- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #18.141
2 ablam 2 de erkek kardesim var
ceyda çok tatlıymış eslem
senin eşin tek erkek çocuk dimi bacım
he kızzzz ufak daha.. onu diyorum yaa çok hızlı gelişiyo bu nesildahada genctide son iki oglan yipratti anami yaramazlar.
kefenin cebi varya birikim yapiyor
16 yasindamiiii
anam 23 falan sandim ben valla
browni olmuyosa uğraşma canım bazen uyuzluk yapıp yüklemiyo yarın denersin
bacım, benim kaynanamm kayınpederimin 2. eşi. kayınpederimin ilk eşinden 1 tane oğlu var o büyük 33 yaşında falan.. ama yani 2.5 senelik evliyim sadece bayramlarda gördüm o kadar gelip-gitme yok yani. o yüzden eşşim tek erkek diyebilirim
he kızzzz ufak daha.. onu diyorum yaa çok hızlı gelişiyo bu nesil
resmen laptopu camdan atacam o derece sinirlendim
yüklemiyor canım ya 5 dakıka önce yükledim şimdi olmuyor
resmen laptopu camdan atacam o derece sinirlendim
yüklemiyor canım ya 5 dakıka önce yükledim şimdi olmuyor
kız dur hele sakin ol bacım. sonra yüklersin
Ya bu arada dilekle de konuştum ben telefonda. dedim ki ona ' işin varsa kapatayım, meşgul etmiyim' dilekten cevap : ' yok kız ne işim olcak isiznle yazışıyorum'
birsürü bayan vardıda ondan sordum hepsi ablanmı diye Allah bağışlasın canım
kız dur hele sakin ol bacım. sonra yüklersin
Ya bu arada dilekle de konuştum ben telefonda. dedim ki ona ' işin varsa kapatayım, meşgul etmiyim' dilekten cevap : ' yok kız ne işim olcak isiznle yazışıyorum'
anladım bacım şimdi eşinin üstüne nasıl düşüyolardır tek erkek ya kıskanıyonmu hiç ceydoş
ya kıskanma değil de ne bileyim kaynanamın hallerine gıcık oluyorum bazenya var ya inan bekarken kaynanam eşimin üstüne düşmezdi bu kadar. anamm evlendikten sonra kıymete bindi ne olduğumu şaşırdım hee.. kaynanama her hafta sonu gidiyoruz hatta bazen haftada 2 kez bile oluyo. kaynanam biz gidince sanki eşimi yıllardır görmüyomuş gibi davramıyo mu sinir oluyorum :84::84::84: ' oyy uşağım gelmiş oğlum nerelerdesin sen annen seni özledi' falan..
ya kıskanma değil de ne bileyim kaynanamın hallerine gıcık oluyorum bazenya var ya inan bekarken kaynanam eşimin üstüne düşmezdi bu kadar. anamm evlendikten sonra kıymete bindi ne olduğumu şaşırdım hee.. kaynanama her hafta sonu gidiyoruz hatta bazen haftada 2 kez bile oluyo. kaynanam biz gidince sanki eşimi yıllardır görmüyomuş gibi davramıyo mu sinir oluyorum :84::84::84: ' oyy uşağım gelmiş oğlum nerelerdesin sen annen seni özledi' falan..
deli yaa
ay çok gıcık ya sanki sana nispet yapar gibii
seninle rekabete girmiş gibi
sEVGİLİLER GÜNÜ GELİYOR BEN KOCAMANE ALICAM BİLMİYORUM YAAAAAA
yerümm
sinir işte
bana da bazen çok iyi olduğu tutar ama yapmacık geliyo işte hiç inandırıcı değil ne bielyim. özellikle de milletin yanındabayramlarda falan kalabalıkta yemek yeniyorsa yanıma oturur, hatta bi keresinde yemeği kaşıkla ağzıma vermişti çüş dicektim yanii gösteriş yapıcam diye rezil etcek beni işte samimi candan bi yakınlaşması yok. yapmadı mı hiç yapmıyo yapınca da abartıyo
yerümm
sinir işte
bana da bazen çok iyi olduğu tutar ama yapmacık geliyo işte hiç inandırıcı değil ne bielyim. özellikle de milletin yanındabayramlarda falan kalabalıkta yemek yeniyorsa yanıma oturur, hatta bi keresinde yemeği kaşıkla ağzıma vermişti çüş dicektim yanii gösteriş yapıcam diye rezil etcek beni işte samimi candan bi yakınlaşması yok. yapmadı mı hiç yapmıyo yapınca da abartıyo
sEVGİLİLER GÜNÜ GELİYOR BEN KOCAMANE ALICAM BİLMİYORUM YAAAAAA
yerümm
sinir işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?