KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

kayınbabana güldüm. karısının çantayı nasılda tutmuşşş.
kayınvaliden biraz otoriter galiba.

bende resmi koyarken güldüm
yok kiz hic otoriter falan deil cok güler yüzlüdür fotolarda ciddi duruyo biraz.
kayinpederim cok centilmendir ceydosumun dedigi gibi o der ver ben tasiyim yorulma falan cok iyiler ya

Dileeeekk sen bana kargo göndermiştin ya, onun üzerinde yazan numara senin mi kızz

yok kiz hic otoriter falan deil cok güler yüzlüdür fotolarda ciddi duruyo biraz.
kayinpederim cok centilmendir ceydosumun dedigi gibi o der ver ben tasiyim yorulma falan cok iyiler ya

aaa senin kaynan melekti demi. bak şimdi hatırladım.

ikisi birbirine hala asik
herseyin basi saglik ve sevgi derler masallah diyin kizlar haaa

hee hee bende ona baktım yaa
polyanan ne yiyonuz bacım ne var onların içinde merak ettim
patlamış mısır herhall
ben dikkat etmedim ya ne tikkatsizim

ceyda

kuzummm , ne sıcak geliyy sesin kız

maaşallah

polyanan bende çok seviyon senin kaynanayla kaynatayı valla bu devirde böyle insan zor bulunur hangimizin kaynanası nişanlıken bilezik alıp geldiki:97::97:

patlamış mısır herhall

kuzummm , ne sıcak geliyy sesin kız

maaşallah
seninde valla ceydoşum
polyanan bende çok seviyon senin kaynanayla kaynatayı valla bu devirde böyle insan zor bulunur hangimizin kaynanası nişanlıken bilezik alıp geldiki:97::97:
ah ahhh ulen ahhh efkarlandım valla
kurban ve ramazan bayramı arasında oldu nişanım bi koç bile almamışlardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…