KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

ceyda çok tatlıymış eslem
senin eşin tek erkek çocuk dimi bacım

bacım, benim kaynanamm kayınpederimin 2. eşi. kayınpederimin ilk eşinden 1 tane oğlu var o büyük 33 yaşında falan.. ama yani 2.5 senelik evliyim sadece bayramlarda gördüm o kadar gelip-gitme yok yani. o yüzden eşşim tek erkek diyebilirim

dahada genctide son iki oglan yipratti anami yaramazlar.

kefenin cebi varya birikim yapiyor

16 yasindamiiii
anam 23 falan sandim ben valla
he kızzzz ufak daha.. onu diyorum yaa çok hızlı gelişiyo bu nesil

anladım bacım şimdi eşinin üstüne nasıl düşüyolardır tek erkek ya kıskanıyonmu hiç ceydoş

resmen laptopu camdan atacam o derece sinirlendim

yüklemiyor canım ya 5 dakıka önce yükledim şimdi olmuyor

kız dur hele sakin ol bacım. sonra yüklersin

Ya bu arada dilekle de konuştum ben telefonda. dedim ki ona ' işin varsa kapatayım, meşgul etmiyim' dilekten cevap : ' yok kız ne işim olcak isiznle yazışıyorum'

anladım bacım şimdi eşinin üstüne nasıl düşüyolardır tek erkek ya kıskanıyonmu hiç ceydoş

ya kıskanma değil de ne bileyim kaynanamın hallerine gıcık oluyorum bazen ya var ya inan bekarken kaynanam eşimin üstüne düşmezdi bu kadar. anamm evlendikten sonra kıymete bindi ne olduğumu şaşırdım hee.. kaynanama her hafta sonu gidiyoruz hatta bazen haftada 2 kez bile oluyo. kaynanam biz gidince sanki eşimi yıllardır görmüyomuş gibi davramıyo mu sinir oluyorum :84::84::84: ' oyy uşağım gelmiş oğlum nerelerdesin sen annen seni özledi' falan..

ay çok gıcık ya sanki sana nispet yapar gibii
seninle rekabete girmiş gibi

sEVGİLİLER GÜNÜ GELİYOR BEN KOCAMANE ALICAM BİLMİYORUM YAAAAAA

biz bile türkiyeye gidince kaynanam böyle yapmaz.
amaan bosver hic sinir olma

yerümm
ay çok gıcık ya sanki sana nispet yapar gibii
seninle rekabete girmiş gibi

sinir işte

bana da bazen çok iyi olduğu tutar ama yapmacık geliyo işte hiç inandırıcı değil ne bielyim. özellikle de milletin yanında bayramlarda falan kalabalıkta yemek yeniyorsa yanıma oturur, hatta bi keresinde yemeği kaşıkla ağzıma vermişti çüş dicektim yanii gösteriş yapıcam diye rezil etcek beni işte samimi candan bi yakınlaşması yok. yapmadı mı hiç yapmıyo yapınca da abartıyo

farkında değiller heralde yanlızken başkalar millet varken bi hallere giriyolar... banada bazı davranışları yapmacık geliyo hiç sevmiyorum o hallerini varyaaa

Son düzenleme:

ay gül gül öldüm yemegi kasikla verdi ha.
o ani görmek isterdimyaa:90:

hadi ya nekadar çok sevio kızım seni daha ne istiyon biitanecik gelini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…