekerli vanilin yüzünden olmuştur sertleşmiş biraz diyom.kocam da anlaşılınca olay diyo ki heee sen b.k atıyon şekerli vanilinmiş suçlu kendi yapamamış da diyo.mınyak ya. verseydin komşulara belki tarif isteyen oldurdu diyo hıyartoo. ben de sinirlendim gece kaktım valla yine yaptım kek

bnede aldıydım. ilk başlarda hevesle yaptık baya. ama bi tutturamadım. vazgeçtim. sonra. duruyo öyle.

bende kullanıyodum bi ara sebamed. ama çabuk yaşlandırıyomuş felan dediler.

frından almak gerekiyomuş un beyaz un.bakalım daha almadık denemedik. çok zevkli ben seviyorum ekmek yapmayı. ayrıca yaşlandırmıyor cnm çünkü phları falan ayrıca alkali sabun yok cilde zarar veren hiçbişey yok sanmıyorum yaşlandırdığını

allah seni ne yapsın kızz. herife çok mu sinir oluyon ne yapıyon bacımm.

Ben geldim kızlaaarrr

hoşgeldin ceydoşşşş

allah seni ne yapsın kızz. herife çok mu sinir oluyon ne yapıyon bacımm.

hoşgeldin ceydoşşşş

benm adam mükemmeliyetci kızım.mesela bi de eve gelince ille onla ilgilencem aman saatlrce masaj ister ben de parayla yapıyom artık hiç sevmem masaj yapmayı. bi de yatıyo böle klopatra gibi deli ediyo beni. bilgisayara girince sinir oluyo bana ille onla ilgilencen töbe yarabbi

ayyy sorma datlum sizlere omur o teyzee

h.g ceydacimm

Hoşbuldum canımm.. sen de hşgeldin hazalım. nasılsın iyi misin görüşmeyeli?

iyi canım Allah' a şükür.. görümcem buradaydı malum, cumartesi yolcu ettik onu kocasının yanına gönderdik yine ben de evle uğraşıyorum napim
hoşgeldin ceydoşşşş

hoşbuldum Bilge'mm

evet ya ne güzel kullanıyodum.
eşimde bi çuval un almıştı geçen sene. ekmek yaparız diyee

ayyy sorma datlum sizlere omur o teyzee

h.g ceydacimm

ayyyy. tüh üzüldüm bakkk. kızları mirası paylaşmaya gelri artıkın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…